Álomgyár_Kiadó  KU Álomgyár


Kiadói sorozatok

Kedvenc klasszikus meséim · Kütyük helyett · Összes sorozat »

Könyvek 609

Aly Martinez: Szerelem a pokolból
Dani Atkins: Amikor kiolvad a szív
Clare Mackintosh: Nyugodj békében!
Sienna Cole: Az ígéret szép szó
Palotás Petra: Recepciós kisasszonyok 3.
Beth Morrey: A remény lányai
Chevy Stevens: A múlt nem felejt
A. L. Jackson: Veled játszom
Baráth Viktória: A lótusz virága
Karády Anna: A füredi gyermek

Karcok 896

Álomgyár_Kiadó KU>!

Együtt lesz ünnep a Karácsony!
https://www.libri.hu/az-alomgyar-kiado-akcios-konyvei-3+1
Most vásárolj karácsonyra olvasnivalót, mert a kettesével könnyebb akcióban négy könyvből a legolcsóbbat ingyen kapod! Válogass a listából a készlet erejéig!

Álomgyár_Kiadó KU>!

Karácsonyig még odaér!
https://alomgyar.hu/
Válogass több, mint 44.000 könyv közül legalább 20% kedvezménnyel. Mert nincs karácsony jó könyv nélkül!
2021. december 16 éjfélig beérkezett megrendelések kiküldését tudjuk karácsonyig vállalni.

Álomgyár_Kiadó KU>!

Hatalmas akció minden hónapban két napig mind a tizenhat Álomgyár Könyvesboltban!
Vásárolj bármelyik Álomgyár Könyvesboltunkban december 1-2-ig bármilyen teljes árú könyvet, és 30% kedvezménnyel jutsz hozzá!
A boltok pontos címe és nyitvatartása: https://alomgyar.hu/konyvesboltok

Álomgyár_Kiadó KU>!

Néha jobban tesszük, ha nem bolygatjuk a múltat.
https://www.libri.hu/konyv/clare_mackintosh.nyugodj-bek…
A rendőrség szerint öngyilkosság történt. Anna szerint gyilkosság. Mindannyian tévednek. Tom és Caroline Johnson az elmúlt évben úgy döntött, véget vet az életének. Úgy tűnik, képtelenek voltak a másik nélkül létezni. A lányuk, Anna nem tud napirendre térni a szülei halála felett, és nem hajlandó elfogadni, hogy valóban öngyilkosság történt.
A fiatal nő, akinek közben gyermeke is születik, az édesanyja hiányától szenvedve elhatározza, hogy kideríti, mi történt a szüleivel valójában. Ám amikor egyre jobban beleássa magát az ügybe, valaki megpróbálja megállítani.

A Sunday Times bestsellerszerző, Clare Mackintosh páratlanul izgalmas thrillere bebizonyítja: néha jobban tesszük, ha nem bolygatjuk a múltat.

Álomgyár_Kiadó KU>!

Képes angol szótár kicsiknek és nagyobbaknak!
https://bookline.hu/product/home.action…
Tökéletes választás ez a kétnyelvű angol–magyar szótár azon kisiskolások számára, akik még csak ismerkednek az idegen nyelvvel, és szeretnének egy alapszókinccsel gazdagodni. A kötetben szereplő 350 szó segítségével olyan kifejezéseket tanulhatnak, amelyek használatával el tudják helyezni magukat a környezetükben, színeket, formákat, hobbikat, állatokat lesznek képesek megnevezni. A kedves képekkel pedig játszva megy majd a memorizálás is.

Álomgyár_Kiadó KU>!

Kísérletezz a szabadban!
https://bookline.hu/product/home.action…
Huszonöt elképesztő kísérletet ismerhetsz meg ebből a könyvből, amelyeket szabadtéren, akár a kertedben is el tudsz végezni. Építs titkos tudóslabort a kertben vagy saját meteorológiai állomást, és eredj űrkőzetek nyomába! Számos izgalmas kaland vár. Ráadásul megismerheted a kísérletek mögött megbúvó tudományos hátteret is.

Ha neked is elnyerte a tetszésedet, keresd a Kütyük helyett-sorozat további részeit is.

Álomgyár_Kiadó KU>!

