Ancalimë P 107
Kedvenc könyvek 38

J. R. R. Tolkien: A szilmarilok
George R. R. Martin: Tűz & Vér
J. R. R. Tolkien: A Gyűrűk Ura
George R. R. Martin: Trónok harca
John Gwynne: Az istenek árnyéka
Jenn Lyons: Királyok Veszte
Brian Staveley: A császár pengéi
Sarah J. Maas: Föld és vér háza
Cassandra Clare: Aranylánc
Sarah J. Maas: Kingdom of Ash
Hercz Júlia: Arany és Ónix
J. R. R. Tolkien: Elveszett mesék könyve I.

Kedvenc sorozatok: A Csiszolatlan Trón Krónikája, A démoni kultiváció nagymestere, A Royal család, A tűz és jég dala, A Véresküdtek Sagája, Árnyvadász univerzum, Attack on Titan, Az égi hivatalnok áldása, Az Idő Kereke, Crescent City, Elan világa, Harry Potter, Középfölde Históriája, Mákháború, Narnia krónikái, Off-Campus, Robert Langdon, Sárkányok kórusa, Sötét képességek, Throne of Glass, Vaják

Kedvenc szereplők: Aedion Ashryver, Aegnor, Aegon I Targaryen, Aelin Ashryver Galathynius, Aemon Targaryen, Aemond Targaryen, Aidas, Alastair Carstairs, Alysanne Targaryen, Amras, Amrod, Angrod, Aredhel, Argon, Aule, Baelon Targaryen (Baelon the Brave), Baelor Targaryen (Dárdatörő Baelor), Balerion, Beleg Cúthalion, Brynden Rivers (Three-eyed crow), Caranthir, Caraxes, Cardan Greenbriar, Celebrimbor, Celegorm, Christopher Lightwood, Couladin, Curufin, Daemon I Blackfyre, Daemon Targaryen, Daenerys Targaryen, Daeron Targaryen, Danika Fendyr, Draco Malfoy, Drogon, Duilin, Ecthelion, Edmund Pevensie, Egalmoth, Elladan, Elrohir, Emma Carstairs, Éomer, Eönwë, Eris Vanserra, Erwin Smith, Euron Greyjoy, Faramir, Feanor, Fenrys, Fingolfin, Fingon, Finrod Felagund, Fred Weasley, Galdor (gondolini tünde), Gavar Jardine, Gavriel, George Weasley, Gideon Lightwood, Gil-galad (Ereinion), Glorfindel, Hádész / Pluto, Helion, Henry Branwell, Hua Cheng, I. Maekar Targaryen, Jaehaerys I Targaryen, Jesse Blackthorn, Jiang Cheng, Jin Nö-csa (Yin Nezha), Julian Blackthorn, Kieran, Kökörcsin, Legolas, Levi Ackerman, Loki, Lord Dhelward Bezaleel Garside, Askham earlje, Lord Kenrick Shin Fowers, Merryweather bárója, Lucien Vanserra, Lucifer, Maedhros, Maeglin, Maglor, Mark Blackthorn, Matthew Fairchild, Nerdanel, Nyikolaj Lancov, Orome, Penlod, Peter Pevensie, Ptolemus Samos, Reiner Braun, Rhaegal, Rhaegar Targaryen, Rhuarc, Robert Langdon, Rog, Ruhn Danaan, Sartaq, Silyen Jardine, Svik, Szauron / Sauron, Tamani de Rhoslyn, Tamlin, Tar-Aldarion, Teraeth, Tessarion, Tharion Ketos, Thranduil, Tulkas, Tyrannus Basilton Grimm-Pitch (Baz), Victarion Greyjoy, Viserion, Voronwë, Wei Wuxian, Yavanna

Kedvenc alkotók: Cassandra Clare, Elle Kennedy, George R. R. Martin, J. R. R. Tolkien, Sarah J. Maas


Kiemelt kihívások

Fëanor háza
56 résztvevő · 2023. május 1., 23:59 Teljesítve
Középfölde társas
129 résztvevő · 2025. január 1., 23:59

>J. R. R. Tolkien: A Gyűrűk Ura
Olvasott könyvek idén
5
Olvasott oldalak idén
956

Utolsó karc

Ancalimë P>!
Társkereső

Sziasztok! A társkereső oldalak folyamatosan csalódást okoznak, ezért úgy gondoltam, nem veszítek azzal semmit sem, ha kipróbálom ezt a zónát a kedvenc közösségi oldalamon, ahol több hasonló érdeklődésű személy is megtalálható. :)
27 éves történelem- és magyartanár vagyok. Már egy ideje nem a szakmámban dolgozom, de a történelem iránti rajongásom nem szűnt meg (szándékosan nem említettem a másik szakomat :)). Fő hobbim az olvasás. Kedvenc műfajom a fantasy (ha ennél bővebb infóra vagy kíváncsi, less rá a Molyos profilomra).
Nagy állatbarát, másokkal szemben toleráns (élni és élni hagyni), többnyire szabadelvű személy vagyok. Engem nem érdekel, a másik neme, vallása (itt szeretném megemlíteni, hogy én nem vagyok vallásos), bőrszíne vagy szexuális irányultsága. Nem ezek alapján fogok egy személyt megítélni, hanem a viselkedése alapján.
Kb. 168 cm magas vagyok egy kis plusz kilóval. Az eredeti hajam színe barna, de végülis ez mindegy, mert nem tervezek megválni a vörös hajszínemtől. :D A szemem színe kékesszürke.
Kedvelem a társaságot, viszont introvertáltként (és egyéb okokból) nem rajongok a nagy tömegért, összejövetelekért vagy szórakozóhelyekért. Számomra sokkal többet ér egy séta, parkban üldögélés vagy egy egyszerű sütizés stb. a barátaimmal. Nem szeretek idegenekkel vagy olyan személyekkel találkozni, akiket még alig ismerek. Ezért arra kérlek, hogy ne kérj 2-3 nap után találkozót, mert a válaszom úgyis nem lesz. Persze megértem, hogy sokaknak ilyenkor meg az a fontos, hogy minél hamarabb személyesen találkozzon a másikkal, de én nem így működök. Ha ez neked nem elfogadható, akkor ne is raboljuk egymás idejét. :)
Még nem volt párkapcsolatom, tehát ez egy teljesen új terep számomra. 25 és 35 év (plusz-mínusz egy-két év) közötti személyek leveleit várom főleg SZSZB megyén (akarom mondani vármegyén :D) belül, de a nagyobb távolság sem kizáró ok számomra.

A karc írója kikapcsolta a hozzászólás lehetőségét.


Aktuális olvasmányok

J. R. R. Tolkien: Az elveszett út és más írások
Cassandra Clare: Vaslánc
J. R. R. Tolkien: The Fall of Arthur
Wayne G. Hammond – Christina Scull: The Lord of the Rings: A Reader's Companion
J. R. R. Tolkien: The Lord of the Rings

J. R. R. Tolkien: Az elveszett út és más írások Nyelvek és legendák A Gyűrűk Ura előtt

>!
2023. február 3., 21:00
>!
2023. február 2., 18:47
2 hozzászólás