Üvegtrón sorozat

Ez a sorozat már lezárult.

  • Szűrés
Sarah J. Maas: The Assassin's Blade – Az orgyilkos pengéje és más történetek
Sarah J. Maas: Throne of Glass – Üvegtrón
Sarah J. Maas: Crown of Midnight – Éjkorona
Sarah J. Maas: Heir of Fire – A tűz örököse
Sarah J. Maas: Queen of Shadows – Árnyak királynője
Sarah J. Maas: Empire of Storms – Viharok birodalma
Sarah J. Maas: Tower of Dawn – A hajnal tornya
Sarah J. Maas: Kingdom of Ash – Felperzselt királyság 1-2.

Eredeti sorozat

Throne of Glass angol nyelvű 12

Sarah J. Maas: The Assassin and the Pirate Lord
Sarah J. Maas: The Assassin and the Desert
Sarah J. Maas: The Assassin and the Underworld
Sarah J. Maas: The Assassin and the Empire
Sarah J. Maas: The Assassin's Blade
Sarah J. Maas: Throne of Glass
Sarah J. Maas: Crown of Midnight
Sarah J. Maas: Heir of Fire
Sarah J. Maas: Queen of Shadows
Sarah J. Maas: Empire of Storms

Kiemelt sorozatértékelések

Letti15>!

Üvegtrón sorozat

Hosszú, néhol úgy érzed, hogy eleged van és már szörnyen várod a végét. Ám amikor a végére érsz visszakívánod azokat a pillanatokat, amiket ez a sorozat nyújtott.
Nem szoktam azt mondani, hogy egy könyv meghatározó az életemben, mert nem igen hiszek ebben, de most mégis ezt tudom mondani. Lehet túl romantikusnak hangzik, de amikor 10 hónapot töltesz el a szereplőkkel és a világgal amiben élnek, akkor akarva akaratlanul te is ott élsz egy kicsit és amikor vége, az bizony tud fájni.

topjoy>!

Üvegtrón sorozat

Az egyik legfordulatosabb könyvsorozat amit valaha olvastam. Lenyűgöző karekterfejlődésekkel, és csavaros észjárással. Ki kell várni a legnagyobb izgalmakat, de megéri! Imádom!

orsolya_vince_03 P>!

Üvegtrón sorozat

Nem mondom, hogy az eleje a kedvencem, de ahogy halad a sztori és elkezd benne minden kibontakozni… aww. Instant szerelem lett a sorozat.
Az Üvegtrón az a sorozat, ami minden olvasással ad valami újat, de soha nem vesz el az élményből. Egy olyan világot, ad az írónő az olvasoknak, ahol a hibák ellenére is szívesen élnének a rajongók. off

FreshDreamFury>!

Üvegtrón sorozat

Nagyon szeretem az egész könyvsorozatot Celaena Sardothien történetét hogy mi volt és mi is lett belőle. Megszerettem az összes szereplőt és nagyon kár hogy vége van a sorozatnak.

Zephyr_Hawkins>!

Üvegtrón sorozat

Nem sok olyan fordulatos könyvsorozat van, mint az Üvegtrón és ezt még inkább lenyűgözővé teszi a tény, hogy az írónő az első könyvet tizenhatévesen írta. A sorozatban, ahogy halad előre a történet egyre és egyre izgalmasabb lesz. A karakterek nagyon az ember szívéhez tudnak nőni és bár áldom az írónő kezét, haragszom is rá, hogy több könyvet már nem ír ehhez a sorozathoz. ( Persze meg értem, de azért na. Ez már majdnem olyan, mint valami drog.) Az abszolút kedvenc lett nálam és biztos vagyok benne, hogy nem vagyok ezzel egyedül.

krismol>!

Üvegtrón sorozat

WAUW ez a sorozat lenyugozo hosszu eposz. Csodalatos vilag, az osszes szereplo jol kidolgozott megeri nekiallni es csak olvasni. Mert a konyvek ahogy haladnak elore egyre inkabb vastagabbak lesznek. Igaz lehetett volna egy ket resz rovidebb is, de nagy resze jo volt.
Izgalmas fordulatokban gazdag tehat mast sem tudok mondani KEDVENC