>Mire jó a Moly?

A Molynak mostanra rengeteg funkciója van, a legfontosabbak talán a következők:
* Nyilván lehet tartani, hogy mit olvastál (olvasmánylista), milyen könyveid vannak (magánkönyvtár), miket szeretnél még elolvasni (várólista), miket szeretnél megvenni, megkapni (kívánságlista), és ezeken kívül még akármilyen tetszés szerinti könyvválogatást létrehozhatsz (polcok, listák).
* Írhatsz értékeléseket, és böngészheted mások értékeléseit is, így könnyen tudsz jó olvasmányt találni magadnak.
* Írhatsz akár magánjellegű, akár ismeretterjesztő bejegyzéseket (karcok), és olvashatod másokét is. A tematikus karcokat zónákba csoportosítva, vagy a könyv- illetve alkotói adatlapokon is megtalálod.
* Feliratkozhatsz más tagok tevékenységére (figyelés), így a számodra érdekes emberek tartalmait könnyen nyomon tudod követni (a frissedben). Ugyanígy könyveket és alkotókat is lehet figyelni.
* A tagok aktív közösségi életet élnek, online és "élőben" is (események), így aki szeretne új barátokat, itt biztosan megtalálja őket.
* A tagok által feltöltött, és önkéntes szerkesztők által is gondozott óriási adatbázis könnyen kereshető, és olyan információk is vannak benne, amik máshol csak elszórva (vagy egyáltalán nem) találhatóak meg.
* Könyveket vásárolni nem ezen a felületen, hanem a könyvadatlapokról elérhető boltokban lehet (pl. Molybolt). Online könyveket olvasni pedig a MEK-en, illetve a PIM DIA oldalán lehet, itt nem.