Never never sorozat

Ez a sorozat már lezárult.

  • Szűrés
Colleen Hoover – Tarryn Fisher: Never never – Soha, de soha
Colleen Hoover – Tarryn Fisher: Never never – Soha, de soha 2.
Colleen Hoover – Tarryn Fisher: Never never – Soha, de soha 3.

Eredeti sorozat

Never Never angol nyelvű 4

Colleen Hoover – Tarryn Fisher: Never Never
Colleen Hoover – Tarryn Fisher: Never Never 2.
Colleen Hoover – Tarryn Fisher: Never Never 3.
Colleen Hoover – Tarryn Fisher: Never Never 1-3.

Kiemelt sorozatértékelések

Darolyn>!

Never never sorozat

Sorozat 1-3. rész, 1. olvasás

… és valószínűleg nem az utolsó.
Jó történet, jó karakterek, izgalmas, feszült légkör, csavarok.
spoiler

m_lia_1014>!

Never never sorozat

A vége kissé gagyi lett, de ettől függetlenül klassz és érdekes történet volt! Egyszeri olvasásra pont megfelel.:)

Lilii25>!

Never never sorozat

Lehet, hogy három kis kötetben lett kiadva ez a történet, mégsem tudok róla értékelést írni, csak egyben. Számomra ugyanis egykötetes regénynek felel meg, nem értem, miért volt szükséges trilógiaként kiadni.

Nem igazán tudom, hogy mit gondoljak erről a történetről. Illetve arról sem, hogy mi is volt ez tulajdonképpen. Érdekes volt az alapkoncepció, a megvalósítás viszont valahogy kevésbé akart összejönni. Sok esetben Cat Patrick: Forgotten – Úgyis elfelejtem könyve jutott eszembe róla, az amnéziát illetően nagyon hasonló a történet.
Nagyon szívmelengető volt Charlie és Silas útkeresése és az egymáshoz való közeledésük, a kiderülő titkok pedig szívszorítóak. Voltak benne nagyon szép gondolatok, és a főszereplők is szimpatikusak voltak. Tetszett, hogy nem tökéletesként voltak ábrázolva, hanem mindkettőjüknek voltak hibái.
Érdekes kérdésként merült fel bennem a könyvek olvasása közben, hogy vajon mennyire cselekednénk másképp, ha lenne lehetőségünk az életünket és a kapcsolatainkat kívülről szemlélni, ahogyan a főszereplőknek? Egyetértenénk a múltbéli döntéseinkkel és cselekedeteinkkel? Észrevennénk és meglátnánk olyan dolgokat is, amelyeket alapjáraton nem tennénk?
Ami azt illeti, a végkifejlettel én sem voltam teljesen elégedett, ütősebbet is ki lehetett volna találni. Ugyanakkor azt is megértem, miért alakult így, mert ennek is volt értelme. Azonban vannak olyan részletek, amelyek számomra homályosak maradtak, mintha a szerzők elfelejtkeztek volna róluk. spoiler Lehet én voltam figyelmetlen olvasó, de nem hinném, hogy csak bennem volt a hiba.