_Annamary_  P 33


Kedvenc sorozatok: A neveletlen hercegnő naplója, A Párválasztó, A soha határa, A Szent Johanna gimi, A tűz és jég dala, A Végzet Ereklyéi, Ambrózy báró esetei, Angelfall, Angyali vadász, Az éhezők viadala trilógia, Az éjszaka hercege, Az örökség, Bane krónikák, Csitt, csitt, Divergent, Egy világ – két faj – állandó küzdelem, Fekete Tőr Testvériség, Gestaltwandler, Gyönyörű sorscsapás, Halhatatlanok alkonyat után, Harry Potter, Időtlen szerelem, Luxen, Mercy Falls farkasai, Összetört glóriák, Outlander, Pokoli szerkezetek, Real, Silber-trilógia, Sötét Vadászok / Sötét Vágyak Vadásza, Tüskék és rózsák udvara, Twilight Saga, Útvesztő, Üvegtrón, Vámpírakadémia, Vámpírkrónikák, Vastündérek

Kedvenc kiadói sorozatok: Arany pöttyös könyvek, Az érzékiség mesterei, Dream Válogatás, Életreszóló olvasmányok, Európa Diákkönyvtár, Európa Diákkönyvtár, Fekete macska regénytár, Helikon Zsebkönyvek, Kristály pöttyös könyvek, KULT Könyvek, Lazi Könyvkiadó klasszikusai, LOL-könyvek, Mont Blanc válogatás, Nagy Marvel Képregénygyűjtemény, Osiris Diákkönyvtár, Osiris Klasszikusok, POKET zsebkönyvek, Rázós könyvek, Romantikus Regények, Rubin pöttyös könyvek, Sötét örvény, Talentum diákkönyvtár, Ulpius-ház Klasszikus világirodalom, Vörös pöttyös könyvek, Zafír pöttyös könyvek

Kedvenc kiadók: Európa, Könyvmolyképző

Hirdetés

Aktuális olvasmányok

Bryn Greenwood: Minden csúf és csodálatos dolog
Laura Marshall: Ismerősnek jelölt
>!
2019. május 17., 19:00
Hirdetés

Utolsó karc

>!
_Annamary_ P
Kristály pöttyös könyvek

Cím: Az éjszakai madár (Frost Easton 1.)
Író: Brian Freeman
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
Eredeti cím: The Night Bird
Fordító: Seres József

Fülszöveg:
"Mi van, ha újra és újra át kell élned a legszörnyűbb emlékeidet? Erre keresi a választ a nyomozó és a pszichiáter a Thriller Award díjnyertes szerző, Brian Freeman lebilincselő pszichológiai regényében.

Frost Easton gyilkossági nyomozó nem szereti a véletleneket. Amikor egy sor különös haláleset történik San Franciscóban – nők, akik között látszólag nincs kapcsolat, halálos kimenetelű pszichotikus összeroppanás áldozatai lesznek –, lehetséges összefüggést próbál találni köztük. Így jut el Francesca Stein pszichiáterhez. Frankie ellentmondásos terápiája segít a pácienseknek törölni a legszörnyűbb emlékeiket, ám éppen ezek közül a betegei közül kerülnek ki az áldozatok.

Frost és Frankie egyaránt a halálesetek felderítésén fáradozik, de a nyomozásuk egyre személyesebb és veszélyesebb lesz az önmagát Éjszakai madárnak nevező gyilkos rejtélyes üzenetei nyomán. Frankie-nek ki kell töltenie az emlékezetében lévő furcsa üres foltokat, Frostnak pedig szembe kell szállnia egy gyilkossal, aki ismeri az ő legrosszabb emlékét is."

Várható megjelenés: 2019.

Moly oldal: https://moly.hu/konyvek/brian-freeman-az-ejszakai-madar
Kiadó oldala: https://konyvmolykepzo.hu/products-page/kristaly-pottyo…

Kapcsolódó könyvek: Brian Freeman: Az éjszakai madár

Brian Freeman: Az éjszakai madár

Kapcsolódó alkotók: Brian Freeman