21_Század_Kiadó  KU XXI. Század


Kiadói sorozatok

KULT Könyvek · Paul Auster életmű · Krimi klasszikus · KULTxx Könyvek · Hungary · Ernest Hemingway életmű · Összes sorozat »

Könyvek 274

Karen Swan: Karácsonyi parti
Josie Silver: Lydia Bird két élete
Rose Tremain: A kegyelem szigetei
Eric Vuillard: Napirend
Mark Wheaton: Emily örök
Esi Edugyan: Washington Black
Ben Lerner: Az iskola Topekában
Tóth Gábor Ákos: A kúthelyi gyémánt
Pokorny Lia: Holnapra is marad
Bob Iger: Hullámvasút egy életen át

Karcok 324

21_Század_Kiadó KU>!
Akciós könyvek

Ha Könyvhét, akkor BookBike akció!
A Könyvhéten már megszokhattátok, hogy a 21. Század Kiadó BookBike-ja mindig extrém kedvezményekkel vár!
Most sincs ez másként, nézd meg az akciós kínálatunkat online, és válassz 3 db könyvet 2020 Ft-ért:
https://21.szazadkiado.hu/bookbike-kiadoi-extra-ajanlatunk…

4 hozzászólás
21_Század_Kiadó KU>!
Akciós könyvek

A külső nem minden – főleg egy könyv esetében. A kis szépséghibáktól még ugyanúgy elvarázsolhat egy-egy kötet, és a választásodat ráadásul a tárcád is díjazni fogja.
Válogass minimálisan szépséghibás könyveink között most extra kedvezménnyel: https://21.szazadkiado.hu/szepseghibas-konyvek…

4 hozzászólás
21_Század_Kiadó KU>!
Akciós könyvek

Akcióval várunk a Libri Könyvesboltokban és a Libri online felületén!

A szórakoztató irodalom újra felfedezett klasszikusai és kortárs csillagai mellett napjaink angolszász szépirodalmából és a legfontosabb tényirodalmi kötetek közül válogathatsz egész szeptemberben 30-70% kedvezménnyel*: https://www.libri.hu/vilaghiru-szerzok-sikerkonyvei…

*A ajánlat csak az akcióban megjelölt könyvekre vonatkozik.

21_Század_Kiadó KU>!

6 SZÓVAL 1 REGÉNYRŐL
A 21. Század Kiadó Hemingway-pályázata

Kiadónk nemcsak a csodaszép, új köntösben megjelentett életműsorozat újrakiadásával tiszteleg Hemingway alkotói pályája előtt, hanem egy izgalmas játékkal is. Meséld el 6 szóban Hemingway egyik regényét, küldd el nekünk, és nyerd meg 5 kötetes, különleges kiadói könyvcsomagunkat! A két legtöbb lájkot elért mű, vagyis a közönség által két legjobbnak ítélt pályázat alkotói kapnak ajándékcsomagot. A játék során egyszerre lehet majd azon gondolkozni, vajon melyik Hemingway-regényt rejti az adott hat szó, és kitalálni, melyik pályázat a legsikerültebb. Játékra fel!

Egy alkalommal állítólag Hemingway fogadást kötött, hogy ha kell, akár 6 szóban is elmesél egy történetet. Tudjuk, hogy az író milyen mértékben volt az egyszerűsítés híve, de az eredmény mégis meglepő teljesítménynek tűnt. Zseniális hatszavas novellája ez lett végül: „Kisbaba cipő eladó. Soha nem hordták.” Ugye, micsoda dráma és fantasztikus történettömörítés jelenik meg e hat szóban? Írj Te is hasonlót a pályázatunkra, és nyerj exkluzív könyvcsomagot!

✍️ Mit kell tenni?

Küldd el Hemingway egyik regényének 6 szavas, frappáns összefoglalóját! Ez lehet akár egy mondat, két mondat, rajtad áll, a lényeg, hogy nem lehet több 6 szónál.

Hova kell küldeni?

A jatek@21.szazadkiado.hu címre várjuk e-mailben, a tárgyban tüntesd fel, hogy „6 szóval 1 regényről”!

Meddig?

A pályaműveket július 17. éjfélig várjuk, és egy előszűrés után, melyet kiadónk munkatársai végeznek, kerülnek ki oldalunkra július 21-én, Hemingway születésnapján. Addig is majd megismerhetitek a kiadó pár népszerű szerzőjének megoldását is erre a feladatra.

Eredményhirdetés: Július 28-án.

Ha egy kis segítségre lenne szükséged, kiadónk weboldalán megtalálod az új Hemingway-életműsorozat regényeit: https://21.szazadkiado.hu/index.php…

21_Század_Kiadó KU>!
Akciós könyvek

Online Könyvhét a 21. Század Kiadónál!

Kedves Olvasóink! A Könyvhét mindannyiunk számára a nyár kezdetét jelenti, az izgalmas új olvasmányok beszerzését, találkozást, jó beszélgetéseket. Idén sajnos a megszokott formában nem lehetünk együtt, a Könyvhét azonban nem maradhat el!

