!

Never never sorozat

Ez a sorozat már lezárult.

  • Szűrés
Colleen Hoover – Tarryn Fisher: Never never – Soha, de soha
Colleen Hoover – Tarryn Fisher: Never never – Soha, de soha 2.
Colleen Hoover – Tarryn Fisher: Never never – Soha, de soha 3.
Colleen Hoover – Tarryn Fisher: Never Never – Soha, de soha 1-3.

Eredeti sorozat

Never Never angol nyelvű 4

Colleen Hoover – Tarryn Fisher: Never Never
Colleen Hoover – Tarryn Fisher: Never Never 2.
Colleen Hoover – Tarryn Fisher: Never Never 3.
Colleen Hoover – Tarryn Fisher: Never Never 1-3.

Kiemelt sorozatértékelések

Tya77 P>!

Never never sorozat

Hullámzó és középszerű. Lehetett volna jó, tényleg. Én nagyon akartam is hogy misztikus, izgalmas és borzongató legyen. De hát, mit van mit tenni, mikor az írónő páros máshogy döntött…
„- Te, CoHo, mit csináljunk? Mindjárt itt a vége a sztorinak. Most akkor legyen rejtélyes és misztikus?
– Ugyan! Románcot a népnek – és feldob egy rakás rózsaszín konfettit. – Magyarázzunk mindent az igaz szerelem erejével az sokkal jobb.
– De… akkor mi legyen a jós-vonallal?
– Hát, mi lenne? Semmi. LELKITÁÁÁRSAAAAK!!!”
És így aztán 2 kötet ment a levesbe, hogy a harmadik szembeköpje a nyállavinával és cukimuki édibédi jelenetekkel, ahol minden shiny és happy és ahww meg ohwww.
Olcsó megoldás volt, mit ne mondjak. Még úgy is, hogy voltak jó jelenetek és humoros volt, de totálisan átverve éreztem magam.

3 hozzászólás
Kinga0>!

Never never sorozat

Nekem minden rész egyre jobban tetszett.
Szépen fel lett építve a történet, bár én egy kicsit jobb végkifejletet és csattanót szerettem volna, de nem vártam túl sokat egy 300 oldalas trilógiától. Szerintem a 3,5 csillag tökéletesen “középpályássá” teszi, én ajánlom elolvasásra, ha valaki gyorsan akar haladni, és könnyed olvasmányra vágyik.

karolka P>!

Never never sorozat

Egyben fogom értékelni a három részt szövegesen, hiszen olyan szinten összekapcsolódnak, hogy ha egybe tennénk őket nem lehetne megmondani, hol kezdődik a második és a harmadik rész.
Az első rész kellőképpen felcsigázott ahhoz, hogy olvasni akarja a másik kettőt is rögtön. A lelkesedés a második két kötetben sem hagyott alább, viszont ezeket a könyveket már gyengébnek éreztem.
A történet jó, nagyon jó. Izgalmas, fenntartja a figyelmet és végig izgultam, találgattam az egészet. Valami ilyen befejezésre és megoldásra számítottam, ugyanakkor hiányzik a megoldás kibontása és megmagyarázása a végén. Lehetett volna többet foglalkozni a szülőkkel és a miértekkel, a Cora szállal. Picit olyan érzésem van, hogy gyorsan beakarták fejezni.

Lilii25>!

Never never sorozat

Lehet, hogy három kis kötetben lett kiadva ez a történet, mégsem tudok róla értékelést írni, csak egyben. Számomra ugyanis egykötetes regénynek felel meg, nem értem, miért volt szükséges trilógiaként kiadni.

