Adrienn1994 0Kedvenc könyvek 15

Stephen King: Minden sötét, csillag sehol
John Green: Csillagainkban a hiba
Rachel Hawkins: Hex Hall
B. M. Grapes: Jóslatok hálójában
Leiner Laura: Bábel
Lois Lowry: Nyáron történt
Nicholas Sparks: Szerelmünk lapjai
J. L. Armentrout: Origin
J. R. Ward: Megsebzett szerető
Simone Elkeles: Rules of Attraction – A vonzás szabályai
Kelly Oram: Cinder és Ella
Markus Zusak: A könyvtolvaj

Kedvenc sorozatok: A Végzet Ereklyéi, Árnyalat, Farkasok nemzetsége, Fekete Tőr Testvériség, Harry Potter, Luxen, Razorland-trilógia

Hirdetés

Utolsó karc

>!
Adrienn1994
Inside My Head Olvasókör | IMHO

Sziasztok!

Én az „Az” című könyvet választottam a sok remekmű közül!
Bevallom őszintén eddigi King élményeim közül a Tortúra volt rám legnagyobb hatással, de az Az is szorosan ott van mögötte. A legfélelmetesebb maga a képzelet…. ha belegondolsz, gyermekként annyi mindenben hiszel melyeket egy idő után elfelejtesz, de akadnak amik életed végéig elkísérnek. Ilyen például a félelem a sötétben….gyerekként azt hiszed, hogy mindenhol mumusok vannak, felnőttként pedig nevetsz az egészen ( de nem én, már nem futok egyik helyiségből a másikba, de azért szaporázott léptekkel közlekedek).
És itt jön a AZ, amikor az író meglovagolja ezt a félelem világot, olyan gyönyörűen érzékelteti, hogy OKOD VAN FÉLNI, mert amitől rettegsz valóban létezik és a felnőttek észre sem veszik….
Mindezt még hátborzongatóbbá teszi, hogy King képes olyan részletességgel bemutatni a pillanatot, sejtetni a ki nem mondott tényeket, hogy még az olvasó is elhiszi egy pillanatra, hogy mindez megtörténhet… sőt!
Egyszerűen remek író ! Reméljük még legalább 40 könyvvel megajándékoz minket! :)