Álomgyár_Kiadó  KU Álomgyár


Kiadói sorozatok

Kedvenc klasszikus meséim · Kütyük helyett · Ismerd meg! · Összes sorozat »

Könyvek 629

Corinne Michaels: Egyszer már szerettél
Borsa Brown: Az Arab királysága
Glenn Crouche – Steve Appleford: The Rolling Stones
Ludányi Bettina – Konkoly Zsófia: Harmónianapló
Andrew Earles – Charles Cross – Gillian G. Gaar – Bob Gendron – Todd Martens – Mark Yarm: Kurt Cobain és a Nirvana
Stella Albright: Miután visszajöttél
Stella Albright: Miután elmentél
Anne L. Green: Egyszerűen bonyolult
A. L. Jackson: A szív választása
A. L. Jackson: A szív törvénye

Következő esemény


Karcok 919

Álomgyár_Kiadó KU>!

⚡️VILLÁMAKCIÓ! ⚡️
https://alomgyar.hu/
Több, mint 44.000 (papír) könyv (legalább) 29% kedvezménnyel január 18–19-én, csak online!
Fontos: 6000 Ft felett ingyenes a futárszolgálat vagy a személyes átvételi pontok használata országszerte több ezer helyen!
Jó szórakozást!

Álomgyár_Kiadó KU>!

999 forintos napok!
https://alomgyar.hu/akcio/sikerkonyvek-siker-aron-januar
Válogass szuper akció keretében 999 forintos áron sikerkönyveinkből csak három napig! Az akció 2022.01.17-19. éjfélig tart.

Álomgyár_Kiadó KU>!

Miközben másokat próbálok menteni, elveszítem önmagam…
https://bookline.hu/product/home.action…
Orvosként vékony jégen táncolok, hogy együttérző legyek, de érzelmileg ne vonódjak bele túlságosan semmibe. Ugyanez igaz a magánéletemre is: a szerelem olyan luxus, amit nem engedhetek meg magamnak. Egészen addig, amíg dr. Westin Grant le nem bontja a falakat körülöttem, én pedig azon töprengek, vajon elég bátor vagyok-e ahhoz, hogy kockára tegyem a szívemet.
Amikor a klinikai kísérletem során összeütközik az, aki voltam, és az, akivé próbálok válni, egy beteg sorsa mindent megváltoztat. Egyetlen pillanat alatt veszélybe kerül minden, amiért addig dolgoztam.
A becsületem, a karrierem és még a kapcsolatom is Westinnel. Egyszer már szeretett engem, és csak remélni tudom, hogy mindig szeretni fog…
Corinne Michaels, a New York Times bestsellerszerzőjének szívszorítóan gyönyörű regénye a szerelem befogadásáról.

1 hozzászólás
Álomgyár_Kiadó KU>!

Vágy és beteljesülés a Kelet kapujában.
https://alomgyar.hu/konyv/az-arab-kiralysaga
Wallid al-Szudairi komolyan veszi a terveit és a céljait. Törtető, konok, ugyanakkor hisz olyasmiben, amiben kevesen hisznek Szaúd-Arábiában. Bár szörnyű tettei után, elsősorban a származása miatt, nem kapja meg büntetését, idővel rá kell jönnie, hogy a Teremtő maga vette a kezébe az igazságszolgáltatást.
Kapcsolata a határozott, gyönyörű jogásznővel, Rajah-val, ingoványos talajra téved, amikor a férfi rádöbben, hogy nem minden alakul úgy, ahogy szeretné. Vannak, akik észrevétlenül kötik gúzsba az embert. Wallid rádöbben, hogy az ő közelében is él egy ilyen nő, és az nem a menyasszonya.
„Valamit birtokol belőlem, és még nem jöttem rá, hogy csinálja, és főképp, hogy mi az a valami.” Egy királyság, ahol a nők szerencsések, ha megismerhetik az igaz szerelmet, és érvényesíthetik az akaratukat. Egy birodalom, ahol a férfiak olykor felismerik, hogy a nők akár nagyobb hatalommal is bírhatnak, mint azt sejtették volna.
Szív és becsület harca a vágy és az igaz szerelem porondján, egy kegyetlen, de egzotikus világban.

Borsa Brown különleges, szókimondó, ugyanakkor érzelmes és szenvedélyes, erotikában bővelkedő regénye ezúttal Wallid al-Szudairi, a fiatal herceg hangján folytatja az utóbbi évek legnagyobb sikerű sorozatát, Az Arabot, mely ismét bővelkedik érzelmi magasságokban és mélységekben.

Álomgyár_Kiadó KU>!

Hatalmas akció minden hónapban két napig mind a tizenhat Álomgyár Könyvesboltban!
Vásárolj bármelyik Álomgyár Könyvesboltunkban január 11-12-ig bármilyen teljes árú könyvet, és 30% kedvezménnyel jutsz hozzá!
A boltok pontos címe és nyitvatartása: https://alomgyar.hu/konyvesboltok

Álomgyár_Kiadó KU>!

2022-ben 2022Ft-ért!
https://bookline.hu/sortlist/sortlist.action…
Indítsuk az évet egy lenyűgöző akcióval! Válogass köteteink közül 2022Ft-ért! Az akció 2022.01.01-01.23-ig tart.