Nem igazán tudom, hogy mit gondoljak erről a történetről. Illetve arról sem, hogy mi is volt ez tulajdonképpen. Érdekes volt az alapkoncepció, a megvalósítás viszont valahogy kevésbé akart összejönni. Sok esetben Cat Patrick: Forgotten – Úgyis elfelejtem könyve jutott eszembe róla, az amnéziát illetően nagyon hasonló a történet.
Nagyon szívmelengető volt Charlie és Silas útkeresése és az egymáshoz való közeledésük, a kiderülő titkok pedig szívszorítóak. Voltak benne nagyon szép gondolatok, és a főszereplők is szimpatikusak voltak. Tetszett, hogy nem tökéletesként voltak ábrázolva, hanem mindkettőjüknek voltak hibái.
Érdekes kérdésként merült fel bennem a könyvek olvasása közben, hogy vajon mennyire cselekednénk másképp, ha lenne lehetőségünk az életünket és a kapcsolatainkat kívülről szemlélni, ahogyan a főszereplőknek? Egyetértenénk a múltbéli döntéseinkkel és cselekedeteinkkel? Észrevennénk és meglátnánk olyan dolgokat is, amelyeket alapjáraton nem tennénk?
Ami azt illeti, a végkifejlettel én sem voltam teljesen elégedett, ütősebbet is ki lehetett volna találni. Ugyanakkor azt is megértem, miért alakult így, mert ennek is volt értelme. Azonban vannak olyan részletek, amelyek számomra homályosak maradtak, mintha a szerzők elfelejtkeztek volna róluk. spoiler Lehet én voltam figyelmetlen olvasó, de nem hinném, hogy csak bennem volt a hiba.

Darolyn>!

Never never sorozat

Sorozat 1-3. rész, 1. olvasás

… és valószínűleg nem az utolsó.
Jó történet, jó karakterek, izgalmas, feszült légkör, csavarok.
spoiler

gabriella04>!

Never never sorozat

Tarryn Fisher részről nem tudok nyilatkozni, mert nem olvastam egyik könyvét sem, de nekem ez a trilógia átlag CoHo élményt nyújtott.
    A szereplők jól ki lettek dolgozva, nagyon átérződtek az érzéseik, különösen a leveleken keresztül, hús-vér emberek érzését keltették.
    A történet is érdekes, nekem nagyon tetszett ez az amnéziás szál. Meghozta a kedvem, hogy több amnéziás könyvet olvassak. A vége egy picit gyengébb volt, de csak azért, mert a mellékszálak magasabbra tették a mércét az egyediségükkel, így a fő probléma megoldása pofonegyszerűnek tűnt azokhoz képest.
    Nekem kellemesen hatott a trilógia nyaralás közben, esténként kint üldögélve olvasgattam a könyveket, szerencsére gyorsan és jól lehetett velük haladni. Az események pörgősek, így nem is éreztem rá késztetést, hogy lerakjam az adott részt.
    Ha van rá időd, (és kedved :D), olvasd el. Szerintem megéri. off
    Ui.: Azt amúgy én sem értem, miért kellett három könyvben kiadni. Egyszerűen csak beleírják az adott részekhez, hogy első rész, második rész, harmadik rész. Más könyv is csinált már ilyet.

Emese_Csetneki>!

Never never sorozat

Egyik kedvenc. Szeretem ezt a párost. Nem értelmet kell keresni csak élvezzétek ♥♥

m_emili14>!

Never never sorozat

A vége kissé gagyi lett, de ettől függetlenül klassz és érdekes történet volt! Egyszeri olvasásra pont megfelel.:)

yungcsinszka>!

Never never sorozat

Úgy vettem észre, hogy Colleen “korai” művei nem annyira kidolgozottak még, sokszor gyengébbek, nem annyira mélyek – szemben az újabb írásaival.
Nem értem, miért 3 kis kötetben adták ki, bár kényelmes volt így olvasni, remélem újranyomva már egy kötetben jön ki.
Ami a történetet illeti, sokkal jobban ki kellett volna dolgozni egyes cselekményszálakat, illetve nem is igazán értettem néhány dolgot, és volt, amit egyszerűen nem fejtettek ki, pedig ki kellett volna – pl. Rák(?!)
A szereplőket úgy igazán nem tudtam megszeretni, de kedves kis történet volt. Nem lett a kedvencem.