Agave_Könyvek  KU Agave Könyvek


Kiadói sorozatok

Philip K. Dick · Maigret · Ray Bradbury életműsorozat · Manga Shakespeare · Agave .45 · Összes sorozat »

Könyvek 602

Kim Stanley Robinson: A Jövő Minisztériuma
Köbli Norbert: Félvilág és más forgatókönyvek
Köbli Norbert: Örök tél és más forgatókönyvek
William Gibson: Count Zero
William Gibson: Neuromancer
Robert Dugoni: A nyolcadik nővér
Richard Osman: A férfi, aki kétszer halt meg
J.D. Barker: A hívás
Jenn Lyons: Lelkek emlékezete
Christopher Moore: Shakespeare mókusoknak

Karcok 1308

Agave_Könyvek KU>!
Akciós könyvek

Elindult a Black Friday-akciónk! --> https://www.agavekonyvek.hu/akcio/black-friday-akcio :)

November 29-ig több sci-fi és fantasy regényünk 50% kedvezménnyel kapható. Érdemes szétnézni, mert nem egy olyan könyv van a kínálatban, amit biztosan nem fogunk akciósan árulni a közeljövőben.

Ezek mellett ugyancsak hétfő éjfélig rendelhetőek még elő 35% kedvezménnyel a William Gibson-regények és a limitált, díszdobozos kiadás: https://www.agavekonyvek.hu/szerzo/william-gibson

Agave_Könyvek KU>!
Megjelenésre várva

Egy jó hírrel zárjuk a hetet. :)
Mi fogjuk jövőre kiadni V. E. Schwab új regényét is, a Gallantot. Amerikában tavasszal jelenik majd meg, nálunk ősszel várható.
Egy Olivia nevű fiatal lányról szól, aki intézetben nevelkedik, majd egy nap kap egy rejtélyes levelet az egyik rokonától, hogy térjen haza az igazi otthonába, Gallantba. A hatalmas ház azonban nem várt titkokat rejt: ghoulok kísértenek a folyosóin éjjelente és egy nagyon veszélyes világba nyit átjárót.

Egyelőre ennyit tudunk megosztani veletek, többet remélhetőleg jövő nyáron árulhatunk el. Szeretjük a kötet borítóját, de könnyen lehet, hogy megint sajátot tervezünk majd hozzá, mivel az Addie LaRue-é hatalmas sikert aratott. :)

21 hozzászólás
Agave_Könyvek KU>!

Sziasztok! Az év utolsó előrendeléseire szeretnénk emlékeztetni titeket:
https://www.agavekonyvek.hu/konyvek…

Ma éjfélig 35% kedvezménnyel rendelhető elő A csütörtöki nyomozóklub folytatása, vagyis A férfi, aki kétszer halt meg. Nagyon sokan bejelentkeztetek már erre a kötetre is; köszönjük a bizalmat, nem fogjátok megbánni! :)

Ezen kívül: szerdáig lehet előrendelni az Addie LaRue láthatatlan élete utánnyomását. Ez a könyv az ősz nagy slágere eddig, már majdnem 300 értékelése van a Molyon, és 92% a tetszési indexe. Fantasy-rajongók nem lőhetnek mellé vele.

William Gibson Sprawl-trilógiája is megjelenik két hét múlva! Elképesztő mennyiségben rendeltétek elő a díszdobozt, szóval, aki nem szeretne lemaradni róla, annak javasoljuk, hogy még ebben a két hétben rendelje elő, mert nagyon minimális mennyiségben fog a boltokba kerülni.

7 hozzászólás
Agave_Könyvek KU>!
Akciós könyvek

Fedezd fel a képzelet határait! Sci-fi regények 50% kedvezménnyel. --> https://www.agavekonyvek.hu/akcio/fedezd-fel-a-kepzelet…

Az akció november 8-ig és a készlet erejéig tart.

Agave_Könyvek KU>!
Megjelenésre várva

Egy némileg rendhagyó bejelentésünk van: még augusztus végén írt a 444 egy hosszabb cikket Kim Stanley Robinson új regényéről, A Jövő Minisztériumáról. Azóta rengeteg olvasói megkeresést kapunk folyamatosan, hogy terveink közt szerepel-e a kötet kiadása, és ha igen, mikor várható, ráadásul alapvetően nem az ismert csatornák felől, hanem olyan emberektől, akik nem olvastak még eddig Robinsontól (vagy a kiadótól). Emiatt úgy döntöttünk, hogy feltesszük a könyvet előjegyzésbe az ismertebb oldalakon (Libri, Bookline, Líra). A könyv természetesen fel fog kerülni majd a saját webshopunkba is 2022 elején.