Álomgyár_Kiadó KU>!

Egy élet megváltoztathatja a világot
https://bookline.hu/search/search.action…
Tíz év telt el azóta, hogy Harmony utoljára látta egykori rockzenész édesapját, akinek hirtelen felbukkanása a feje tetejére állítja a lány életét. Harmony úgy dönt, hogy az amerikai kisvárosból, ahová nagyszülei vitték, visszatér Párizsba, hogy feltegye apjának a kérdéseket, melyek régóta gyötrik.
Amikor a titkok feltárulnak, minden, amit Harmony valaha is hitt és tudott a múltról, végérvényesen megváltozik.
Van megbocsátás egy apa számára, akit felőrölt élete szerelmének elveszítése? Létezik újrakezdés, miután már rég feladtuk? Amíg Harmony próbálja megérteni a kapcsolatát az apjával, mi lesz szerelmével, Haydennel? Vajon kettejük kapcsolata elég erős ahhoz, hogy sorsuk örök időkre összefonódjon, vagy végleg elszakadnak egymástól?
Stella Albright Búcsúszimfónia-duettjének második részében kibontakozik a tehetséges zenészlány, Harmony története. Megindító regény szerelemről, szeretetről, az újrakezdés lehetőségéről és a szülő-gyermek kapcsolat olykor fájdalmas, de páratlan kötelékéről.

Álomgyár_Kiadó KU>!

Egy szerelem megváltoztathatja az életed
https://bookline.hu/search/search.action…
Harmony képtelen elengedni a múltat. Kislányként mindene megvolt: jó fej, menő szülők, akik rajongásig szerették. Azt hitte, ő a legszerencsésebb gyerek a világon, mígnem egy hideg, téli reggelen mindent örökre elveszített.
Édesanyja meghalt, és imádott rockzenész édesapja is magára hagyta. Tíz éve csak sodródik. Fél újból szeretni, ezért senkit sem enged közel magához. Egyedül a zenében talál vigaszt, és úgy tűnik, különleges tehetsége szélesre tárhatja előtte a világ kapuit. Azonban a találkozás a távolságtartó, vonzó brit sportolóval, Hayden Pryce-szal megváltoztat benne mindent. Örökre.
Vajon a szerelem begyógyíthatja két megtört lélek sebeit? Képesek lesznek megtanítani egymást újra szeretni? És még nem is tudják, hogy egy különös ismerős visszatérte a múltból mindkettőjük világát fenekestől felforgatja majd.
Stella Albright Búcsúszimfónia-duettjének első része szívszorító, nagy hatású, felejthetetlen romantikus debütregény a lélek mélységeiről, a halhatatlan szeretet hatalmáról, a hit erejéről és a zene különleges hatásáról.

Álomgyár_Kiadó KU>!

A vonzás hatalma elől nincs menekvés
https://bookline.hu/search/search.action…
Messzire futottam előled, de nincs az az erő, ami távol tarthatna tőled. Maxon Chamberst nem lehet figyelmen kívül hagyni. Beférkőzik a gondolataimba, az álmaimba.
Emlékeznem kell, hogy nemcsak a szívemet, hanem a józan ítélőképességemet és a szüzességemet is ellopta. Amikor szakított velem, az ország másik végébe menekültem, és megesküdtem, hogy soha nem térek vissza. De eltelt tizenhárom év, és újra itt vagyok.
Maxon felnőtt. Olyan szexi, hogy az már bűn, és csábítóbb, mint valaha. Nyomozó lett, aki az életét is kockáztatná, hogy megvédje a város lakosait. De ahogy rám néz, abból tudom, hogy a szívem is védelemre szorul. Meg tudjuk javítani, ami összetört? Vagy nincs már számunkra esély?

A New York Times és USA Today bestsellerszerző, A. L. Jackson a második esélyről szóló romantikus regények királynője. Charleston városában a szerelmek elsöprőek és romokat hagynak maguk után. De az emberek változnak, és a szív sebeit sohasem késő begyógyítani.

Álomgyár_Kiadó KU>!

Búcsúztassuk könyvekkel az évet!
https://www.facebook.com/events/654789688855867/…
Hozunk nektek idén még utoljára egy extra bolti akciós napot, ahol minden teljes árú könyvre jár a 30% kedvezmény! Nem azt kaptad karácsonyra, amit szerettél volna? Semmi baj, most a tiéd lehet :)
Boltjainkban országszerte (Budapest, Szeged, Debrecen, Miskolc, Szekszárd, Esztergom, Kazincbarcika, Békéscsaba, Tata, Zalaegerszeg, Nagykanizsa, Paks, Mosonmagyaróvár, Vác, Nyíregyháza) december 29-én tart az akció! Kérünk titeket, hogy a vírushelyzetre való tekintettel, a boltban egyszerre csak annyian tartózkodjatok, ami az adott üzlet ajtaján ki van írva! Tartások a 1,5 méter távolságot, és legyetek türelemmel, ha várni kell, mindenki igyekszik, hogy a leghamarabb megkapjátok, amit szeretnétek :)
A boltok pontos címe és nyitvatartása: https://alomgyar.hu/konyvesboltok
Hívd meg a barátaidat is!