!

Sírkertek Királynője sorozat

A sorozatnak nem jelenik meg több kötete ezen a nyelven.

  • Szűrés
Amanda Stevens: Örök kísértés
Amanda Stevens: A birodalom
Amanda Stevens: A próféta

Eredeti sorozat

Graveyard Queen angol nyelvű 7

Amanda Stevens: The Abandoned
Amanda Stevens: The Restorer
Amanda Stevens: The Kingdom
Amanda Stevens: The Prophet
Amanda Stevens: The Visitor
Amanda Stevens: The Sinner
Amanda Stevens: The Awakening

Kiemelt sorozatértékelések

tinuviel89>!

Sírkertek Királynője sorozat

Nagyon szeretem ezt a sorozatot, és nagyon elszomorít, hogy magyar nyelven nem folytatódik. Szerettem a hangulatát, a furcsa témáit.

misevy>!

Sírkertek Királynője sorozat

Bajban vagyok ezzel a könyvsorozattal, mert minden hibája ellenére mégis van egy olyan magával ragadó hangulata, ami miatt megszerettem, és ami miatt szomorkodok, hogy a további köteteket nem fordítják le és nem adják ki.
Mindhárom kötet történetében akkora potenciál van, amit úgy érzem, például Stephen King felejthetetlenre tudott volna kidolgozni. Így viszont kaptunk egy jó alapgondolatot, aminek legizgalmasabb részein felületesen átsiklunk. Ugyanakkor remek hangulatot tud teremteni egy-egy mozzanatával.
A legnagyobb hibája a kidolgozatlan karakterei. A főhős hölgy az én fő problémám és az ő logikátlansága. Sokszor olyan bugyután viselkedik, nyilvánvalóan furcsa és gyanús dolgokat kicsit sem vesz figyelembe, ezeken nem gondolkodik el túlságosan, eljön a reggel és inkább a jóképű pasasokra koncentrál. Az zavart, hogy nem ássa bele magát a dolgokba, mintha nem is igazán érdekelné más, csak hogy hagyják békén ábrándozni a szellemek. A pasikra még ennyi szót sem érdemes vesztegetni, a „rejtélyes idegen sötét titokkal” címke minden elmondhatót elmond róluk.
Mégis… Felejthetetlen mozzanatokat dobott be a könyvsorozat. Közel sem hibátlan, de nagyon is szerethető regények.