Atlantic_Press_Kiadó  KU Atlantic Press


Könyvek 132

Bökös Borbála: Chiara
Bokor Pál: New York – Nagyvárosi séták
Kosáryné Réz Lola: Filoména
Gaston Leroux: Az operaház fantomja
Nagy Károly: Élt egyszer egy Jézus
Ákody Zsuzsa: Lélekrablók
Dálnoki Miklós Viktória: Én, Regina Beatrix
Kulcsár István: Dzsihád a Duna-parton
Dézsi Desirée: Így szeress
Cserhalmi Dániel: Csengőfrász

Utolsó karc

>!
Atlantic_Press_Kiadó KU

MEGJELENT! Nemere István krimi trilógiájának, az Áté papnőinek befejező kötete: Véredben szunnyad a hóhér.
A fülszöveg: A férjeiket sorban legyilkoló budai úriasszonyok története napjainkban játszódik, de már korábban elkezdődött. A Naponta fogsz meghalni után olvashattuk az Engem nem lehet elhagyni címűt, vagyis a kétségbeesésbe hajszolt, elüldözött és kisemmizett férfi története után azt is, hogy Até görög istennő bájos papnői hogyan teszik el láb alól egyikük férjét.
A harmadik részben ezek a vérszomjas és találékony hölgyek már meg vannak győződve arról, hogy előttük nincs és nem is lehet akadály. Ezért egy csapással két férjet készülnek temetőbe küldeni…
Mivel ezek a regények egyben krimik is, hát nem illendő elárulni, hogyan végződik a történet. Csak egy dolog biztos: a negyvenes, nagyon szexi, nagyon gazdag semmittevők ravaszsága, a férjek balgasága, és persze a szerző humora folytán ez a történet is ellenállhatatlanul szórakoztató.
Miközben a szó szoros értelmében halálosan komoly, vérre menő játszma folyik a könyv lapjain, az író a mai világunk fonákságait adja a szereplők szájába, fel-felvillantva nyelvi találékonyságát, társadalmi és politikai érzékenységét.
Keressétek a boltokban!


Utolsó kihívás

Még nincsen kihívás.


Következő esemény

Még nincsen következő esemény.