Tüskék és rózsák udvara sorozat

Ajánlott sorrendben olvasni.

  • Szűrés
Sarah J. Maas: A Court of Thorns and Roses – Tüskék és rózsák udvara
Sarah J. Maas: A Court of Mist and Fury – Köd és harag udvara
Sarah J. Maas: A Court of Wings and Ruin – Szárnyak és pusztulás udvara
Sarah J. Maas: A Court of Frost and Starlight – Fagy és csillagfény udvara
Sarah J. Maas: A Court of Silver Flames – Ezüst lángok udvara

Eredeti sorozat


Kiemelt sorozatértékelések

HMarietta P>!

Tüskék és rózsák udvara sorozat

Ez a sorozat valami, amit mindenkinek olvasnia kell az életében minimum egyszer.

11 hozzászólás
LilaLilla>!

Tüskék és rózsák udvara sorozat

Imádom Sarah J. Mass-t. EGYSZERŰEN IMÁDOM! Az összes karakter olyan precízen vannak kidolgozva, hogy az hihetetlen. Minden percét imádtam ennek a sorozatnak. :D

Letti15>!

Tüskék és rózsák udvara sorozat

Nem tudom pontosan hogyan érezzek. Néhol, néhol kissé unalmassá válik a cselekmény, a világfelépítés sem egy nagy cucc, na de a szereplők! Khm… hát na, az az 5 csillag nekik jár leginkább. De persze maga a történet is teljesen rendben van :D

lorrypop P>!

Tüskék és rózsák udvara sorozat

Az Üvegtrón után kezdtem el olvasni. Első véleményem az volt, hogy kevésbé kidolgozott, mint az Üvegtrón ( szereplők, helyszín, cselekmény ), de mégis olvasom és olvasom.
A sorozat befejeztével is az a véleményem, hogy az Üvegtrón komolyabb, kidolgozottabb, de az ACOTAR az, amibe tényleg beleszeret az ember lánya.
Nekem jelenleg mindenhonnan hiányzik Rhysand, Cassian, Azriel, Nesta, Feyre, Mor és mindenki, aki benne van a könyvekben :D

Ditta95>!

Tüskék és rózsák udvara sorozat

A kedvenc fantasy sorozatom jelenleg. Elvarázsolt a világ és a szereplők.

Kamilla_e>!

Tüskék és rózsák udvara sorozat

Öt csillag távolról sem tudja kifejezni mennyire szeretem ezt a sorozatot. Sok kedvencem van – tényleg rengeteg-, de egy sincs rám akkora hatással, mint az ACOTAR. Elég, ha valaki megemlíti, vagy ha szembejön velem egy fanart, vagy egyszerűen csak rágondolok, de a szívem máris hevesebben kezd dobogni, és őrült késztetésem támad, hogy újra olvassam a sorozatot.
Először is imádtam, először is elvarázsolt, de az újraolvasás során csak újra, és újra rájöttem, hogy mennyire zseniális is ez a sorozat. Sarah minden könyvénél rádöbbenek arra, hogy egy zseni, de egyszerűen lenyűgözö mennyire fantasztikusan kitalálta ezt a sorozatot. Sosem fogom megunni, ha tehetném mindenkivel elolvastatnám, mert számomra ez a nagybetűs könyvsorozat.
Mindent imádok benne, de ha ez valakinek nem lenne elég meggyőző, akkor elég csak annyit mondanom, hogy Rhysand. Egy nap sem lenne elég arról, hogy a könyves álompasiamról áradozzak, de Rhysre még egy hét sem lenne elég. Minden jelenet, ahol megjelenik, az garantáltan a kedvencem, mert egyszerűen imádom őt. Vicces, szexi, és aranyos ♥♥♥♥ Még mindig tudok sírni rajta, valahányszor bántják az illír kisbabámat.
Amúgy a többi karakter is zseniálisan van megalkotva, mindenkinek érdekes a sztorija, de valószínűleg száz részig lennék képes csak Rhysékről olvasni.
A világ felépítését is imádom, hiszen Sarah megteremtette a kedvenc könyves helyszínemet, és még a csillagokra se tudok felnézni anélkül, hogy ne jutna eszembe az Éjszaka udvara.
Egyszerűen tökéletes ♥