Események

>Hol tudok böngészni az események között?

A főoldali menüből elérhető Események oldalon találod őket. Az Aktuális fülön találod azokat, amik épp most történnek, vagy még el sem kezdődtek, és nem virtuális események, az Összes fülön pedig azokat is megtalálod, amik már lezajlottak és a virtuálisakat is. A Virtuális események fülön találod az aktuális vagy jövőbeli virtuális eseményeket.

>Akármilyen eseményre elmehetek?

Igen. A Molyon meghirdetett események mind nyilvánosak, bármelyiket is választod, szívesen fognak látni, ha kedvesen viselkedsz.

>Mire figyeljek esemény létrehozásánál?

A "sima" események arról szólnak, hogy a molyok találkoznak egymással, együtt vannak, ismerkednek, könyveket cserélnek, kiállítást, filmet néznek, játszanak, túráznak, stb.
Ezen kívül létrehozhatsz virtuális eseményeket is, például ajándékozásokat, képeslapozást, világnapokat, és még sok minden mást, de fontos, hogy ezeknek hangsúlyos eleme legyen a közösségépítés. A virtuális címkét a szerkesztők rakják rá az eseményre elbíráláskor.
A "van néhány eladó könyvem" vagy a "ma a nappaliban fogok olvasni" egyik típusú eseménynek sem felel meg, és rejtésre fog kerülni.

>Mit tegyek, ha zártkörű eseményt akarok szervezni?

Írj a meghívottaknak egy üzenetet a részletekkel. A molyon csak nyilvános eseményeket lehet létrehozni.

>Mik azok az ajándékozások?

Ezek az események arról szólnak, hogy a jelentkezők ajándékokat (jellemzően könyveket) küldenek egymásnak valamilyen ünnep alkalmából, de az is előfordul, hogy csak úgy. Az ajándékozások menetét az esemény meghirdetője intézi, ő gyűjti be a címeket, ő sorsolja ki a párokat, és ő dönti el azt is, ki vehet részt az eseményen és ki nem. Ha valakit nem tart megbízhatónak, joga van elutasítani a jelentkezését. Ezt írásban tudja megtenni, egyelőre nincs arra lehetőség, hogy a résztvevők közül is eltávolítsa.
Azt, hogy egy esemény bekerüljön a virtuális események közé, a szerkesztők állítják be, ezzel az esemény létrehozójának nincs dolga.
Csak olyan tag indíthat ajándékozós eseményt, akinek nincs negatív visszajelzése.

>Hogyan igényelhetek az eseményemhez kitüntetést?

A rendszeresen megrendezésre kerülő eseményekhez sötétkék keretes kitüntetések járnak (egy eseménysorozathoz egy). Ha van egy ilyen eseménysorozatod/klubod, és szeretnétek kitüntetést, írjatok egy üzenetet a Molynak!

>Hogyan vehetem át az eseményen való részvételért járó kitüntetést?

Az esemény végeztével a kitüntetés oldalán veheted át. Az eseménynél kattints a kitüntetésre, majd az Átveszem gombra.