Agave_Könyvek  KU Agave Könyvek


Könyvek 1032

Erin Morgenstern: Csillagtalan Tenger
Octavia E. Butler: Hibridek
Cory Doctorow: Radikálisok
Richard Morgan: Légszomj
Carmen Maria Machado: A női test és más összetevők
Megan Abbott: Fogd a kezem
R. F. Kuang: Sárkányköztársaság
Anthony McCarten: A két pápa
Jenn Lyons: Királyok Veszte
Tóth Edu: Kutatás az ébrenlétben

Utolsó karc

>!
Agave_Könyvek KU
Fantasy

R. F. Kuang: Sárkányköztársaság
megjelenés: április 21. (Könyvfesztivál)

A mai nappal elkezdjük bejelenteni a könyvfesztiválos megjelenéseinket, a jövő héten pedig a májusi terveink egy részéről is felfedjük a leplet. :) Természetesen mi mással nyithatnánk a sort, mint a Sárkányköztársasággal, hiszen R. F. Kuang a vendégünk lesz, lehet majd tőle kérdezni és dedikál is:
https://www.facebook.com/events/2498347263822800/

Közel fél évvel a Mákháború megjelenését követően úgy értékeljük, hogy nagyon örültetek neki és jól fogadtátok a könyvet, így biztosak vagyunk benne, hogy a folytatásban sem fogtok csalódni: még jobb és hosszabb az elődjénél.

Nikannak a történelem során háromszor is meg kellett küzdenie a túlélésért a véres mákháborúkban. Annak ellenére, hogy a harmadik hadjárat csak nemrég ért véget, Zsin nem tud megfeledkezni arról a kegyetlenségről, amelyet a népe megmentése érdekében követett el. Menekül a bűntudat, a szorongató ópiumfüggés és a tűz isteneként megismert bosszúálló főnix parancsai elől, aki rémes hatalommal ruházta fel.

Bár Zsin nem akar élni, meghalni sem hajlandó addig, amíg bosszút nem áll az áruló császárnőn, aki hátat fordított a hazájának, és szövetségre lépett az ellenséggel. A lány egyetlen reménye, ha belép a befolyásos Sárkány hadúr seregébe. A hadúr arra készül, hogy meghódítja Nikant, elűzi a császárnőt a trónról, és létrehoz egy új köztársaságot.

Ám sem a császárnő, sem a Sárkány hadúr nem az, akinek látszik. Zsin minél több dolognak lesz szemtanúja, annál jobban tart attól, hogy az országa iránt érzett szeretete ismét arra fogja kényszeríteni, hogy éljen a főnix gyilkos hatalmával. Mert már nincs semmi, amit Zsin ne áldozna fel az országa megmentéséért… és a bosszúért.

Előrendelés márciusban.

Kapcsolódó könyvek: R. F. Kuang: Mákháború · R. F. Kuang: Sárkányköztársaság

R. F. Kuang: Mákháború
R. F. Kuang: Sárkányköztársaság
13 hozzászólás

Utolsó kihívás

>!
Agave_Könyvek KU

Agave Könyvek olvasási kihívás @ 2020 fantasy horror krimi listáról olvasós olvasós sci-fi tárgyjutalom thriller

Elolvasandó könyvek száma15
Elkezdődött2020. január 16., 10:32
Jelentkezés vége2020. szeptember 30., 23:59
Véget ér2020. december 31., 23:59

Olvasd el velünk idén is az új könyveinket és nyerj! :)

Kihívásunkban arra invitálunk minden résztvevőt, hogy az év végéig minimum 15 idén megjelenő könyvünket elolvassák és szövegesen értékeljék legalább három mondatban. Az elolvasandó könyvek lehetnek 2020-ban megjelenő új címek és felújított kiadások egyaránt.

2020. január 31-e utáni olvasásokat fogadunk el.

A kihívás végén kisorsolunk három szerencsés nyertest, akiket megajándékozunk egy-egy darab 10.000 Ft értékű kuponnal, amit majd a webshopunkban használhatnak fel.

A képek forrása: https://www.shutterstock.com/

3 hozzászólás

Következő esemény

Még nincsen következő esemény.