Bioenergetic  KU Bioenergetic


Kiadói sorozatok

Világvallások · Összes sorozat »

Könyvek 638

Jo Bowlby: Az élet kézikönyve
Tina Seelig: A kreativitás iskolája
Anita Moorjani: És ha ez már a mennyország?
Gregg Braden: A valóságkód
Stefanie Sabounchian: Itt nyomd! Kézreflexológia kezdőknek
Lidia Pradas: Boszorkányok megtalált varázskönyve
Ken Ashwell: Az edzés anatómiai kézikönyve
Dawson Church: A mennyeien boldog agy
Dawson Church: Az elmétől az anyagig
Nagy Szilvia: Kétszer élsz?

Karcok 20

Bioenergetic KU>!

„Engedd, hogy előbújjon belőled a belső gyermek fáradhatatlan energiája. Ismerd el a sikereidet, ünnepeld az apró eredményeket is! Ha túlságosan kritikus vagy önmagaddal, akkor önmagad ellen dolgozol."

Kapcsolódó könyvek: Vajnai Melinda – Ujhelyi Péter: Akrojóga

Vajnai Melinda – Ujhelyi Péter: Akrojóga

Kapcsolódó alkotók: Ujhelyi Péter · Vajnai Melinda

Bioenergetic KU>!

Mindannyian tapasztalunk negatív érzelmeket az életünkben. Általában ezek az érzelmek jönnek és mennek, teljesen feldolgozzuk őket, és nincsenek tartós hatással ránk. De néha ezeknek az érzelmi energiáknak egy része a testünkben marad, „csapdába esnek” testünk egy bizonyos részében vagy szervében. Ahogy reakcióinkat és viselkedésüket értelmezzük ezen káros érzelmi energiák szűrőjén keresztül, teljesen téves következtetésekhez vezethet bennünket. A csapdába esett káros érzelmek felszabadításához ad segítséget Dr.Bradley Nelson: Emotion Code című könyve.

Kapcsolódó könyvek: Bradley Nelson: Emotion Code

Bradley Nelson: Emotion Code
Bioenergetic KU>!

Szeretnél megérkezni a Teljességbe?

Kapcsolódó könyvek: Arató Mónika: Lélekcsemegék

Arató Mónika: Lélekcsemegék
Bioenergetic KU>!

Amikor a téged megillető helyen vagy, és a saját meghatározott feladatodat végzed, semmilyen konfliktus nem alakulhat ki. Ahhoz azonban, hogy eljuss erre a helyre, ahol kibontakozhatsz valódi tökéletességedben tudatosan kell jelen lenned a mindennapokban. Állj meg egy pillanatra, hunnyd be a szemed és vegyél 4 mély lélegzetet! Mi a legerősebb érzés most benned?

Bioenergetic KU>!

Ugyan azokat a berögzült napi rituálékat hajtod végre, csak gyorsabban, mint tavaly? Életed nagy sebességgel folyik el, miközben megpróbálsz minden pillanatot céllal és jelentőséggel megtölteni, a legjobb döntéseket hozni, megjelenni, és a legjobb formáddal előrukkolni, hozzáadott értéket nyújtani a világnak… a saját életednek… és másokénak. Némelyik napok könnyebbek, mint a többi. Azonban lehet megtapasztalod, hogy a szükségleteid nincsenek kielégítve,vagy nem jönnek be a számításaid. A Bioenergetic Kiadó polcain keresgélve több olyan könyvből választhatsz, ami alkalmazható tudást ad ahhoz, hogy életedet a pozitív változás irányába tereld. Kezedben a döntés. Úgy éled az életed, ahogyan szeretnéd, vagy hagyod, hogy sodorjanak az események? Te irányítasz…

Bioenergetic KU>!

A modern élet egyre növekvő komplexitása nem más, mint a változás gyorsaságára adott külső reakció. Az élet- és benne mi magunk is- folyamatosan fejlődik. Csakhogy ez a fejlődési folyamat a történelem ezen fontos és egyedülálló pillanatában rendkívül felgyorsult. a régi rendszerek haldoklanak, és újak kerülnek a helyükre. A társadalmak és politikai rendszerek gyors, gyakran kaotikus változáson mennek keresztül. Úgy tűnik, hogy a felgyorsult változás és növekedés a mai kor evolúciós parancsa.

Bioenergetic KU>!

Hagyományaink a nőket eddig nem biztatták arra, hogy akár érzelmileg, akár fizikailag valósítsák meg önmagukat. A beszéd mellett azonban a tettek terén is útjára indult a G-pont újrafelfedezése: bővült a női test működéséről alkotott képünk, a nők pedig maguk is elfogadóbbak lettek saját vágyaikkal és e vágyak kielégítésével kapcsolatban.

Megérkezett hozzánk Deborah Sundahl könyve. Lapozz bele!

http://goo.gl/6HFFF2

Kapcsolódó könyvek: Deborah Sundahl: A G-pont és a női ejakuláció

Deborah Sundahl: A G-pont és a női ejakuláció
Bioenergetic KU>!

Olvass bele cikkünkbe!

A szomatikus, tehát testi és pszichés, tehát lelki problémák között meghúzódó kapcsolat gondolata nem új keletű.

Az ilyen összetett, testi-lelki gócok feloldására nyújt alternatív megoldást a kopogtató módszer, az EFT (Emotional Freedom Techniques, azaz az érzelmi szabadság technikája), amely az ősi orvoslás tudását és az emberi testről alkotott modernkori ismereteket egyesíti.

http://goo.gl/hWnugX

Kapcsolódó könyvek: Horst Benesch: Kopogtass az egészségedért · Nick Ortner: EFT – A kopogtató módszer · Jessica Ortner: Karcsúsító EFT

Horst Benesch: Kopogtass az egészségedért
Nick Ortner: EFT – A kopogtató módszer
Jessica Ortner: Karcsúsító EFT
Bioenergetic KU>!

„Ami pedig még az ok- és okozat törvényét is felülírhatja, és amely erőnek a birtokába csak azok jutnak, akik valóban önzetlenül a közös jó érdekében dolgoznak – az a SZERETET.”

Facebook-oldalunkon kérdezhettetek, Balogh Béla pedig válaszolt nektek. Összegyűjtöttük, hogy miket! :)

http://bioenergetic.hu/magazin/ti-megkerdeztetek-balogh…

Kapcsolódó könyvek: Balogh Béla: A végső valóság · Balogh Béla: A tudatalatti tízparancsolata · Balogh Béla: Gyógyító meditáció · Balogh Béla: Többszintű gyógyulás · Balogh Béla: Elkezdődött… · Balogh Béla: Szabadulás az érzelmek fogságából

Balogh Béla: A végső valóság
Balogh Béla: A tudatalatti tízparancsolata
Balogh Béla: Gyógyító meditáció
Balogh Béla: Többszintű gyógyulás
Balogh Béla: Elkezdődött…
Balogh Béla: Szabadulás az érzelmek fogságából

Kapcsolódó alkotók: Balogh Béla