Vámpírakadémia sorozat

Ez a sorozat már lezárult. Ajánlott sorrendben olvasni.

  • Szűrés
Richelle Mead: Vámpírakadémia
Richelle Mead: Dermesztő ölelés
Richelle Mead: A halál csókja
Richelle Mead: Véreskü
Richelle Mead: Örök kötelék
Richelle Mead: A végső áldozat


Eredeti sorozat

Vampire Academy angol nyelvű 7

Richelle Mead: Vampire Academy
Richelle Mead: Frostbite
Richelle Mead: Shadow Kiss
Richelle Mead: Blood Promise
Richelle Mead: Spirit Bound
Richelle Mead: Last Sacrifice
Richelle Mead: The Untold Stories

Kiemelt sorozatértékelések

ancsee P>!

Vámpírakadémia sorozat

Az egyik kedvenc vámpíros sorozatom, egyszerűen imádtam! Egy-egy jelenetet a teljes sorozat elolvasása után is többször újra elővettem. A belőle készült film és sorozat már sajnos nem lett ennyire ütős.

_Vera_>!

Vámpírakadémia sorozat

Nem hittem volna, hogy lesz olyan vámpíros könyv, ami a húszas éveim közepén beránthat, hiába szeretem a fantasy műfaját. Ennek a sorozatnak mégis sikerült. A titka valószínűleg részben a humorában rejlett, amit végig igazán kedveltem. A történetszál viszont elég valószínűtlen irányba kanyarodott nekem a negyedik résznél. Az első három kötetet imádtam, optimistán vettem hát kezembe a Véresküt, ami tipikus töltelékrész volt nekem. Azzal, hogy Dmitrij sorsa hogy alakult a sorozatban, nagyon nem értek egyet, de közben látom, hogy miért döntött így a szerző lévén szó ifjúsági olvasmányról. Számomra a kapott világ komplexebb volt kissé, mint átlagos tinivámpíros sztoriban. Valószínűleg a politikai működés megismerése miatt érzem így, mely legmarkánsabban az utolsó kötetben bontakozott ki. Alapvetően nem bántam meg, hogy végigolvastam ezt a sorozatot, de sajnálom, hogy a negyedik és az ötödik rész ilyen mélyrepülés volt nekem.

krismol>!

Vámpírakadémia sorozat

Ez a sorozat kedvenc lett es az is marad. Mindegyik szereplo szeretni valo. Tudom, hogy Adrian itt roszul jar, de a Vervonalak sorozatban szerencsere megtalalja o is a boldogsagot.
A vilag jol van megteremtve es leirva. Izgalmakban boseges minden resz.
Tehat akik szeretik a vampiros torteneteket azoknak szivbol ajanlott a sorozat.