Robert Langdon sorozat

  • Szűrés
Dan Brown: Angyalok és démonok
Dan Brown: A Da Vinci-kód
Dan Brown: Az elveszett jelkép
Dan Brown: Inferno
Dan Brown: Eredet

Eredeti sorozat

Robert Langdon angol nyelvű 5

Dan Brown: Angels and Demons
Dan Brown: The Da Vinci Code
Dan Brown: The Lost Symbol
Dan Brown: Inferno (angol)
Dan Brown: Origin

Kiemelt sorozatértékelések

bokrichard>!

Robert Langdon sorozat

Levettem róla a kedvencelést pusztán a legutolsó eddig megjelent kötet miatt (Eredet). Nem lenne rossz, de már kifújtnak érzem.

Aniyou P>!

Robert Langdon sorozat

Az Eredetnél már kicsit csökkent a lelkesedésem a sorozat iránt, de hacsak nem jelenik meg egy újabb, szintén gyengébb rész, marad az 5 csillag.

judit_asztalos>!

Robert Langdon sorozat

Összességében egy izgalmas, történelmi témájú krimi sorozat, aminek az első két (?) részéből nagyon jól sikerült filmet készítettek. Eddig ezért is nem vettem elő őket.
Az első 3 rész nagyon tetszett, aztán az amnézia a 4. részben olyan nagy klisé volt, ami már zavart, aztán már fárasztani kezdett a rengeteg tudomány-történelmi blabla és helyszínleírás olyan helyekről, amik biztos csodásak, de még nem láttam őket és így nem tudtam őket a maguk pompájában vizualizálni, szóval fárasztóak voltak inkább, mintsem szórakoztatóak. Az utolsó részre pedig már magunk is megírhattuk volna a fő cselekmény vonalat a gyilkossággal, nagy titokkal, amit meg kell fejteni és a szökéssel egy gyönyörű nővel mindenki elől, akikről végül kiderül, hogy nem biztos, hogy ők az ellenség. Ennek a résznek a nagy részét már bevallom átpörgettem, mert nagyon fájdalmasak voltak a tudományos elmélkedések és egyáltalán nem is érdekeltek.
Így jött ki a 4 csillagos értékelés, az első 5 után a 3,5 átlagából. Sajnos Dan Brown is beleesett a sok (több, mint 3) részes sorozatok hibájába, és a végére elvesztette a kellő lendületet. Kár.