Anassa_Könyvek  KU Anassa Könyvek


Könyvek 8

Laura Thalassa: Dark Harmony – A lélektolvaj
Ava Reid: A Tündérkirály rejtélye
Kate Dramis: The Curse of Saints – A Szentek Átka
Laura Thalassa: The Emperor of Evening Stars – Az Esti Csillagok Császára
Laura Thalassa: A Strange Hymn – A Szirén Éneke
Vanessa Len: Only a Monster – Csak egy szörnyeteg
Lex Croucher: Reputation – Kinek a jó híre?
Laura Thalassa: Rhapsodic – Az Éjszaka Királya

Karcok 11

Anassa_Könyvek KU>!

ELŐRENDELHETŐ ÚJDONSÁGOK A WEBSHOPBAN

Felkerült 30%-os előrendelésbe az Anassa két könyvfesztiválos újdonsága. A The Emperor of Evening Stars – Az Esti Csillagok Császára a nagy népszerűségnek örvendő sorozat következő kötete, míg a The Curse of Saints – A Szentek Átka egy tehetséges fiatal szerző hazai bemutatkozása. :)

Íme:

https://agavekonyvek.hu/konyv/fantasy/the-curse-of-sain…

https://agavekonyvek.hu/konyv/fantasy/the-emperor-of-ev…

Kapcsolódó könyvek: Laura Thalassa: The Emperor of Evening Stars – Az Esti Csillagok Császára · Kate Dramis: The Curse of Saints – A Szentek Átka

Laura Thalassa: The Emperor of Evening Stars – Az Esti Csillagok Császára
Kate Dramis: The Curse of Saints – A Szentek Átka

Kapcsolódó alkotók: Laura Thalassa · Kate Dramis

2 hozzászólás
Anassa_Könyvek KU>!

Rendhagyó, 2,5. résszel folytatódik Laura Thalassa itthon is nagy sikert aratott sorozata, az Alkusz-széria. A kötet a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválra érkezik majd, szeptember 28-án! :)

Előrendelés hamarosan.

Fülszöveg:
Kezdetben vala a sötétség.

Mielőtt találkozott Callie-vel, mielőtt Alkusz vált volna belőle, ő volt Desmond Flynn, egy írnok fattyú fia. Aki puhány anyától született, varázstalanságra volt kárhoztatva, és arra rendeltetett, hogy rabszolgával házasodjon.

De a sorsnak más elképzelései voltak.

A sötétség végezetéig.

Arestys kopár barlangjaitól Somnia palotáján át a földi utcákig: így vált Desmond Flynnből, a tündérből, aki a semmiből indult, az Esti csillagok Császára.

Kapcsolódó könyvek: Laura Thalassa: The Emperor of Evening Stars – Az Esti Csillagok Császára

Laura Thalassa: The Emperor of Evening Stars – Az Esti Csillagok Császára

Kapcsolódó alkotók: Laura Thalassa

Anassa_Könyvek KU>!

MEGJELENT!

Végre elérkezett a pillanat, már olvasható Laura Thalassa Alkusz-sorozatának második kötete magyarul! Az előrendelőkhöz hamarosan megérkezik a kötet, és 1-2 napon belül az összes nagyobb könyvesboltban is eléritek majd!

Itt pedig meg is rendelhetitek, ha még nem tettétek meg eddig: https://book24.hu/konyv/fantasy/romantikus-fantasy/a-st…

Reméljük, legalább olyan izgalmas olvasmányélményt jelent majd, mint elődje! :)

Kapcsolódó könyvek: Laura Thalassa: A Strange Hymn – A Szirén Éneke

Laura Thalassa: A Strange Hymn – A Szirén Éneke

Kapcsolódó alkotók: Laura Thalassa

2 hozzászólás
Anassa_Könyvek KU>!

ITT AZ IDŐ! Alig egy hónap és folytatódik a sokatok által rajongott Alkusz-sorozat a második kötettel!

Laura Thalassa: A STRANGE HYMN – A SZIRÉN ÉNEKE

Megjelenés: április 4.

Callypso Lillis, a szirén és az Éjszaka Királyának lelki társa kiszabadult Karnon, az őrült király karmaiból és bizarr börtönéből. Ám a rémálom itt nem ért véget. Callie magán viseli a fogságban töltött idő fizikai nyomait, és egyre több bizonyíték utal arra, hogy a Lélektolvaj még mindig szabadon kószál.

