Azura 7Kedvenc könyvek 25

Charlotte Brontë: Jane Eyre
Stephenie Meyer: A burok
Nora Roberts: Azúrkék égbolt
John Green: Csillagainkban a hiba
Jane Austen: Meggyőző érvek
Jane Austen: Büszkeség és balítélet
Julianne Donaldson: Edenbrooke
Julianne Donaldson: Blackmoore
William Shakespeare: Romeo és Júlia
Meg Cabot: A neveletlen hercegnő naplója 11. – A hercegnő férjhez megy
Diana Wynne Jones: A vándorló palota
Julia Quinn: Mr. Bridgerton csábítása
Hirdetés

Aktuális olvasmányok

Lara Adrian: Az éjfél fogságában
Jenson Button: Féktelenül
Guillermo del Toro – Daniel Kraus: A víz érintése
Renée Ahdieh: Rózsa & tőr
>!
2019. május 16., 21:03
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2018
352 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634573401 · Fordította: Miks-Rédai Viktória

Jenson Button: Féktelenül Életem határok nélkül

>!
2018. július 27., 21:01
>!
2017. október 9., 08:36
Hirdetés

Utolsó karc

Azura>!
Fekete Tőr Testvériség

Sziasztok! Nemrég fejeztem be A királyt és megint annyira beszippantott a sztori, hogy a régi könyveket is előkaptam. Imádom Selena meg Trez kapcsolatát, be vagyok sózva a könyvük miatt. DE mindig van egy de elkezdtem rajtuk gondolkodni, hogy hogy indult az egész, és vissza olvastam a Végre szeretőket mert abban volt egy nagyon cuki részük, mikor találkoznak. És kicsit össze vagyok zavarodva, úgyhogy segítséget kérnék, hátha valaki meg tudja magyarázni a dolgokat.
Szóval, a Végre szeretőkben, a találkozásuk előtt ez a rész van:
"Trez régóta nem járt már ebben a házban, ami azt illeti, azóta nem, hogy a kiválasztottak ideköltöztek. Miután Trez felrobbantotta a ZeroSumot, és befejezte a pályafutását mint a város drogbárója, a köztük lévő adósság is némileg korlátozódott.
Azonkívül Rehvnek már nem kellett rubint és szexuális szolgáltatást adnia a hercegnőnek, ezért nem volt miért ide északra jönniük. Ez azonban nyilvánvalóan megváltozott."
És ezután van az a rész mikor Trez meglátja Selenát , és beleesik mint vak ló a gödörbe. Később meg ugye kideríti a nevét is meg ilyenek. Na most ezt ugye újra olvastam, és elkezdett gyanús lenni dolog. Úgyhogy most elővettem a Megbosszult szeretőt és mikor Rhev odahívja az adirondackbeli házához Wrath hogy elmondja neki hogy elintéztette a merénylőt Trez van vele, és ő engedi be a házba Wrath-t és V-t. És akkor meg ez a beszélgetés zajlik le:
"– Meglep, hogy nem látok itt több kiválasztottat – jegyezte meg Wrath, miközben egyik üres szobából mentek át a másikba.
– Minden hónap első keddjén Rehvnek fel kell jönnie ide. Mivel a nők idegesek lesznek a környezetében, ilyenkor a legtöbben mindig visszamennek a másik oldalra. Csak Selena és Cormia marad itt. – Némi büszkeség vegyült a hangjába, amikor hozzátette. – Az a kettő nagyon erős nő."
És ezt tutira Trez mondja, ami azt jelenti, hogy volt a házban azután is h odaköltöztek a kiválasztottak, és nagyon úgy tűnik ismerte Selenát. Vagy csak megint túl kombinálok mindent jó szokásomhoz híven? Esetleg van valakinek valami teóriája?

Kapcsolódó könyvek: J. R. Ward: Megbosszult szerető · J. R. Ward: Végre szeretők · J. R. Ward: A király

J. R. Ward: Megbosszult szerető
J. R. Ward: Végre szeretők
J. R. Ward: A király
4 hozzászólás