Álomgyár_Kiadó  KU Álomgyár


Könyvek 289

Borsa Brown: Az Arab lánya 3
Csabai Márk: A spiné kétszer
J. K. Smith: Káosz a köbön
Budai Lotti: A hercegnő haragja
Leslie Potter: Szenvedély
Leslie Potter: Ösztön
Karina Halle: Nem lennék nélküled
J. K. Smith: Ismert ismeretlen
David Litchfield: A mackó és a zongora
Fiona Hayes: 51 játékos ötlet tojástartóból

Utolsó karc

>!
Álomgyár_Kiadó KU
Akciós könyvek – webshop és könyvesbolti akciók

Óriási tavaszi kedvezmények a Bookline-nál! —» https://bookline.hu/sortlist/sortlist.action…
Csapj le te is akár 70%-os kedvezménnyel a legromantikusabb és legerotikusabb könyvekre!


Utolsó blogbejegyzés

>!
Álomgyár_Kiadó KU

George Cooper – Gyalogút

A Magánügyből megismert magánnyomozó, Dave Bexley ismét úgy érzi, minek elvállalni egy ügyet, ha kettőt is lehet – aztán jön


Utolsó kihívás

Még nincsen kihívás.


Következő esemény

>!
Álomgyár_Kiadó KU

Könyvpremier: J. K. Smith – Ismert ismeretlen

HelyszínÁlomgyár Könyvesbolt - 1072 Budapest, Rákóczi út 42.
Időpont2018. március 22., 17:00 – 2018. március 22., 18:00

Nagy sikerű bemutatkozása után J. K. Smith újabb romantikus regénnyel készül olvasói számára. A könnyed, humoros történet elvarázsolja a szíveket.

A regény a bemutató ideje alatt 500 Ft kedvezménnyel vásárolható meg. A könyvesbolt teljes kínálatára pedig (amennyiben az adott könyv nem szerepel más akcióban) 25% kedvezményt biztosítunk.

AJÁNDÉK: Karina Halle Bűnbe született c. könyve is a tiétek lehet!

Albertfi Lívia élete tökéletesnek tűnik. Fiatal kora ellenére egy jól menő étterem tulajdonosa, látszólag mindene megvan: szerető család, egy férfi, akivel éjjelente megosztja az ágyát, nagyszerű alkalmazottak, akik olyanok számára, mintha a második családja lennének. De egyik napról a másikra minden összeomlani látszik körülötte. Líviát megcsalják, szülei házasságában több évtizedes titok bukkan a felszínre, nővére és gyerekei élete pedig veszélybe kerül. Egyetlen dolog tartja a felszínen a lányt, a mások által furcsának talált megrögzöttsége, a sportfüggőség. Beragadt élethelyzetéből egy Ausztrália melletti varázslatos kis szigetre szóló meglepetésút zökkenti ki, ahol egy váratlan találkozás gyökeresen megváltoztatja az életét.

Thomas Kallio híres színész. Nők ezrei rajonganak érte, az egész világon ismerik. Mennyasszonya egy gyönyörű, fiatal modell, a férfi mégis másra vágyik. Egy hirtelen döntés és egy merénylet miatti kényszerpihenő hatására az ő élete is fenekestül felfordul.

Ez a két ember a legnagyobb zűrzavar közepette talál egymásra, majd váratlanul elveszítik egymást, és még csak nem is sejtik, milyen láthatatlan szálak kötik őket össze.

A sors útjai kifürkészhetetlenek, de vajon az ő esetükben kegyes lesz a sors? Viszontlátják még egymást az életben? Összeegyeztethető egy amerikai filmszínész és egy magyar étteremtulajdonos lány hétköznapjai? A szerelem minden akadályt legyőz?

J. K. Smith, a Szerelem hirdetésre című nagysikerű könyv szerzője második regényében ezekre a kérdésekre keresi a választ, a tőle megszokott humorral és szerethető karakterekkel.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Résztvevők (6): Álomgyár_Kiadó KU, BarbyMalik0112 , Csakegyolvasólány, Nikolett0907 P, Momo89 P, J_K_Smith I

Kapcsolódó könyvek: J. K. Smith: Ismert ismeretlen

J. K. Smith: Ismert ismeretlen

Kapcsolódó alkotók: J. K. Smith

2 hozzászólás