Atlantic_Press_Kiadó  KU Atlantic Press


Kiadói sorozatok

Női remekírók · Összes sorozat »

Könyvek 127

Kerék-Bárczy Szabolcs: Csatasorban
Bokor Pál: A panda
Dézsi Ibolya: Én, Földes Jolán
Zsigray Julianna: Szűts Mara házassága
Nemere István: Kedves Lehallgatóink!
Lőcsei Judit: Mesék 18 éven felülieknek
Nagy Mónika: Kísértetek álarcban
Rácz Csaba: Bosszú egy ellopott életért
Köllő Bori: Átment rajtam egy Neander-völgyi
Lamar Linda: Szerelemkoktél

Karcok 350

Atlantic_Press_Kiadó KU>!

MEGJELENT! Nemere István krimi trilógiájának, az Áté papnőinek befejező kötete: Véredben szunnyad a hóhér.
A fülszöveg: A férjeiket sorban legyilkoló budai úriasszonyok története napjainkban játszódik, de már korábban elkezdődött. A Naponta fogsz meghalni után olvashattuk az Engem nem lehet elhagyni címűt, vagyis a kétségbeesésbe hajszolt, elüldözött és kisemmizett férfi története után azt is, hogy Até görög istennő bájos papnői hogyan teszik el láb alól egyikük férjét.
A harmadik részben ezek a vérszomjas és találékony hölgyek már meg vannak győződve arról, hogy előttük nincs és nem is lehet akadály. Ezért egy csapással két férjet készülnek temetőbe küldeni…
Mivel ezek a regények egyben krimik is, hát nem illendő elárulni, hogyan végződik a történet. Csak egy dolog biztos: a negyvenes, nagyon szexi, nagyon gazdag semmittevők ravaszsága, a férjek balgasága, és persze a szerző humora folytán ez a történet is ellenállhatatlanul szórakoztató.
Miközben a szó szoros értelmében halálosan komoly, vérre menő játszma folyik a könyv lapjain, az író a mai világunk fonákságait adja a szereplők szájába, fel-felvillantva nyelvi találékonyságát, társadalmi és politikai érzékenységét.
Keressétek a boltokban!

Atlantic_Press_Kiadó KU>!

NYÁRI ÁRESŐ A BOOKLINE-NÁL!
Rengeteg könyvünket 50-80% kedvezménnyel vásárolhatjátok meg a Bookline-nál!

Atlantic_Press_Kiadó KU>!

Megjelent! Keressétek a könyvesboltokban Edward Klein: Miért nem szerethető Hillary? című könyvét!

Atlantic_Press_Kiadó KU>!

Eredményhirdetés!
Az Atlantic Press Kiadó és az Aba Kiadó recenzió-pályázatát Papp Károly nyerte, Bokor Pál könyvéről, Az olaj regényéről írt kritikájával. Két második helyezettünk lett, Lukács Bettina, aki Vivian Holloway Pokoli szolgálat című könyvéről írt érdekes recenziót, valamint Jordáki Gábor, aki Lendvai Béla Adriakék, tengerzöld című könyvét olvasta el avatott szemmel. Gratulálunk a nyerteseknek!

Atlantic_Press_Kiadó KU>!

Keressétek legújabb könyvünket június 9-13 között a Vörösmarty téren, a 109-es standnál!

Atlantic_Press_Kiadó KU>!

Keressetek minket az Ünnepi Könyvhéten, a 109-es standnál!

Atlantic_Press_Kiadó KU>!

Keressetek minket az Ünnepi Könyvhéten, június 9-13 között a Vörösmarty téren, a 109-es standon!

Atlantic_Press_Kiadó KU>!

Az Atlantic Press Kiadó könyvheti dedikálásának időpontjai. Keressetek minket a 109-es pavilonnál!

Atlantic_Press_Kiadó KU>!

PÁLYÁZAT!
Az Atlantic Press Kiadó és az Aba Kiadó recenziós pályázatot hirdet a moly.hu olvasói számára az Ünnepi Könyvhét alkalmából! A műelemzés tárgya az Altantic Press Kiadó vagy az Aba Könyvkiadó bármely könyve lehet. A pályázat elbírálásának kritériumai:
• max. 3000 karakter (szóközzel),
• nyelvileg pallérozott, tömör írásokat várunk
• nem azt várjuk, hogy dicsérjék a választott könyvet, hanem hogy az írás gördülékeny, szellemes, jó stílusban megírt legyen
• a pályázatokat május 31-én éjfélig küldjétek meg az atlantic.new@chello.hu címre.

A legjobb írásokat közzétesszük a http://www.atlanticpress.hu oldalon.
Az eredményhirdetést az Ünnepi Könyvhéten tartjuk, június 10-én, pénteken 16 óra 45 perckor az Atlantic Press Kiadó pavilonjánál (Vörösmarty-tér, 109-es pavilon).
A pályázatot háromtagú zsűri (Bokor Pál, Iván Katalin, Cseszkó Renáta) értékeli. Az első helyezett 30 000 forint értékű könyvet választhat, a második és a harmadik helyezett 5 ezer forint értékű könyvet választhat, az összes többi pályázó ajándékkönyvet vehet át a helyszínen. Vidéki pályázók számára a díjakat postázzuk, az ajándékkönyvet pedig átvehetik személyesen vagy meghatalmazottjuk segítségével a könyvhéten, illetve később a kiadónál.

Atlantic_Press_Kiadó KU>!

PÁLYÁZAT!

Az Atlantic Press Kiadó recenziós pályázatot hirdet a moly.hu olvasói számára az Ünnepi Könyvhét alkalmából! A műelemzés tárgya az Altantic Press Kiadó vagy az Aba Könyvkiadó bármely könyve lehet. A pályázat elbírálásának kritériumai:

* max. 3000 karakter (szóközzel),

* nyelvileg pallérozott, tömör írásokat várunk

* nem azt várjuk, hogy dicsérjék a választott könyvet, hanem hogy az írás gördülékeny, szellemes, jó stílusban megírt legyen
* a pályázatokat május 31-én éjfélig küldjétek meg az atlantic.new@chello.hu címre.

A legjobb írásokat közzétesszük a http://www.atlanticpress.hu oldalon.

Az eredményhirdetést az Ünnepi Könyvhéten tartjuk, június 10-én, pénteken 16 óra 45 perckor az Atlantic Press Kiadó pavilonjánál (Vörösmarty-tér, 109-es pavilon).

A pályázatot háromtagú zsűri (Bokor Pál, Iván Katalin, Cseszkó Renáta) értékeli. Az első helyezett 30 000 forint értékű könyvet választhat a helyszínen, a második és a harmadik helyezett 5 ezer forint értékű könyvet választhat, az összes többi pályázó ajándékkönyvet vehet át.

3 hozzászólás