AgiJovi 0
Kedvenc könyvek 18

Michael Ende: Momo
Andy Weir: A marsi
Ken Follett: A Tű a szénakazalban
Stephen King: Nem jön szememre álom
Tom Clancy: Vadászat a Vörös Októberre
Ernest Cline: Ready Player One
Markus Zusak: A könyvtolvaj
Robert Merle: Védett férfiak
Robert Merle: Malevil
Jeffrey Archer: Párbaj
Alan Henry: Ayrton Senna
Ken Follett: A katedrális

Kedvenc sorozatok: A Szent Johanna gimi, Agatha Raisin, Az egyiptomi bíró, Az éhezők viadala trilógia, Gabriel Allon, Harry Hole, Hercule Poirot, Időtlen szerelem, Jack Reacher, Jéghegyek Népe, Mesél az erdő, Pendergast, Robert Langdon

Kedvenc alkotók: Agatha Christie, Christian Jacq, Dan Brown, Daniel Silva, Fredrik Backman, Guillaume Musso, Jeffrey Archer, Jo Nesbø, Ken Follett, Lee Child, Lőrincz L. László, M. C. Beaton, Milly Johnson, Robert Merle, Robin Cook, Stephen King

Kedvenc kiadók: Erawan, General Press


Aktuális olvasmányok

Jojo Moyes: Tengernyi szerelem
>!
2020. november 21., 20:00

Utolsó karc

AgiJovi>!

Ma egy nagyon pozitív élményben volt részem, elmesélem.
Ülök reggel a villamoson. Manapság ugye az ember bármilyen közlekedési eszközre felszáll, azt látja, hogy körülötte mindenki a telefonját nyomkodja. Én vagy zenét szoktam hallgatni, vagy olvasok.
Ma reggel is belemerültem a könyvembe, felnéztem, és hirtelen nem hittem a szememnek. Körülöttem 5-en olvastak, és egy telefont se láttam. Előttem állt egy fiatalember, ő egy vastag Asimov könyvet olvasott, mellette egy fiatal nő, az ő könyve egy rózsaszín borítós volt. Távolabb állva egy másik nő egy Vavyan Fable könyvet olvasott, mellettem pedig a villamos másik felében egy pár ült, a férfi egy „hagyományos” könyvet olvasott, a nő egy e-book-ot. :) Szóval mindenki olvasott.
Valahogy nagyon jó érzés fogott el, hogy akkor még nem minden a telefonok körül forog és vannak még hozzám hasonló könyvMOLY-ok. :)

1 hozzászólás