Beatrice8   204


Összes kitüntetés 195


Kedvenc könyvek 79

Cassandra Clare: A hercegnő
Cassandra Clare: Üvegváros
Cassandra Clare: Mennyei tűz városa
Cassandra Clare: Igaz szerelem (és egy első randi)
Cassandra Clare – Sarah Rees Brennan: Örök éjre szánva
Leiner Laura: A Szent Johanna gimi 5. – Remény
Leiner Laura: A Szent Johanna gimi 6. – Ketten
Leiner Laura: A Szent Johanna gimi 7. – Útvesztő
Leiner Laura: A Szent Johanna gimi 8. – Örökké
Leiner Laura: Bábel
Leiner Laura: Akkor szakítsunk
Leiner Laura: Nélküled

Kedvenc sorozatok: A Court of Thorns and Roses, A neveletlen hercegnő naplója, A Szent Johanna gimi, A Végzet Ereklyéi, Angyali gonosz, Anna és a francia csók, Az emlékek őre, Az Olimposz hősei, Balla Adrienn, Bane krónikák, Bexi, Calderon, Edenbrooke, Egy nap talán, Elhagyatva, Galaxis Útikalauz stopposoknak-trilógia, Harry Potter, Hívószám 1-800, Hűvösvölgyi suli, Időfutár, Időtlen szerelem, Legenda, Lélektársak, Luxen, Modern boszorkány, Napernyő Protektorátus, Outlander, Percy Jackson és az olimposziak, Perfect Chemistry, Pokoli szerkezetek, Smith Gimi, Szirénia öröksége, Szivárgó sötétség, Szívcsapás, Szívzűrterápia strébereknek, Történetek az Árnyvadász Akadémiáról, Üvegtrón, Vámpírakadémia, Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei

Kedvenc szereplők: Abraxos, Aelin Ashryver Galathynius, Aervyn, Aisha, Albus Dumbledore, Alec Lightwood, Alejandro Fuentes (Alex), Alexia Tarabotti, Amren, Anna Oliphant, Anna Whitt, Annabeth Chase, Antai-Kelemen Ádám (Cortez), Archer, Azriel, Brian Oliver (Cinder), Budai Rebeka (Bexi), Calderon, Carlos Fuentes, Cassian, Celaena Sardothien, Chaol Westfall, Claire Randall, Crystal Brook, Daemon Black, Daniel Altan Wing (Day), Dawson Black, Dee Black, Dorian Havilliard, Éjúr, Ellamara Valentina Rodriguez, Eterno Ferrero, Étienne St. Clair, Feketecsőrű Asterin, Feketecsőrű Manon, Fergus, Feyre Archeron, Frank Fehling, Fred Weasley, George Weasley, Gideon de Villiers, Grayson Kennedy, Harry Potter, Hermione Granger, III. Richard "Dick" Campbell Gansey, Isabelle Lightwood, Jamie, Jamie Fraser, Jem Carstairs, June Iparis, Kaidan Rowe, Kallias, Katsa, Kiss Szabolcs (Szasza), Körte, Kósza, Logan Beckett, Lord Conall Maccon, Luc, Lucien Vanserra, Luna Lovegood, Lysandra, Mackenzie Wellesley, Maggie Brown, Magnus Bane, Marco Alisdair, Mark Watney, Marvin, Matteo Ferrero, Michael Moscovitz, Moira, Morrigan (Mor), Murtagh FitzGibbons Fraser, Nagy Márk, Nathalia Smythe, Nesryn Faliq, Nyikolaj Lancov, Oregon admirális, Parker Grant, Percy Jackson, Phoenix (Phee) Corrigan, Randolph Lyall professzor, Remus Lupin, Rentai Renáta, Rhysand, Roger Wakefield, Rowan Whitethorn, Sam Henry, Saul Benedict, Scott Kilpatrick, Seth Prescott, Sherlock Holmes, Simon Lewis, Sirius Black, Sky Bright, Szilkó, Taina Tives, Tessa Gray, Tien Naga-Hai Huang-Ti, Tucker Avery, Victor Benedict, Viviane, Will Cooper, Will Herondale, Winie Langton, Xavier Benedict, Yves Benedict, Zed Benedict, Zöldellő Nemesamarilla herceg (Pongor)

