ali93 0Kedvenc könyvek 23

Maggie Stiefvater: Shiver – Borzongás
Philip Pullman: Északi fény
Suzanne Collins: A kiválasztott
Lauren Oliver: Mielőtt elmegyek
Maggie Stiefvater: Linger – Várunk
Darren Shan: Rémségek Cirkusza
Peter S. Beagle: Az utolsó egyszarvú
J. K. Rowling: Harry Potter és a Halál ereklyéi
Suzanne Collins: Az éhezők viadala
Rob Thurman: Éjvilág
Veronica Roth: A beavatott
Rob Thurman: Holdvilág
Hirdetés

Aktuális olvasmányok

Shane Dawson: I Hate Myselfie
James Dashner: Halálkúra
Stephen King: A búra alatt
Gayle Forman: Csak egy nap
Dan Wells: Fragments – Töredékek
Neal Shusterman: Unwind

Shane Dawson: I Hate Myselfie A Collection of Essays by Shane Dawson

>!
2015. június 11., 22:30
>!
2015. május 26., 15:20
>!
2015. január 27., 12:41
>!
2014. szeptember 3., 15:45
>!
2014. április 13., 09:37
>!
2013. június 15., 00:49
Hirdetés

Utolsó karc

>!
ali93
Kindle

Sziasztok!
Egy ismerősöm tanácsára megosztom veletek a hosszú Kindle sztorimat, remélem sok mindenkin segít, aki hasonló cipőben jár/t. :)

Tavaly karácsonyra a jézuska hozott nekem egy Kindle 6 ebookot. Nagyon szerettem, boldogan tengettük együtt unalmas BKV-n utazós mindennapjainkat, amíg valami a 100 kilós táskámba össze nem nyomta és berepedt a kijelzője.
Rohantam is rögtön a kedves kis magyar üzlethez, ahonnan kaptam, de a csúnyán néző bácsi közölte velem, hogy be kell vizsgáltatni az ebookot ahhoz, hogy legyen valami remény, hogy kicseréljék.
Rá röpke két hónapra hívtak, hogy mehetek a készülékért. Remek, gondoltam végre visszakapom kis szerelmemet, de amikor visszakaptam ugyanaz a törött képernyős Kindle fogadott. A csúnyán néző bácsi azt mondta, hogy a szakértő „megállapította”, hogy én biztos szándékosan egy kalapáccsal jól bevertem a képernyőt (ezt ő mondta) és csak ingyen akarok egy másikat. Ezt a pixeles fekete fehér képek a szerelésről nagyon is alátámasztották.
Ezek után semmi esélyem nem volt, másik ebookra nem volt pénzem, így már csak Amazon bácsi maradt az egyetlen reményem. Nulla eséllyel chatelni kezdtem az ügyfélszolgálatukkal (sajna csak angolul lehet) és elpanaszoltam nekik mi történt. Erre legnagyobb megdöbbenésemre, mivel még garancián belül voltam azonnal kicserélték az ebookomat és még a postát is ők állták. Egy héten belül az új Kindle már a kezembe volt.

Azért szerettem volna ezt megosztani veletek, hogy nektek is könnyebb legyen, ha ilyen sajnálatos dolog történik. Inkább vegyetek közvetlen az amazon.com-ról Kindlet, mert itthon nem értenek a szereléséhez, az üzletek meg elállnak a garanciától, mielőtt még kimondanád, hogy „bu”.

Remélem a kis sztorim segíteni fog sok Kindle használónak :)

7 hozzászólás