Szavazások

>Hol találom meg a szavazásokat?

Az összes szavazást a főoldali menüben találod, a Szavazások oldalon. De amelyik szavazáshoz könyvet is társítottak (mert például arról szól, hogy ki a legnépszerűbb szereplő benne), azt eléred a könyv adatlapjáról is, a jobb oldali menüben található Szavazások oldalról.

>Ki szavazhat?

Minden regisztrált tag egy szavazatot adhat le szavazásonként.

>Hányszor módosíthatom a szavazatomat?

Ahányszor csak szeretnéd, amíg a szavazás kiírója le nem zárja a szavazást. Először törölnöd kell a leadott voksodat, a zöld pipára kattintva, ezután pedig leadhatod az újat, ha akarod.

>Hogyan tudok szavazást létrehozni?

Szavazást csak pro tagok tudnak létrehozni, a fejlécben található +Új menüből, illetve a főoldali menüben található Szavazások oldalról elérhető Új szavazás gombbal. Itt a szavazás címét kell megadni, ami többnyire egy kérdés szokott lenni (pl.: Ki a kedvenced?), majd az alatta lévő Válaszok mezőbe sortöréssel (enter) elválasztva a válaszokat.

>Mire figyeljek szavazás létrehozásánál?

Miután elmentetted a szavazást, a válaszokat nem fogod tudni módosítani, ezért többször is olvasd át, helyesen adtad-e meg őket. Mentés után képet sem fogsz tudni a szavazásodhoz mellékelni, ezért azt is mentés előtt add hozzá.

>Mire jó, ha lezárom a szavazásomat?

A szavazások szerkesztési nézetében lehetőséged van bepipálni, hogy lezárod a szavazást. Miután ezt a beállítást elmentetted, nem lehet se több szavazatot leadni, se szavazatot visszavonni annál a kérdésnél. Ez akkor hasznos, ha nem akarod, hogy a későbbi módosítások megváltoztassák a szavazás eredményét. A lezárást később bármikor visszavonhatod.