Hetek óta nagy örömmel készülünk az Online Könyvhétre, melyre négy új megjelenést hoztunk nektek:
– Taffy Brodesser-Akner Fleishman bajban van című regényét, mely a KULT Könyvek sorozatunk legújabb kötete,
– a Hemingway-életműsorozat nyitányaként érkezik Az öreg halász és a tenger,
– megjelenik Dean Koontz közönségkedvenc Jane Hawk-sorozatának befejező része, Az éjszakai ablak,
– valamint a különleges krimik rajongóinak elhoztuk Michel Bussi Ne engedd el című regényét.

Újdonságban és olvasnivalóban tehát nincs hiány – most a virtuális standunkhoz invitálunk benneteket, hogy nézzetek körül: https://21.szazadkiado.hu/konyvek-53

5 hozzászólás
21_Század_Kiadó KU>!

Van egy vonzó ajánlatunk!
Vásárolj kiadónk webshopjában ezen a hétvégén, és gyűjtői mágnesekkel ajándékozunk meg! :)

– A tavalyi Könyvfesztiválon kedvenceitek voltak az egyedi szalaggal átkötött könyvcsomagjaink. Masnit kötni most nem tudunk, de továbbgondoltuk, hogyan tudjuk a népszerű könyvespolcos kedvességet eljuttatni hozzátok… Egy különleges könyvespolcos hűtőmágnes formájában!

– Emellett készítettünk egy 4 darabból álló gyűjtői mágneskollekciót is, könyvbarát üzenetekkel!

Nézd meg az akció részleteit és a mágneseket itt: https://21.szazadkiado.hu/konyvek-53

3 hozzászólás
Hirdetés
21_Század_Kiadó KU>!
Akciós könyvek

Téged is vár a KÖNYV ÜNNEPE a 21. Század Kiadónál!

Kedves Olvasóink, sokat gondolkodtunk, hogyan pótolhatnánk azt a tavaszi zsongást, amit a könyves rendezvényeinken való találkozás jelent mindannyiunk számára. Ezen a hétvégén egy igazi vonzó ajánlattal várunk benneteket!

– A tavalyi Könyvfesztiválon kedvenceitek voltak az egyedi szalaggal átkötött könyvcsomagjaink. Masnit kötni most nem tudunk, de továbbgondoltuk, hogyan tudjuk a népszerű könyvespolcos kedvességet eljuttatni hozzátok, és mellé extra kedvezményeket is adni! :)

– Exkluzív gyűjtői kollekciós hűtőmágnesekkel és frissített csomagajánlatokkal várunk benneteket a weboldalunkon!

– Emellett érdemes lesz figyelnetek a Facebook-oldalunkat, ahol különleges tartalmakkal, cikkekkel és videókkal ünnepeljük az olvasás és a könyvek szeretetét!

Kattints a részletekért és ne hagyd itt az ajándékod: https://21.szazadkiado.hu/konyvek-53

3 hozzászólás
21_Század_Kiadó KU>!
Akciós könyvek

Megérkezett webshopunkba a húsvéti nyuszi, aki színes tojásokat rejtett el az oldalon! Találd meg őket, és élj a kedvezményekkel – most ajándékkal is kedveskedünk neked!

Ha minimum 8.000 Ft értékben vásárolsz nálunk, meglepetésként választhatsz egyet a zöld matricával jelölt könyveink közül.

https://bit.ly/Husvet_2020

21_Század_Kiadó KU>!
Akciós könyvek

Vigyél izgalmat az otthon töltött időbe lebilincselő pszichothrillereinkkel!
Te melyikkel kezdenéd?

Pszichothrillereinket most kedvezményes csomagban is megrendelheted: https://bit.ly/Thriller_csomag

3 hozzászólás
21_Század_Kiadó KU>!

Kedves Olvasóink!

Ezekben a nehéz időkben számunkra az egészség a legfontosabb!
Azon túl, hogy a kiadó közvetlen munkatársai otthonról folytatják a munkájukat, szeretnénk tájékoztatni Titeket, hogy az online megrendelések teljesítésekor is maximálisan ügyelünk a higiéniai előírások betartására.

Raktárunkban a legmagasabb higiéniai előírások érvényesek: ez a csomagodra és a megvásárolt könyvekre is vonatkozik! Így továbbra is nyugodtan rendelhetsz tőlünk – 8.000 Ft fölötti rendelés esetén most egy ajándék kötetet is választhatsz sikerkönyveink közül.

Szállítási partnereink is szigorúan betartják az egészségügyi és higiéniai előírásokat! Az online rendelések futártól való, ajtóban történő átvétele biztonságos, és nem számít szoros kontaktusnak az országos tisztifőorvos tájékoztatása értelmében. Könyveiteket most is a GLS futárszolgálata szállítja.

A jelenlegi helyzetben nem tanácsolhatunk mást, mint azt, hogy vigyázzunk egymásra, és ha teheted #maradjotthonésolvass!

Üdvözlettel,
a 21. Század Kiadó csapata