!

Várok rád sorozat

Nem fontos sorrendben olvasni.

  • Szűrés
J. Lynn: Wait for You – Várok rád
J. L. Armentrout: Trust in me – Bízz bennem
J. L. Armentrout: Be with me – Légy mellettem
J. L. Armentrout: Stay With Me – Maradj velem
J. L. Armentrout: Fall with Me – Zuhanj velem
J. L. Armentrout: Forever with You – Mindörökké veled

Eredeti sorozat

Wait for You angol nyelvű 8

J. Lynn: Wait For You
J. Lynn: Trust in Me
J. Lynn: Be with Me
J. Lynn: Stay With Me
Jennifer L. Armentrout: Fall With Me
Jennifer L. Armentrout: Dream of You
Jennifer L. Armentrout: Forever with You
Jennifer L. Armentrout: Fire in You

Kiemelt sorozatértékelések

bemese05 P>!

Várok rád sorozat

Imádom JLA könyveit, úgyhogy ez a sorozat is az egyik szívem csücske! ♥ Nagyon sok szerethető karakter van benne! Hihetetlen történeteket kaptunk, amelyekben sok nehézség, de azért rengeteg vidámság is előfordul! Nagyon szeretem ezt a csapatot, viccesek, támogatóak és nagyon szeretik egymást! Azt is szerettem amikor az egyetemen voltunk Camékkel, de azt is amikor Calláéknál voltunk! Remélem folytatódni fog magyarul is a sorozat, mert nagyon kiváncsi vagyok Nick és Steph történetére, illetve Brockra is!

DzsDzs88 IP>!

Várok rád sorozat

Érdekes, hogy a teljes sorozat számomra kétszeri nekifutásra lett meg off.
És kicsit olyan is, mintha két különböző sorozatot olvastam volna.
Az első két off rész igazi egyetemi élet, élettel teli fiatalokkal, sajátos problémákkal. Sokszor megmosolyogtatott. Imádtam Cam és Avery párosát *.*♥️ És persze Olliet :'-)

Míg az utolsó két rész teljesen más hangulattal bírt. Kiszakadtunk az egyetemi atmoszférából, és egészen más szálak mozgatták a történeteket off. Ha nem tűnnek fel a korábbi szereplők, akár egy egész más sorozat részei is lehetnének, annyira eltérőek. És bár nem voltak ezek sem rosszak, azért messze nem lettek kedvencek. Jax mentette a dolgot, nincs mese *.*♥️

1 hozzászólás
Lanana P>!

Várok rád sorozat

Az utolsó részt leszámítva nagyon tetszett a sorozat. Az első három könyv igazi családi történet lett. A másik kettő pedig csak ismerősök, barátok története, de megjelennek azokban is az ismerős karakterek. Örülök, hogy JLA ilyen jó történeteket is tud írni. off

Nedi>!

Várok rád sorozat

Nagyon tetszett ez a sorozat. Biztosan fogom még olvasni.

Arina>!

Várok rád sorozat

Szerettem a sorozatott az első három rész volt a kedvencem. Imádtam Teresa és Jase karakterét és Jase le vett a lábamról.

Aida_2001>!

Várok rád sorozat

Egyszerűen imádom. Szerelmesek vagyok az összes karakterbe és a történetükbe. Nem hittem volna, hogy ennyire jó ez a sorozat, de most, hogy kiolvastam a Fall with me-t is, egyszerűen nem jutok szavakhoz. Nagyon remélem, hogy minnél előbb megkapjuk magyarul a többi részt is, mert már most hiányoznak a szereplők. Nagyon szerettem, hogy minden könyvben újra találkozhattunk a régebbi szereplőkkel is. Ha sorrendet kéne állítanom a történetek között akkor az így lenne : 1. Theresa és Jase, 2. Calla es Jax, 3. Roxy és Reece és végül Cam és Avery. Elmondhatatlan érzések kavarognak bennem, muszáj mindenkinek elolvasnia!!!!