Avatarfan_Oncer 9


Összes kitüntetés 105


Kedvenc könyvek 160

Cassandra Clare: Csontváros
Cassandra Clare: Hamuváros
Cassandra Clare: Üvegváros
Cassandra Clare: Bukott angyalok városa
Cassandra Clare: Elveszett lelkek városa
Cassandra Clare: Mennyei tűz városa
Cassandra Clare: Az angyal
Cassandra Clare: A herceg
Cassandra Clare: A hercegnő
Rick Riordan: A villámtolvaj
Rick Riordan: A szörnyek tengere
Rick Riordan: A titán átka

Kedvenc sorozatok: A 39 kulcs, A Párválasztó, A Szent Johanna gimi, A tűz és jég dala, A Végzet Ereklyéi, Anna és a francia csók, Attack on Titan, Avatar: The Last Airbender, Az éhezők viadala trilógia, Az Úr Sötét Anyagai, Bexi, Divergent, Fairy Tail, Harry Potter, Időtlen szerelem, Jók és Rosszak Iskolája, Lorieni Krónikák, Luxen, Modern boszorkány, Naruto, Naruto, Percy Jackson és az olimposziak, Pokoli szerkezetek, Rave, Rave Master, Titokfölde, Twilight Saga, Útvesztő, Üvegtrón

Kedvenc szereplők: Alastor 'Rémszem' Mordon, Albus Dumbledore, Angelina Johnson, Annabeth Chase, Arthur Weasley, Brandon (Cêpan, John Henri), Brenda, Cara Sweeney, Chuck, Doren, Félig Fej Nélküli Nick, Filius Flitwick, Fred Weasley, Garrick Ollivander, George Weasley, Ginny Weasley, Grover Underwood, Harry Potter, Hatake Kakasi, Hatodik, Héctor Ricardo, Hermione Granger, Hetedik (Marina), Hisztis Myrtle (Myrtle Elizabeth Warren), Hóborc, Hugo, Jorge, Kendra Sorenson, kentaur, Kilencedik, Kornélia (Lia), Kövér Dáma, Lee Jordan, Luna Lovegood, Madam Rolanda Hooch, Minerva McGalagony, Minho, Molly Weasley, Negyedik (John Smith), Négyes, Neville Longbottom, Newel, Newt, Nico di Angelo, Nyolcadik, Percy Jackson, Perselus Piton, Remus Lupin, Ron Weasley, Rubeus Hagrid, Sam Goode, Sarah Hart, Seamus Finnigan, Seth Sorenson, Sirius Black, Stan Sorenson, Teresa Agnes, Thomas, Tizedik (Ella), Tyson, Véres Báró

Kedvenc kiadók: Könyvmolyképző

Hirdetés

Aktuális olvasmányok

Kerstin Gier: Smaragdzöld
Leiner Laura: Ég veled
Yana Toboso: Black Butler 14.
Tite Kubo: Bleach 29.
真島ヒロ: Rave 21.
Hajime Isayama: Attack on Titan 17.
>!
2018. április 23., 19:15
>!
2018. március 17., 09:12
2 hozzászólás
>!
2018. március 8., 22:14
>!
2018. február 6., 11:21

真島ヒロ: Rave 21. The Groove Adventure

>!
2018. január 12., 21:50

Az egyetlen mangaolvasón, ahol fenn van magyar fordításban, kötetenként fordítják, szóval erre is várhatok… mert a 20. kötet utolsó fejezetét csak nemrég fordították le… -,-"

>!
2017. július 27., 18:20
Hirdetés

Utolsó karc

>!
Avatarfan_Oncer
Üvegtrón

Sziasztok!
Lehet, ez egy hülye kérdés, és csak én vagyok az a megszállott, aki őrült összeesküvés-elméleteket talál ki. Nemrég olvastam ki az Ányak kiralynőjét, és valami feltűnt. És nem tudok vele mit kezdeni. (Lehet, hogy spolieres lesz annak, aki még nem olvasta, ezt nem tudom előre megmondani.)
Szóval, van egy olyan rész, amikor Arobynn meglátta Rowant, valami olyasmit mondott neki, hogy már évezredek óta nem látott a fajtájából valót. Vagy valami ilyesmit. Nincs nálam a könyv, nem tudom pontosan. De most már nagyon érdekel: van ennek valami jelentősége, vagy ez csak egy szófordulat.
Előre is köszönöm a válaszokat. :) Légyszi ne higgyetek őrült összeesküvés-elméletszövögetőnek. amúgy az vagyok :D

Kapcsolódó könyvek: Sarah J. Maas: Queen of Shadows – Árnyak királynője

Sarah J. Maas: Queen of Shadows – Árnyak királynője
5 hozzászólás