Ashriver  109Kedvenc könyvek 64

On Sai: Scar
On Sai: Szürke szobák
On Sai: Calderon, avagy felségáruláshoz bricsesz dukál
Ilona Andrews: Magic Binds
Sarah J. Maas: Heir of Fire
Sarah J. Maas: Empire of Storms
Sarah J. Maas: A Court of Wings and Ruin
Scarlett Dawn – Katherine Rhodes: King of Gods
B. L. Brunnemer: When Evil Comes To Play
Raana Raas: Ellenállók
Sarah J. Maas: The Assassin's Blade – Az orgyilkos pengéje és más történetek
Sarah J. Maas: Throne of Glass – Üvegtrón

Kedvenc sorozatok: A Court of Thorns and Roses, A Csiszolatlan Trón Krónikája, A halál szépséges szolgálólányai, A Malory család, A Párválasztó, A Szent Johanna gimi, A Széthullott Birodalom, A tűz és jég dala, A Végzet Ereklyéi, Angyali vadász, Anita Blake, vámpírvadász, Anna és a francia csók, Az Arkánum Krónikák, Az Úr Sötét Anyagai, Bane krónikák, Bíborhajú, Bridgerton család, Calderon, Cassandra Palmer, Chicagoland Vampires, Chronicles of Nick, Csodaidők, Csontszüret, Dark-Hunter, Dragon's Gift: The Huntress, Egy világ – két faj – állandó küzdelem, Engelsfors-trilógia, Enigma, Feszülő húr, Forever Evermore, Gemma Doyle-történetek, Going Down in Flames, Graceling, Green Creek, Guild Hunter, Harry Potter, Holdárnyék, Holdbéli krónikák, Időcsodák, Innkeeper Chronicles, Kate Daniels, Ködszerzet, Legion of Angels, Lélektársak, Lorieni Krónikák, Luxen, Magisztérium, Marked Men, Ne érints, NYC Mecca, Ólomerdő, Percy Jackson és az olimposziak, Pern sárkánylovasai, Pokoli szerkezetek, Psy-Changeling, Rebel of the Sands, Relentless, Rémálom, Riyria-krónikák, Schooled in Magic, Sötét elmék, Sötét Vadászok / Sötét Vágyak Vadásza, Soul Screamers, Supernatural Prison, Szivárgó sötétség, Tairen Soul, Temeraire, The Black Jewels, The Dark Artifices, The Dragonian, The Firebird Chronicles, The Heroes of Olympus, The Medoran Chronicles, The Shadowhunter Universe, The Veil Diaries, Throne of Glass, Történetek az Árnyvadász Akadémiáról, Tündérkrónikák, Tüskék és rózsák udvara, Üvegtrón, Vampire Crown, Wraith Kings

Kedvenc szereplők: Aaron Warner Anderson, Abraxos, Acheron, Adalbert kispap, Adam Michine, Aden Kai, Aedion Ashryver, Aelin Ashryver Galathynius, Alec Lightwood, Alex Sommerland, Amren, Andrea Nash, Andrew Liam Kincaid, Anita Blake, Ansel, Aodhan, Arista, Ascanio Ferara, Ashwini Taj (Ashblade), Azriel, Brenna Shane Kincaid, Calderon, Cassian, Celaena Sardothien, Charley Davidson, Chester, Clary Fray, Clay Bennett, Curran Lennart, Daemon Black, David Freymen, Declan Camarine, Derek Gaunt, Desmond Flynn (The Bargainer), Dmitri, Don, Dorian Christensen, Dorian Havilliard, Eahrratim 'Erra', the City Eater, the Rose of Tigris, Edward (Ted Forrester), Elena P. Devereux, Elide Lochan, Eterno Ferrero, Feyre Archeron, Gavriel, Giin Raas, Grom Lichi, Hadrian Blackwater, Hawke Snow, Honorous Jorg Ancrath herceg, Illium, Indigo Riviere, Jace Wayland, Janvier, Jason, Jean-Claude, Jem Carstairs, Judd Lauren, Judin Raas (Judy Fensson), Kaleb Krychek, Kate Daniels, Késes, Lorcan Salvaterre, Lucas Hunter, Lucien Vanserra, Lysandra, Magnus Bane, Matteo Ferrero, Mélisande Smith (Mercy), Mentálok (mint faj), Méreg, Morrigan (Mor), Naasir, Nash, Nathan Ryder (Nate), Nathaniel Graison, Nicky, Rafi, Raphael, Raphael Medrano, Rhysand, Riley Aedan Kincaid, Rion Raas, Roland, Rome Archer, Ronen Raas, Rose Drayton, Rowan Whitethorn, Royce Melborn, Rule Archer, Saba, Sascha Duncan, Scar, Shaw Landon, Sienna Lauren, Simi, Sonja Sommerland, Taina Tives, Tamlin, Tamsyn Ryder, Tessa Gray, Tobbelt Raas, Vasic, Walker Lauren, Will Herondale, Yaan Raas

