_Emy_  P 3Kedvenc könyvek 4

René Hoffman: Sebastian Vettel
Stephanie Perkins: Anna és a francia csók
Elle Kennedy: The Deal – Az üzlet
Erin Watt: Papír hercegnő

Kedvenc sorozatok: A Párválasztó, A Royal család, A soha határa, A Szent Johanna gimi, A szív körvonalai, A tűz és jég dala, Anna és a francia csók, Az ajánlat, Harry Potter, Luxen, Off-Campus, Perfect Chemistry, Robert Langdon, Stage Dive, Szakítópróba, Szívcsapás, Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei, Várok rád

Kedvenc szereplők: Daemon Black

Kedvenc alkotók: Colleen Hoover, Cynthia Parker, Elle Kennedy, George R. R. Martin, J. K. Rowling, Jennifer L. Armentrout, Kylie Scott, Sophie Kinsella

Hirdetés
Hirdetés

Utolsó karc

>!
_Emy_ P
Inside My Head Olvasókör | IMHO

Sziasztok! :)

Így az utolsó pillanatokban, de sikerült ideérnem az első körös karccal. Az első körben Benina: Mindig és Soha című könyvére esett a választásom.

Engem a fülszöveg nagyon megfogott, tetszett a tanúvédelmi programos alaptörténet. Szerencsére a könyvben sem kellett csalódnom. A szereplők szerethetőek, a főszereplő lány talpraesett, erős karakter, bár a múltjában történtek után ez egyáltalán nem csoda. Tetszett a történet felépítése, bár a végén kicsit gyorsnak éreztem a történéseket.
Bár a Könyvmolyképző Rubin pöttyös kategóriájában van a könyv, szerintem simán beleférne a Rázós könyvek közé is a visszaemlékezések és a könyv vége felé lévő jelenetek alapján.
Szerintem megérdemelten volt fönt a listán, egy olvasást szerintem mindenképpen megér, nekem nagyon tetszett.
Kíváncsian várom a sorozat következő részét.

Kapcsolódó könyvek: Benina: Mindig és Soha

Benina: Mindig és Soha