AlexandraPiac  UKarcok 19

AlexandraPiac U>!
Akciós könyvek

Ijesztően jó Halloween ajánlat az Alexandra Piac könyvesboltban! Krimi-, thriller- és horrorkönyvek outlet ár -30% kedvezménnyel, maszkok és partikellékek outlet ár -50% kedvezménnyel 10. 26. és 10. 31. között!* Keresd őket az AsiaCenter Keleti szárny földszintjén!
* Az ajánlat nem érvényes a 2020-ban megjelent és utánnyomott könyvújdonságokra.

AlexandraPiac U>!

Leiner Laura rajongói már augusztus 7-e óta tűkön ülnek, hiszen az írónő ekkor hirdette ki hivatalos Instagram-oldalán, hogy érkezik legújabb könyve, a nagy sikerű Iskolák versenye-trilógia folytatása. Most pedig vége a várakozásnak: a Bízz bennem már elérhető az AlexandraPiac könyvesboltban is, 30% kedvezménnyel!

Kapcsolódó könyvek: Leiner Laura: Bízz bennem

Leiner Laura: Bízz bennem

Kapcsolódó alkotók: Leiner Laura

AlexandraPiac U>!
Akciós könyvek

‍♀️ Vásárlási Maraton!‍♂️
Szeptember 3.-6.-ig több ezer könyvet és ajándéktárgyat vásárolhattok 3️⃣0️⃣% kedvezménnyel, ami az outlet árból kerül levonásra. Ne hagyjátok ki ezt a remek lehetőséget!Várunk mindenkit szeretettel és kérjük, viseljetek maszkot az üzletben!

1 hozzászólás
AlexandraPiac U>!

Aki már olvasta, tudja: Margaret Mazzantini Újjászületés című műve különleges irodalmi csemege, egy olyan olvasásélmény, ami magával ragad, összetör, és olyan nyomot hagy bennünk, hogy évek múltán akarva-akaratlanul a kötet újraolvasásán kapjuk magunkat.

Az óriási hatású mű magyarul a Cartaphilus Könyvkiadó gondozásában jelent meg, először 2012-ben. Zsenialitását mi sem tükrözi jobban, mint hogy a könyv azonnal nagy népszerűségre tett szert olvasóink körében, néhány éven belül pedig a használtkönyv-piac hatalmas összegekért árult kincse lett, amiért – túlzás nélkül – küzdöttek és sorban álltak azok a könyvszeretők, akiknek nem jutott saját példány. Most azonban véget ér a keserves keresés és várakozás, hiszen a Cartaphilus Könyvkiadó gondozásában idén új kiadásban jelenik meg a különleges könyv, amely üzletünkben 30% kedvezménnyel kapható!

A kötet egy gyermekért küzdő olasz házaspár és a vérben és erőszakban úszó, háború utáni Szarajevó történetét meséli el. Egyszerre húsbavágóan valósághű, cukormáztól mentes bemutatása egy szerelmi kapcsolatnak, és testközeli, szívszorító ábrázolása egy háborúnak. Az Újjászületés a menekülés, a befogadás és elfogadás, az emberség könyve. Éppolyan aktuális, mint a majd’ egy évtizeddel ezelőtti első megjelenésekor.

Kapcsolódó könyvek: Margaret Mazzantini: Újjászületés

Margaret Mazzantini: Újjászületés
AlexandraPiac U>!

Kedves Vásárlóink!

Örömmel tudatjuk, hogy 05.21-től üzletünk újra teljes nyitvatartási időben látogatható.
Hétfőtől (05.25.) pedig újranyitási akcióval várjuk a könyvimádókat!

Kérjük, hogy üzletünket csak szájmaszkban látogassák és tartsák be a kötelező távolságtartást, vásárlási idősáv nincs.

Vigyázzunk egymásra!

AlexandraPiac U>!
Akciós könyvek

Tavaszi Vásárlási Maraton akció (03. 06. – 03. 08.)!!!!

Több száz gyermekkönyvünkre outlet ár -30%, játékainkra outlet ár -40%, húsvéti ajándéktárgyainkra pedig outlet ár -50% kedvezményt adunk minden kedves vásárlónknak!