Kedvenc alkotók: Adrienne Woods, B. L. Brunnemer, Cassandra Clare, Chloe Neill, Chris Cannon, Darynda Jones, Ella Summers, George R. R. Martin, Ilona Andrews, Jay Crownover, Johanna Lindsey, Joss Stirling, Karen Marie Moning, Katie McGarry, Kelly Oram, Kelly St. Clare, Kresley Cole, Lynette Noni, Mats Strandberg, Nalini Singh, On Sai, Philip Pullman, Pittacus Lore, Raana Raas, Rick Riordan, Samantha Shannon, Sarah J. Maas, Scarlett Dawn, Sherrilyn Kenyon

Hirdetés

Aktuális olvasmányok

Kelly St. Clare: Death Game
Laurie Forest: The Black Witch
>!
2020. április 4., 22:36
>!
356 oldal · ASIN: B081BD8Q1R
>!
2020. február 24., 22:42
>!
Harlequin Teen, Toronto, 2017
602 oldal · keménytáblás · ISBN: 9780373212316
2 hozzászólás
Hirdetés

Utolsó karc

>!
Ashriver 
Fantazmagóra Tudományos Akadémia (FTA)

Kedves @littlelinda!
Itt a halasztott januári beadandóm: Tizenéves fiatal vagy, amikor egyetlen szülőd meghal, ám a halálos ágyán még bevallja, hogy egy isten a másik szülőd. Ki ő, és milyen képességeket örököltél tőle, valamint mit teszel ezen erők birtokában?

Az anyám még halálában is képes kicseszni velem. Az utolsó leheletével közölte velem, hogy félisten vagyok és születésemkor megkötötte az erőmet, hogy én tudjam használni és elmenekülni előle. Nem volt egy mintaanya. Tudni illik sötét boszorkány volt, Hekaté istennő követője. Fiatalabb korában volt egy kalandja egy istennel és abból születtem én. Az az isten pedig nem más volt, mint Hermész, az istenek hírnöke.
Félistennek lenni tiltott dolog a világunkban, így elvileg meg sem kellett volna születnem, de anyám sötét mágiával és egy alkuval a világra hozott és felnevelt. Az alkut Hádésszal kötötte, az alvilág istenével. Száz évnyi szolgálat és elnyerem szabadságom és az élethez való jogom.
Félisten lévén halhatatlan vagyok és így a száz év nem sokat tesz. De más képességeim is vannak. Képes vagyok az árnyak segítségével utazni egyik helyről a másikra, de veszélyes erő ez, mert ha nem tanulom meg irányítani könnyen amputálhatom magam. De ha minden jól megy és megtanulom irányítani, akkor képes leszek világok között is utazni. Ezen kívül képes vagyok úgy meghajlítani a fény, hogy mások számára láthatatlannak tűnjek. De a legfontosabb képességem, amiért Hádész megkötötte az alkut az anyámmal, hogy feltudom ölteni a holló állati alakot. A holló a halál hírnöke. A száz évnyi szolgálatom során én leszek Hádész hírnöke. De amint letelik már húzok is el ebből a világból és vissza sem nézek.
Kerek száz esztendőm van, hogy megtanuljam uralni és használni az erőmet, száz évnyi szolgaság és szabad leszek. És az a száz év ma kezdődik.

2 hozzászólás