A Jövő Minisztériuma a jövő áprilisi Könyvfesztiválra várható magyarul.

https://www.libri.hu/konyv/a-jovo-miniszteriuma.html
https://www.lira.hu/hu/konyv/szepirodalom/sci-fi-fantas…
https://bookline.hu/product/home.action…

Kapcsolódó könyvek: Kim Stanley Robinson: A Jövő Minisztériuma

Kim Stanley Robinson: A Jövő Minisztériuma
6 hozzászólás
Agave_Könyvek KU>!
Akciós könyvek

Kezdődjék a borzongás!
Horror és thriller regények 35-50% kedvezménnyel. Szerezd be őket most, hogy Halloweenkor már olvashasd őket! --> https://www.agavekonyvek.hu/akcio/kezdodjek-a-borzongas

Agave_Könyvek KU>!

Sziasztok!

Az elmúlt hetekben kevés életjelet adtunk magunkról, ezért most szeretnénk egy picit hosszabb bejegyzésben beszámolni arról, hogy mi történik nálunk. :)

A legaktuálisabb: az Addie LaRue láthatatlan élete nem várt sikerrel fogy mindenhol, egész pontosan már csak a Líra üzleteiben és pár kisebb helyen kapható korlátozott mennyiségben. Jó hír, hogy november 18-ára várható a könyv utánnyomása, és addig ismét előrendelhető státuszba tettük a webshopban, így 35% kedvezménnyel lehet megszerezni: https://www.agavekonyvek.hu/konyvek/addie-larue-lathata…

Érdemes is, mert úgy tűnik, hogy újabb közönségkedvencet avattunk vele. A Molyon másfél hónap alatt több mint 200 értékelést szerzett, és 93% a tetszési indexe, ráadásul rengetegen kedvencelték. Nagyon örülünk, hogy ennyire szeretitek ezt a könyvet, mert elég sok munkánk volt vele.

Jól haladunk a karácsonyi újdonságokkal is, már a legutolsó simításokat végezzük. Látjuk, hogy mindenre elég nagy érdeklődés van, de valamennyire számítottunk is rá: J.D. Barker sokaknak nagy kedvence lett az évek során, és az új regényével ismét bizonyít; Richard Osman hónapokig vezette a sikerlistákat A csütörtöki nyomozóklubbal, és a folytatással Angliában egy sor új rekordot megdöntött, ezért bízunk benne, hogy nálunk is mindenki szeretni fogja A férfi, aki kétszer halt meget. A William Gibson-díszdobozra pedig egészen nagy mennyiségű előrendelés van eddig, ezért továbbra is javasoljuk, hogy ne várjatok vele, ha szeretnétek magatoknak. Biztos, hogy valamennyi példány jut majd a könyvesboltokba is, de a készlet zöme el fog menni megjelenés előtt.

A karácsonyi szezonra való felkészülés mellett a csapat egyik fele már előkészületi fázisban dolgozik a jövő év elején érkező könyveken. Úgy érezzük, hogy sikerült megint jól összerakni a megjelenési tervet; a szokásos életművek mellett (pl. Dick, Kloos), több új szerzőt is bemutatunk majd a tél végi/kora tavaszi időszakban. Decemberben áruljuk el, hogy kikről van szó, januárban pedig egy komolyabb mennyiségű borítóleleplezésre számíthattok.

Reméljük jól vagytok, jó könyveket olvastok és vigyáztok egymásra. :)

Agave csapat

10 hozzászólás
Agave_Könyvek KU>!
Megjelenésre várva

Előrendelhető 35% kedvezménnyel William Gibson Sprawl-trilógiája!

Neuromancer: https://www.agavekonyvek.hu/konyvek/neuromancer
Count Zero: https://www.agavekonyvek.hu/konyvek/count-zero
Mona Lisa Overdrive: https://www.agavekonyvek.hu/konyvek/mona-lisa-overdrive
Limitált díszdoboz: https://www.agavekonyvek.hu/konyvek/sprawl-trilogia

FONTOS A DÍSZDOBOZZAL KAPCSOLATBAN!

Ez a kiadás szigorúan limitált példányszámban készül. Biztos, hogy valamennyi kapható lesz majd belőlük a Libri és Líra könyvesboltjaiban is, de nagyon korlátozott mennyiségben. Ezért azt tanácsoljuk mindenkinek, aki semmiképp nem szeretne lemaradni róla, hogy rendelje elő a webshopunkban.

Kapcsolódó könyvek: William Gibson: Mona Lisa Overdrive · William Gibson: Neuromancer · William Gibson: Count Zero

William Gibson: Mona Lisa Overdrive
William Gibson: Neuromancer
William Gibson: Count Zero
10 hozzászólás
Agave_Könyvek KU>!
Akciós könyvek

Akciózunk a webshopban a hétvégén: izgalmas, különböző korokban játszódó regényeket lehet most beszerezni 50% kedvezménnyel. Ne hagyjátok ki!
https://www.agavekonyvek.hu/akcio/felejthetetlen-torten…

Az akció október 4-ig és a készlet erejéig tart.