Kedvenc alkotók: Cassandra Clare, Colleen Hoover, Debora Geary, Diana Gabaldon, J. K. Rowling, J. L. Armentrout, Joss Stirling, Kerstin Gier, Kiera Cass, Komáromy Rudolf, Leiner Laura, Meg Cabot, On Sai, Ransom Riggs, Rick Riordan, Sarah J. Maas

Kedvenc kiadók: Könyvmolyképző, L&L, Maxim

Hirdetés
Hirdetés

Utolsó karc

>!
Beatrice8
Írjunk naplót kihívás!

2018.január 19. Péntek (#21)
Kedves naplóm!
Reggel nem éreztem sok hatását annak, hogy tegnap jó korán (háromnegyed tízkor) elaludtam.
Egyik barátnőm ajándékkal várt, amin meglepődtem aztán rájöttem, hogy névnapom van :D. Agatha Christie És eljő a halált kaptam és egy collage-os csokit, ami a kedvenc milkám <3. Nagyon örültem mindkettőnek.
Francián össze voltunk vonva a spanyolosokkal.
Törin megmondtam a tanárnak, hogy a tegnapi versenyen sok mindent nem tudtam… de megnyertem nagy valószínűséggel. :DD Ugyanis úgy néz ki egyedül én indultam a 9. évfolyamból a töri háziversenyen. :DD
Nyelvtanon kavarás volt, doga írás és zanzatv én közben fiziká tanultam.
Tesin osztályozták a szekrényugrást és a gerendát. Nekem a szekrényugrás olyan hármas szinten van, jó esetben négy. Barátnőmnek a gerenda van kb olyan szinten. Már épp beletörődtem, hogy akkor néges leszek félévkor tesiből, amikor közli velem és barátnőmmel a tanár, hogy mi osztályozás helyett mehetünk talajt gyakorolni, mert lát minket szertornán, tudja, hogy tudjuk. Mi meg ez a ….. hát rendben mi nem vitatkozunk a tanárnővel, ha ő a 3-mas 4-es gyakorlatainkra 5-öst akar adni, akkor minden joga megvan hozzá :D. Ilyen könnyen se szereztem még ötöst szekrényugrásra.
Fizikán megkértük a tanárt, hogy még ne most írjunk és meglepetésünkre el is fogadta. Így órán gyakoroltunk és magyarázott pár dolgot. Remélem hétfőig sikerül megtanulnom.
Kémián rájöttem, hogy nem az óra, hanem az anyag elején vesztettem el a fonalat. Nem is vettük az elejét, hiszen „azt mindenki tudja”, hát én nem, így ár a második órája se kép se hang nálam. Ért valaki a tömegszázalékszámításhoz és az oldatokhoz? Ha igen szívesen venném, ha elmesélné nekem is.
Nemsokára megyek színházban, holnap a névnapomat ünnepeljük egyik mamámékkal, vasárnap a másikkal és ott karácsonyozunk is, mert a nagynénim csak most tudott hazajönni Walesből. Várom már hogy találkozhassunk, hiányzott. :)
Könyvek terén szerintem elkezdem normálisan (nem csak szünetekben pár oldal olvasásával) a One of Us Is Lyingot. Van benne egy szereplő, egy rendőrtiszt: Officet Hank Budapest. Igen, ez a neve: Hank Budapest. Nem tudom, hogyan mióta megláttam le vagyok sokkolva. Semmilyen magyar vonatkozását nem találtam a könyvnek, mégsak le se fordították magyarra. Akkor mégis miért hívják Budapestnek?? Rejtély.

Kapcsolódó könyvek: Karen M. McManus: One of Us Is Lying

Karen M. McManus: One of Us Is Lying
11 hozzászólás