Amikor egy árnyünnep a Flóra Királyságába szólítja Callie-t és társát, Desmond Flynnt, a nyomozásukat ott folytatják. Ám a birodalom ragyogó fényei és káprázatos virágai között sokkal sürgetőbb problémákkal találják szembe magukat. A hatalmas árnycsarnokoknál nem létezik könyörtelenebb hely a világon, és nincs annyi alku, ami megmenthetné Callie-t a királyi intrikától.

A tündérek veszélyes játékot játszanak. Egyesek szerelemre vágynak, mások bosszúra vagy szexre, de akadnak olyanok is, akik kimondhatatlan szörnyűségekre. Egy dolog azonban biztos: senki nem az, aminek látszik. Még Des sem, aki minden egyes újabb titokkal egyre sejtelmesebbé válik.

Ám a Flóra Királyságának is megvannak a maga titkai, a vérző fáktól a megbélyegzett rabszolgákon át a felszívódó katonákig. Valami készülődik a növények földjén, és ha Callie nem vigyáz, ez a veszedelem elpusztít mindent és mindenkit, akit Callie szeret. Sőt, talán őt magát is..

Előrendelés itt: https://book24.hu/konyv/fantasy/romantikus-fantasy/a-st…

Az első rész pedig elérhető itt: https://book24.hu/konyv/fantasy/romantikus-fantasy/rhap…

Kapcsolódó könyvek: Laura Thalassa: Rhapsodic – Az Éjszaka Királya · Laura Thalassa: A Strange Hymn – A Szirén Éneke

Laura Thalassa: Rhapsodic – Az Éjszaka Királya
Laura Thalassa: A Strange Hymn – A Szirén Éneke

Kapcsolódó alkotók: Laura Thalassa

5 hozzászólás
Anassa_Könyvek KU>!

Ilyen, amikor szörnyetegek vesznek körbe! Téged is vár Vanessa Len lenyűgözően szívszorító világa!

Megrendelés: https://book24.hu/konyv/fantasy/romantikus-fantasy/only…

„Ez a könyv a torkomnál fogva ragadott meg… Tegyél le minden mást és olvasd el!”
/C.S. Pacat/

„Fordulatos, szívszorító és letehetetlen!”
/Stephanie Garber/

„Hihetetlenül fantáziadús bemutatkozás.”
/Publishers Weekly/

Fülszöveg:
Vanessa Len Az idő vándorai elsöprő romantikáját az Egy kegyetlen dal sötét világával ötvözte ebben a magával ragadó regényben.

Ez lett volna a tökéletes nyár. A tizenhat éves Joan, aki az iskolai szünetet elhunyt édesanyja különc londoni családjánál tölti, elhatározza, hogy ki fogja élvezni a nyár minden pillanatát. Imádja a történelmi Holland House-ban végzett munkáját, és amikor vonzó munkatársa, Nick randira hívja őt, úgy érzi, minden a helyére került.

Azonban Joan hamarosan ráébred az igazságra. A családtagjai nem egyszerűen furcsák, hanem valójában szörnyetegek, akik iszonyatos hatalmat birtokolnak. Nick pedig nem közönséges szépfiú: ő a legendás szörnyvadász, aki bármire képes lenne, hogy elpusztítsa őket.

A Nickkel vívott harcban Joan kénytelen együttműködni a kegyetlen Aaron Oliverrel, annak a szörnycsaládnak az örökösével, amely gyűlöli Joant és a rokonait. A lánynak muszáj megbarátkoznia saját szörnyeteg lényével, ha meg akarja menteni magát és a családját. Ugyanis ebben a történetben…

Ő nem a hős.

Kapcsolódó könyvek: Vanessa Len: Only a Monster – Csak egy szörnyeteg

Vanessa Len: Only a Monster – Csak egy szörnyeteg

Kapcsolódó alkotók: Vanessa Len

2 hozzászólás
Anassa_Könyvek KU>!

Szereted a Bridgertont? Oda vagy a Bajos csajokért? Vagy Jane Austen világáért! Akkor itt az ideje, hogy belépj Lex Croucher világába!