Hogyan érhetsz el igazi változást?
https://bookline.hu/szerzo/dr--sharie-coombes/12913274…
Petíciók. Tüntetések. Kampányok. Közösségi akciók.
Nagyon sokféleképpen lehet megváltoztatni a világot. Ez a könyv projektekkel és ötletekkel segít abban, hogy nekiláss.
Keresd a sorozat többi részét is, melyek pár nap alatt a kamaszok kedvencei lettek!

Álomgyár_Kiadó KU>!

A vágy törvényt bont
https://bookline.hu/series/series.action…
Ha Wahingtonban vagy védőügyvéd, az első sorból láthatod, milyen kemény az élet, és ahhoz, hogy túlélj, még keményebbnek kell lenned. Én, Jake Becker, hideg, szívtelen és félelmetes hírében állok – és ez kedvemre való. Mi több, szükségem van rá, amikor a bíróság előtt álló tanút össze akarom zavarni.
Nem kedvelem a bonyolult dolgokat, az az ember vagyok, akinek mindent tudnia kell. Ha az
ügyfelem vagy, egyszerű tényeket mondj. Ha randizunk, csak az érdekel, mi izgat fel. Nem vagyok terapeuta, sem a Szőke Herceg, és nem is játszom azt.
Aztán jött Chelsea McQuaid és hat elárvult unokahúga és unokaöccse, akik fenekestül felforgatták hőn szeretett életemet. Most „Anyuci és Én”-órákra, One Direction-koncertre, sürgősségire járok, és az iskolaigazgató irodájában vitázom.
Chelsea túl édes, túl ártatlan és túl csodálatos. Igyekszik kemény lenni, de nem az. Szüksége van
valakire, aki segít neki, aki megvédi őt és a gyerekeket. És ebben én vagyok a profi.

Emma Chase New York Times és USA Today bestsellerszerző Jogában áll!-sorozatának második, különálló regényként olvasható kötetében a legridegebb szívű profik is ellágyulnak.

Álomgyár_Kiadó KU>!

A legszebb szerelmi történetek tragikus véget érnek?
https://bookline.hu/series/series.action…
Luna Rexroth mindenki kedvenc szürke kisegere.
Aranyos.
Gondoskodó.
Jótékony lélek.
Csöndes.
Kamu.
A szelíd, fiús külső mögött, amit mindenki szeret (és sajnál), egy olyan lány rejtőzik, aki pontosan tudja, mit és kit akar – nevezetesen azt a fiút a faházból, aki megtanította neki, hogyan kell jelnyelven káromkodni.
Aki megtanította nevetni.
Élni.
Szeretni.
Knight Cole mindenki kedvenc focihőse.
Gyönyörű.
Sportos.
Kigyúrt.
Népszerű.
Hazug.
Ez a fenegyerek már a tekintetével is képes hanyatt vágni bárkit, de ő csak egy lányt lát: az utca szemközti oldalán lakó Lunát. Luna azonban már nem olyan, mint volt. Már nincs szüksége a srác védelmére. Egy váratlan fordulat hatására a Mindenszentek Gimnázium szépfiúja kénytelen belátni, hogy nem minden főszereplőből lesz hős.

Az Amazon, USA Today és Washington Post bestsellerszerző, L. J. Shen egy garantáltan felejthetetlen, önállóan olvasható történettel folytatja a Vágyak iskolája-sorozatot.

Álomgyár_Kiadó KU>!

Egy anya. Egy lány. És egy titok, amely csak arra vár, hogy kiderítsék.
https://bookline.hu/product/home.action…
Delphine Jonesnak egykor nagy álmai voltak. Az okos és ambiciózus lányra ragyogóan szép jövő várt. Csakhogy útközben valahogy minden elromlott… Delphine most egyedülálló anya, pincérnőként dolgozik, és a kanapé párnája mögé csúszott aprópénzt is ki kell halásznia, hogy meg tudjanak élni a lányával, Emmel. Egy dologról azonban sohasem mondott le: a reményről.
Amikor kirúgják a munkahelyéről, amit gyűlölt, és kénytelen újrakezdeni, lassan eszébe jut, hogy ki is ő, és mire képes… de bárcsak maga mögött hagyhatná a múltat!
Vajon a remény képes valami többet hozni Delphine-nek és Emnek?

Beth Morrey első regénye, Az igaz szerelem nem öregszik című Sunday Times bestseller után ismét egy csodálatos női történettel jelentkezik a szeretetről és az emberekben lakozó hatalmas teremtőerőről, amely a sorsot is képes megmásítani.