Pro tagság

>Mi az a pro tagság?

Olyan tagság, amivel több funkció elérhető számodra a Molyon. Ezekről a funkciókról a Pro tagság oldalon olvashatsz. A pro tagok neve mellett egy narancssárga alapon fehér P betű jelzi a státuszukat.

>Hogyan lehetek pro tag?

Meg is vásárolhatod a Molybazárban, de ha a Molyboltban vásárolsz könyvet, azért is kapsz!

>Honnan tudjátok majd, hogy én vásároltam a Molyboltban?

Emailcím alapján azonosítunk be, ezért fontos, hogy ha nem egyezik meg a két oldalon megadott címed, töltsd ki a molyos profilod szerkesztési nézetében a Molyboltos emailcím mezőt.

>Mikor kapom meg a pro tagságomat?

Molybazáros vásárlás esetén bankkártyás fizetésnél azonnal, banki utalásnál az összeg beérkezése után 1-2 órán belül megtörténik a jóváírás. PayPal-lel történő vásárlásnál azonnal megkapod a pro tagságot. Molyboltos vásárlás esetén a könyvek átvételét követő bolti adminisztráció után (ami akár 1-2 hét várakozást is jelenthet az átvételt követően) 3 munkanapon belül. A pro tagság jóváírásáról üzenetben is értesítünk.

>Másnak is adhatok a pro tagságomból?

Igen, a pro tagságból tetszőleges mennyiség, de legkevesebb 7 nap átruházható más tag számára (akkor, ha van legalább 10 napnyi), ehhez a tag profiloldalán lévő Pro tagság adása linkre kell kattintani. Ha ennél hosszabb időtartamot akarsz ajándékozni, például szeretnél valakit meglepni egy éves pro tagsággal, azt is úgy tudod elérni, ha megveszed az éves tagságot, majd amikor megkapod, átruházod rá. Az átruházott tagságról sosem tudja a megajándékozott tag, hogy kitől kapja, és értesítést sem kap róla.

>Hol nézhetem meg, meddig tart még a tagságom?

A profiloldaladon középen, az adataid között.

>Ha pro tagságot veszek, az hozzáadódik a meglévő mennyiséghez?

Igen. Ha veszel egy hónap pro tagságot, az nem azt jelenti, hogy a jóváírástól számítva egy hónapig leszel még pro tag, hanem hogy a pro tagságod meghosszabbodik egy hónappal. Természetesen ha előtte nem volt pro tagságod, akkor ez egy hónapnyi pro tagságot jelent.