Megrendelés: https://book24.hu/konyv/ifjusagi/romantikus-regeny-839/…

„A Bridgertonnak és a Fleabagnek közös gyereke született. Beszippantottam egy ültő helyemben.”
/Sara Manning/

„Ha olyan olvasnivalót keresel, ami Jane Austen világát és a modern feminizmus stílusát egyszerre idézi, ez a neked való könyv!”
/India Holton/

„A korabeli romantikus komédiák dekadenciájának és a Bajos Csajok balhés világának tökéletes elegye.”
/Abigail Mann/

Fülszöveg:
Lex Croucher végtelenül szórakoztató regénye egy klasszikus romantikus vígjáték a Bajos Csajok és Jane Austen rajongóinak.

A szülei által elhagyott, középosztálybeli Georgiana Ellers új városba költözött, hogy az elmondhatatlanul savanyú nagynénjével és nagybátyjával éljen. Egy különösen unalmas bulin találkozik a titokzatos Frances Campbellel, a társaság egyik gazdag tagjával, aki olyan életet él, amilyet Georgiana a legmerészebb álmaiban sem tudott volna elképzelni.
A magányos és sebezhető Georgiana bekerül tehát Frances és az ő őrülten gazdag, erkölcstelenségben tobzódó barátainak társaságába. Georgiana előtt egy új világ tárul fel: részeg dorbézolás, féktelen éjszakák, sármos fiatalemberek és a társadalom legfelsőbb rétegei.

De lehet, hogy a felső tízezerbe való belépés ára sokkal magasabb, mint amennyit Georgiana hajlandó fizetni érte…

Kapcsolódó könyvek: Lex Croucher: Reputation – Kinek a jó híre?

Lex Croucher: Reputation – Kinek a jó híre?

Kapcsolódó alkotók: Lex Croucher

Anassa_Könyvek KU>!

Már kapható az idei ősz egyik legfontosabb ifjúsági fantasy megjelenése!

Megrendelés: https://book24.hu/konyv/fantasy/romantikus-fantasy/rhap…

Laura Thalassa számos new adult fantasy sorozat szerzője. Művei között van az Alkusz-sorozat, a Four Horsemen-sorozat és a The Fallen World-trilógia. Amikor éppen nem ír, Laura guacamolét majszol, csokit gyűjt az apokalipszisra készülődve, vagy a kanapén kuporog egy jó könyv társaságában. Az Éjszaka Királya az Alkusz-sorozat első könyve.

Fülszöveg:
Callypso Lillis egy szirén, aki az elmúlt hét év során egy fekete gyöngyökből álló karkötőt gyűjtögetett a csuklójára. Minden gyöngy egy-egy mágikus adósságlevél olyan szívességekért, amiket megvásárolt. Csak a törlesztés vagy a halál oldja fel őket.

Mindenki tudja, hogy akinek szívességre van szüksége, az az Alkuszhoz fordul segítségért. Ő az a férfi, aki bármit képes megszerezni… persze jó áron. És azt is mindenki tudja, hogy előbb vagy utóbb behajtja a kölcsönt.

Az egyik ügyfelétől viszont még soha nem kért fizetséget. Egészen mostanáig. Amikor Callie a szobájában találja az éjszaka ravaszul vigyorgó és csillogó szemű királyát, azonnal világossá válik számára, hogy a dolgok hamarosan megváltoznak. Az Alkusz először csupán egy félszeg csókot követel tőle. Mindössze egyetlen gyöngyszemnyit. És ígéretet a folytatásra.

Az Alkusz számára több ez egy rég elfeledett románc felélesztésénél. Mert mostanában valami titokzatos és fenyegető dolog zajlik a Másvilágban. Egymás után tűnnek el az árnyharcosok. Csak a nők térnek vissza. Mozdulatlanul fekszenek üvegkoporsójukban, mellükön egy-egy gyermekkel. És persze ott vannak a rabszolgák között suttogott titkok a gonoszról, aki állítólag felébredt.

Ha az Alkusz meg akarja menteni a népét, szüksége lesz a szirén segítségére, akinek évekkel ezelőtt összetörte a szívét. Csakhogy a felébredt gonosz is rajong a különleges teremtményekért. Pont az olyanokért, mint Callie.

Kapcsolódó könyvek: Laura Thalassa: Rhapsodic – Az Éjszaka Királya

Laura Thalassa: Rhapsodic – Az Éjszaka Királya

Kapcsolódó alkotók: Laura Thalassa

7 hozzászólás
Anassa_Könyvek KU>!

