Örökbefogadás

>Mit fogadhatok örökbe itt a Molyon?

Polcot, listát, kihívást, gazdátlan idézetet és gazdátlan zónát.

>Hogyan fogadhatok örökbe egy gazdátlan tartalmat?

Gazdátlan polcot, kihívást vagy idézetet bármikor magad is örökbe fogadhatsz, ehhez kattints az adott tartalomnál a fogaskerékre, ott pedig az Örökbefogadás linkre.

>Hogyan fogadhatok örökbe elhanyagolt polcot?

Ha van gazdája a polcnak, csak akkor adhatjuk át neked, ha a polc közérdekű, de a gazdája felszólítás ellenére is elhanyagolja. Ilyen esetekben írj az Örökbefogadás zónába.

>Hogyan fogadhatok örökbe egy elhanyagolt kihívást?

Ha egy kihívást elhanyagol a gazdája (azaz legalább egy hónapig nem válaszol a kérdésekre, nem jelöli a teljesítéseket) vagy más módon vét a kihívásgazdák kötelességei ellen, a kihívás örökbeadható egy jelentkezőnek. Jelentkezni az Örökbefogadás zónában lehet, a kihívás linkjével és indoklással. Csak akkor fogadj örökbe kihívást, ha vállalod, hogy egy héten belül rendezed az elmaradásokat!

>Hogyan adhatom örökbe a kihívásomat vagy közérdekű polcomat?

Ha már nincs időd a kihívásoddal vagy közérdekű polcoddal foglalkozni, magad is örökbe adhatod egy arra jelentkező figyelődnek. Ha nincs ilyen figyelőd, írd meg az Örökbefogadás zónába a polcok és kihívások linkjét, hátha valaki szívesen magához veszi őket. Ilyen esetben a jelentkezőnek figyelnie kell téged addig, amíg átruházod rá a polcot vagy kihívást.

>Hogyan fogadhatok örökbe gazdátlan zónát?

Írj az Örökbefogadás zónába, és az egyik segítő örökbe adja neked.