Alexandra_Kiadó  KU Alexandra


Kiadói sorozatok

Alexandra romantikus sorozat · Klasszikusok könnyedén · A ponyva királyai: Rejtő Jenő · Magyar népmesék · Rejtő Jenő összes művei · A krimi gyöngyszemei · 100 mese · A világ természeti csodái és kultúrkincsei · Útravaló · Klasszikusok kincsestára · Összes sorozat »

Könyvek 4694

Charles Belfoure: A Fabergé-titok
Rafael Badziag: A milliárd dolláros titok
Isabel Wilkerson: Szolgaságra születtünk?
Snoop Dogg: A kutya vacsorája
Keith Lowe: A történelem foglyai
Herbie Sykes: Juve!
Életciklusok
L. Péterfi Csaba: Pécsi Ildikó – Úgy, ahogy volt
Pierre Hermé: Macaron mesterfokon
Ross W. Greene: Emberi lények nevelése

Karcok 11

Alexandra_Kiadó KU>!
J. R. Ward

Előrendelhető màtól a felújított Fekete Tőr Testvériség sorozat összes kötete. Az első négy rész augusztusban érkezik, novemberig pedig napvilágot lát mind a tizennégy rész. ;-) Oldalunkon, az előrendelhető kategóriában megtaláljátok őket. https://alexandrakiado.hu/

Kapcsolódó alkotók: J. R. Ward

4 hozzászólás
Alexandra_Kiadó KU>!
J. R. Ward

Ahogy már ígértük, még idén a kezetekbe vehetitek a felújított Fekete Tőr Testvériség sorozatot. Az első kettő borítót (plusz a legújabbat) már meg is mutatjuk nektek! ;-) Nagyon várjátok?

Kapcsolódó könyvek: J. R. Ward: Éjsötét szerető · J. R. Ward: Síron túli szerető · J. R. Ward: A vadállat

J. R. Ward: Éjsötét szerető
J. R. Ward: Síron túli szerető
J. R. Ward: A vadállat

Kapcsolódó alkotók: J. R. Ward

11 hozzászólás
Alexandra_Kiadó KU>!

Premier ma! Az HBO Magyarország jóvoltából ma este mi is jól megnézzük az egyik kedvenc írónk könyvéből készült sorozat első részét. Az Éles tárgyak rendezője korábban már elkápráztatott minket a Vadonnal és a Hatalmas kis hazugságokkal, úgyhogy komolyak az elvárásaink! ;-)

Kapcsolódó könyvek: Gillian Flynn: Éles tárgyak

Gillian Flynn: Éles tárgyak
Alexandra_Kiadó KU>!

Nálunk még mindig ezerrel dübörög a Nő az ablakban. Láthatóan nagyon sokan keresitek és olvassátok, aminek tényleg nagyon örülünk. Erősen ajánljuk a hétvégére, ha egy kis olvasást terveznétek! ;)

Kapcsolódó könyvek: A. J. Finn: Nő az ablakban

A. J. Finn: Nő az ablakban
Alexandra_Kiadó KU>!

Nem semmi történet! Adott egy fiatal pécsi fiú, aki a kilencvenes évek végén feltalált egy elektromos motort, amit aztán rengeteg pénzért vett meg tőle egy ismeretlen közvetítő. A francia oknyomozó újságíró könyvében alámerül a kerékpársport rejtett mélységeibe, amit pedig a felszínre hoz, az a sportág talán egyik legféltettebb titka és csalássorozata?
Nem csak kerékpárosoknak! A kötet már előrendelhető!

Kapcsolódó könyvek: Philippe Brunel: Rejtett előny

Philippe Brunel: Rejtett előny
Alexandra_Kiadó KU>!

Sofia Lundberg: Az elveszett nevek füzete

Doris 1928 óta ugyanabba a füzetbe rögzíti mindazokat, akikkel élete során találkozott. A legtöbb ember neve azonban már át van húzva, mert meghaltak. Doris magányában megnyitja emlékeit, az olvasó pedig egy különleges asszony csodálatos éltét ismerheti meg, amely elrepíti a tovatűnt idők Párizsába, Londonba, New Yorkba és Stockholmba. A kortárs skandináv irodalom egyik legszebb alkotása.

Kapcsolódó könyvek: Sofia Lundberg: Az elveszett nevek füzete

Sofia Lundberg: Az elveszett nevek füzete
Alexandra_Kiadó KU>!

Lisa Unger: Halottakkal suttogó

Nagyszerű thriller az idővel folytatott küzdelemről, egy kisváros titkairól, és egy problémás fiatal lányról, akinek nem csak a múltja hemzseg a szellemektől. Lisa Unger jól rátalált a thriller és a horror határán húzódó finom mezsgyére. Rendkívül lehengerlő olvasmány, ami bizonyosan az olvasók széles rétegét vonzza majd, akárcsak Stephen King.

Kapcsolódó könyvek: Lisa Unger: Halottakkal suttogó

Lisa Unger: Halottakkal suttogó
Alexandra_Kiadó KU>!

A. J. Finn: Nő az ablakban

Dobogós hely a New York Times bestsellerlistáján, közel egymillió eladott példány három hónap alatt, 40 országban értékesített jogok és hamarosan érkező filmes adaptáció Amy Adamsszel a főszerepben. Végletekig agyafúrt, meghökkentő világsiker és szenzációs első regény egy agorafóbiás, a világot a redőnyök mögül fürkésző nőről Hitchcock Hátsó ablakának stílusában.

Kapcsolódó könyvek: A. J. Finn: Nő az ablakban

A. J. Finn: Nő az ablakban
Alexandra_Kiadó KU>!

Satya Nadella: Hit Refresh – Nyomj egy frissítést!

Nadella a Microsoft vezérigazgatója, a cég negyvenéves történetében mindössze a harmadik. Könyvében feltérképezi a technológiai fejlődés új irányait, miközben nem fél megválaszolni a nehéz kérdéseket. Ugyanakkor betekintést enged lenyűgöző élettörténetébe is, irodalmi idézetekkel színesíti a szöveget, sőt, imádott krikettjéből is vesz példákat. Egy igazán elgondolkodtató könyv az izgalmas és sok kihívást tartogató jövőről.

Kapcsolódó könyvek: Satya Nadella: Hit Refresh

Satya Nadella: Hit Refresh
Alexandra_Kiadó KU>!

Krysten Ritter: Tábortűz

A Jessica Jones, a Breaking Bad és a Túl jó nő a csajom sztárjának lebilincselően izgalmas regénye egy környezetvédelmi ügyvédnőről, aki egy megbízás miatt visszatér szülővárosába. Az évekkel ezelőtti, csúf, kisvárosi botrány tökéletes hátteret nyújt ennek a sötét hangulatú, kegyetlen, rejtélyekkel teli regénynek. A Tábortűz merészen új hangot hoz a thriller műfajába.

Kapcsolódó könyvek: Krysten Ritter: Tábortűz

Krysten Ritter: Tábortűz