Szóljatok családtagjaitoknak, ismerőseiteknek, barátaitoknak, hogy le ne maradjanak erről a szuper akcióról!

Várunk szeretettel minden könyvimàdót!

AlexandraPiac U>!
Nyerj könyvet!

Ismét egy izgalmas nyereményjátékkal jelentkezünk!

Ezúttal a szerelem vesz körbe minket: játékunk során Laura Mucha Kit, miért, hogyan szeretünk? című könyvét lehet megnyerni! Az intimitással teli, mégis tudományos könyv tökéletes választás Valentin-napra – akár párban, akár egyedül töltöd ezt az ünnepet. ✨

Hogy mit kell tenned a nyereményért? Vásárolj könyvet az Alexandra Piac könyvesboltban, iratkozz fel hírlevelünkre, és máris esélyes vagy!

Ráadásul most hihetetlen kedvezményekkel várunk: 02. 10. és 02. 16. között több száz romantikus könyvünkre outlet ár -30%, Valentin-napi ajándéktárgyainkra pedig outlet ár -50% kedvezményt adunk! Ugye te is meglátogatsz minket az AsiaCenter Keleti szárny földszintjén?

A játék 02. 29-ig tart.
A játékszabály megtekinthető a következő linken: https://alexandrakiado.hu/…/outlet_bolt_szabalyzat_offline_

AlexandraPiac U>!
Nyerj könyvet!

‼️ NYEREMÉNYJÁTÉK ‼️

Az Alexandra Piac könyvesbolt látogatói 2020-ban sem maradnak izgalom nélkül: szuper nyereményjátékkal indítjuk az évet! ✨

Ezúttal Marilyn Monroe kivételes életrajzát nyerheted meg tőlünk az Alexandra Kiadó jóvoltából.
Hogy mit kell tenned? Vásárolj könyvet az Alexandra Piac könyvesboltban, iratkozz fel hírlevelünkre, és máris esélyes vagy a győzelemre!

A játék 2020. január 6. és január 31. között érvényes.
Széles választékkal és kihagyhatatlan árakkal várunk téged is az AsiaCenter Keleti szárnyának földszintjén!

A játékszabály a következő linken olvasható:
https://alexandrakiado.hu/…/outlet_bolt_szabalyzat_offline_

AlexandraPiac U>!

Kalandból sosem fogy ki a világ, ahhoz túl sokan vagyunk, és túl sok minden történik. Minden nap új lehetőség a tanulásra, a szépség felfedezésére és arra, hogy örömet okozzunk egymásnak. Az ajándékozás egyszerre kihívás és művészet, legalább annyira izgalmas adni, mint kapni. Élmények nélkül éppoly sivár lenne az életünk, mint a téli táj hótakaró nélkül. Mesék a világ minden tájáról, minden évszakra és minden hangulatra a barátságról, a szeretet fontosságáról és a jókedvről, egyenesen a MikulásGyárból!
A könyv megvásárlásával a MikulásGyár jótékony munkáját támogatja.

AlexandraPiac U>!
Nyerj könyvet!

✨ NYEREMÉNYJÁTÉK ✨

A karácsonyi bevásárló túrák sokszor eredménytelenek és unalmasak… De nem nálunk!

Az Alexandra Piac könyvesbolt újabb nyereményjátékkal jelentkezik! Nyerd meg az év könyvszenzációját, Frei Tamás legújabb, Bábel című könyvét!

Hogy mit kell tenned? Vásárolj könyvajándékot szeretteidnek – vagy saját magadnak – az Alexandra Piac könyvesboltban, iratkozz fel hírlevelünkre, és máris esélyes vagy a győzelemre!

Látogass el hozzánk az AsiaCenter Keleti-szárny földszintjére, ahol az Alexandra kiadócsoport teljes kínálatával, játékokkal, kiegészítőkkel várunk! Itt a család minden tagjának találsz karácsonyi ajándékot – ráadásul mindezt 30–70% állandó kedvezménnyel!

A játékszabály és az adatkezelési tájékoztató elérhető a következő linkre kattintva:
https://alexandrakiado.hu/…/outlet_bolt_szabalyzat_offline_

Kapcsolódó könyvek: Frei Tamás: Bábel

Frei Tamás: Bábel