Animus_Kiadó  KU Animus


Könyvek 817

Kaszás György: Kreativitássuli
Catharina Ingelman-Sundberg: Rablás uzsonnára
J. M. Lee: Szökés a Paradicsomból
Fredrik Backman: A hazavezető út minden reggel egyre hosszabb
Jussi Adler-Olsen: Szelfik
Yrsa Sigurðardóttir: Gének
Kristina Ohlsson: Beteg lelkek
J. K. Rowling: Legendás állatok és megfigyelésük
Yuval Noah Harari: Homo Deus
Camilla Läckberg: Az idomár

Utolsó karc

>!
Animus_Kiadó KU

Éppen 20 éve jelent meg J. K. Rowlingtól a Harry Potter, ami fenekestül forgatta fel az ifjúsági irodalmat, de ami még fontosabb, gyerekek milliói szerették meg az olvasást Rowlingnak köszönhetően.
Mi pedig, a Harry Potter történetek magyar kiadójaként szeretnénk most egy kis ünnepi nosztalgiázásba fogni.
Arra kérünk titeket, gyertek át az Animus Kiadó facebook profiljához, és meséljétek el pár mondatban, hogyan találkoztatok a történettel. Ajándékba kaptátok? Vettétek? Hány évesek voltatok ekkor? És mit kaptatok Harry Pottertől?
Szerdáig várjuk a válaszokat, aztán csütörtökön kisorsolunk 20 db Harry Potter könyvet, melyet az Animus Kiadó teljes csapata ír alá nektek, mellyel mi köszönjük meg nektek az elmúlt évek rajongását! (Az ajándékkönyv pedig egyike azon régi kiadásoknak, amivel valószínűleg sokan nem is találkoztatok. :) )
Szóval akkor a kérdés: mi a ti történetetek Harry Potterrel?


Utolsó blogbejegyzés

>!
Animus_Kiadó KU

Fredrik Backman: Blogbejegyzések 10.

A feleségem szerint így telik egy hétfői nap velem Közzétéve: 2015. június 29-én Fordította: Erdődy Andrea Reggel hétkor megkérdezem tőle, látta-e a mobilomat, de mivel a válasza nem, megkérem, hogy hívjon fel. Majd fél perc múlva kiordítok a hálóból: – MEGTALÁLTAM! Fél nyolckor azt tudakolom tőle, hová rakta a mobilomat, és amikor azt feleli, hozzá se nyúlt, megkérem, hogy hívjon fel. Majd fél perc múlva kiordítok a fürdőszobából: – MEGTALÁLTAM! Háromnegyed nyolckor ismét megkérdem…


Utolsó kihívás

Még nincsen kihívás.


Következő esemény

Még nincsen következő esemény.