Avagy miért fogod imádni Vanessa Len regényét? Íme :)

Előrendelés itt: https://book24.hu/konyv/ifjusagi/szorakoztato/only-a-mo…

Kapcsolódó könyvek: Vanessa Len: Only a Monster – Csak egy szörnyeteg

Vanessa Len: Only a Monster – Csak egy szörnyeteg

Kapcsolódó alkotók: Vanessa Len

Anassa_Könyvek KU>!

Vanessa Len: Only a Monster – Csak egy szörnyeteg
megjelenés: november 17.

„Ez a könyv a torkomnál fogva ragadott meg… Tegyél le minden mást és olvasd el!”
/C.S. Pacat/

„Fordulatos, szívszorító és letehetetlen!”
/Stephanie Garber/

„Hihetetlenül fantáziadús bemutatkozás.”
/Publishers Weekly/

Fülszöveg:
Vanessa Len Az idő vándorai elsöprő romantikáját az Egy kegyetlen dal sötét világával ötvözte ebben a magával ragadó regényben.

Ez lett volna a tökéletes nyár. A tizenhat éves Joan, aki az iskolai szünetet elhunyt édesanyja különc londoni családjánál tölti, elhatározza, hogy ki fogja élvezni a nyár minden pillanatát. Imádja a történelmi Holland House-ban végzett munkáját, és amikor vonzó munkatársa, Nick randira hívja őt, úgy érzi, minden a helyére került.

Azonban Joan hamarosan ráébred az igazságra. A családtagjai nem egyszerűen furcsák, hanem valójában szörnyetegek, akik iszonyatos hatalmat birtokolnak. Nick pedig nem közönséges szépfiú: ő a legendás szörnyvadász, aki bármire képes lenne, hogy elpusztítsa őket.

A Nickkel vívott harcban Joan kénytelen együttműködni a kegyetlen Aaron Oliverrel, annak a szörnycsaládnak az örökösével, amely gyűlöli Joant és a rokonait. A lánynak muszáj megbarátkoznia saját szörnyeteg lényével, ha meg akarja menteni magát és a családját. Ugyanis ebben a történetben…

Ő nem a hős.

Előrendelés itt: https://book24.hu/konyv/fantasy/romantikus-fantasy/only…

Kapcsolódó könyvek: Vanessa Len: Only a Monster – Csak egy szörnyeteg

Vanessa Len: Only a Monster – Csak egy szörnyeteg

Kapcsolódó alkotók: Vanessa Len

Anassa_Könyvek KU>!

Lex Croucher: Reputation – Kinek a jó híre?
megjelenés: november 10.

„A Bridgertonnak és a Fleabagnek közös gyereke született. Beszippantottam egy ültő helyemben.”
/Sara Manning/

„Ha olyan olvasnivalót keresel, ami Jane Austen világát és a modern feminizmus stílusát egyszerre idézi, ez a neked való könyv!”
/India Holton/

„A korabeli romantikus komédiák dekadenciájának és a Bajos Csajok balhés világának tökéletes elegye.”
/Abigail Mann/

Fülszöveg:
Lex Croucher végtelenül szórakoztató regénye egy klasszikus romantikus vígjáték a Bajos Csajok és Jane Austen rajongóinak.

A szülei által elhagyott, középosztálybeli Georgiana Ellers új városba költözött, hogy az elmondhatatlanul savanyú nagynénjével és nagybátyjával éljen. Egy különösen unalmas bulin találkozik a titokzatos Frances Campbellel, a társaság egyik gazdag tagjával, aki olyan életet él, amilyet Georgiana a legmerészebb álmaiban sem tudott volna elképzelni.
A magányos és sebezhető Georgiana bekerül tehát Frances és az ő őrülten gazdag, erkölcstelenségben tobzódó barátainak társaságába. Georgiana előtt egy új világ tárul fel: részeg dorbézolás, féktelen éjszakák, sármos fiatalemberek és a társadalom legfelsőbb rétegei.

De lehet, hogy a felső tízezerbe való belépés ára sokkal magasabb, mint amennyit Georgiana hajlandó fizetni érte…

Előrendelés: https://book24.hu/konyv/ifjusagi/romantikus-regeny-839/…

Kapcsolódó könyvek: Lex Croucher: Reputation – Kinek a jó híre?

Lex Croucher: Reputation – Kinek a jó híre?

Kapcsolódó alkotók: Lex Croucher