Kitüntetések

>Hol tudok böngészni a kitüntetések között?

Az események kitüntetéseit az Események menü Kitüntetések eseményekhez oldalán találod, a molyos kitüntetéseket a Kihívások menü Molyos kitüntetések oldalán, a kihívások kitüntetéseit pedig a kihívásokkal együtt tudod böngészni a Kihívások menü Összes kihívás oldalán.

>Hogyan tudok megszerezni egy kitüntetést?

Kattints a kitüntetésre, hogy megtudd.
Ha kihívással szerezhető meg, itt megtalálhatod a kihívásra mutató linket is. Nincs más dolgod, mint jelentkezni, teljesíteni, és jelezni, hogy teljesítettél. Kis idővel azután, hogy a kihívásgazda jelölte, hogy teljesítetted a kihívást, automatikusan megkapod (ha nem akarod ezt kivárni, és tudod, hogy a kihívásgazda jelölte a teljesítésed, magad is átveheted a kitüntetést a kitüntetés oldalán az Átveszem gombra kattintva). Légy türelemmel, ilyenkor a frissedben is megjelenik a kitüntetés, észre fogod venni, amikor megkapod.
Ha olyan kitüntetést szeretnél megszerezni, ami nem kihíváshoz kapcsolódik (például Több mint egy éve moly), akkor várd ki, amíg teljesülnek a feltételei, és akkor ezt is automatikusan megkapod.

>Hogyan tudom megadni a kitüntetések sorrendjét a profilomon?

Kattints az alattuk lévő Összes kitüntetés linkre, majd az így megjelenő listánál kattints a jobb felső sarokban lévő ikonra. Itt "fogd és húzd" módszerrel tudod őket sorba rendezni. Figyelj rá, hogy csak az első 16 jelenik meg a profilodon, a megadott sorrendben.

>Hogyan tudom eltüntetni a kitüntetéseket a profilomról?

A profilod szerkesztési nézetén belül a Működés menüben tudod kikapcsolni a megjelenésüket. Ha egy kihívás kitüntetésétől akarsz megszabadulni, jelentkezz le a kihívásról is, mielőtt törlöd a kitüntetést a szerkesztési nézetében, különben újra megkapod automatikusan.

>Hogyan tudok kitüntetést csinálni?

Ha van kihívásod, és megfelel a szabályoknak, csinálhatsz hozzá kitüntetést is!
Keress egy képet! A döntésnél vedd figyelembe, hogy a kitüntetés kicsi lesz, tehát az apró részletek nem feltétlen fognak látszódni. Szerencsés, ha a kép négyzet alakú és legalább 300×300 pixel, de lehet kisebb is, ha tudod, hogy mi az a veszteségmentes tömörítés, és olyan formátumban van. A kitüntetés kör alakú lesz, ezért próbálj olyan képet keresni, ahol semmi lényeges nincsen a sarkokban, mert a kép sarkai a kerekítés miatt le lesznek vágva. Ha ezzel megvagy, a kihívás oldalán kattints a fogaskerékre, majd a Kitüntetéskép mezőben add meg a kiválasztott képet, és mentsd el.
Mielőtt létrehozol egy kitüntetést, nézd meg a kihívásoknál, hogy más nem használta-e már ugyanazt a képet más kitüntetéshez. Próbálj egyéni kitüntetést létrehozni!

>Tudom később módosítani a létrehozott kitüntetést?

Bármikor módosíthatod a kitüntetést a fent leírt módon, de figyelj rá, hogy a kihívásodon részt vevő emberek beleegyezésével történjen ez.

>Mit jelentenek a különböző színű keretek?

Lila kerete a nem olvasós kihívások kitüntetéseinek van.
Sárga kerete a könnyű kihívások kitüntetéseinek van.
Narancssárga kerete a közepes kihívások kitüntetéseinek van.
Piros kerete a nehéz kihívások kitüntetéseinek van.
Zöld kerete az eseményekhez készült kitüntetéseknek van.
Kék kerete pedig a Moly saját kitüntetéseinek van.