Luxen sorozat

Ez a sorozat már lezárult.

  • Szűrés
J. L. Armentrout: Shadows – Árnyak
J. L. Armentrout: Obszidián
J. L. Armentrout: Oblivion – Feledés
J. L. Armentrout: Ónix
J. L. Armentrout: Oblivion – Feledés 2.
J. L. Armentrout: Opál
J. L. Armentrout: Oblivion – Feledés 3.
J. L. Armentrout: Origin
J. L. Armentrout: Opposition – Ellenállás
J. L. Armentrout: Obsession – Függőség

Eredeti sorozat

Lux angol nyelvű 10

Jennifer L. Armentrout: Shadows
Jennifer L. Armentrout: Obsidian
Jennifer L. Armentrout: Onyx
Jennifer L. Armentrout: Opal (angol)
Jennifer L. Armentrout: Origin (angol)
Jennifer L. Armentrout: Opposition
Jennifer L. Armentrout: Beginnings
Jennifer L. Armentrout: Consequences
Jennifer L. Armentrout: Oblivion
Jennifer L. Armentrout: Obsession

Kiemelt sorozatértékelések

icantfindmybooks>!

Luxen sorozat

Mondjuk úgy, hogy mai napig a Number 1 sorozat a Luxen, amit soha de soha nem tudok elfelejteni!
Már az a sztorija sem a megszokott, ahogy rá bukkantam: barátnőmmel éppen a legnagyobb „könyvmolyos korszakunkban” voltunk(vagyok), amikor unokatesójától kölcsön kapta a sorozatot. Nem volt előtte semmiféle kutatás, neten nézegetés (hiszen akkoriban nem is volt felkapott még az Instagram/bookstagram, Facebook stb vagyis akkor kezdődött el igazán), csak annyi miatt kapta meg, hogy „ nagyon jó, olvassa el". Képet is küldött nekem a könyvekről, de különösebb dolog nem kapcsolódott akkor (még) hozzá. Szó mi szó, Instagramon egy Niki nevű lány, nyereményjátékot hirdetett, ahol 4 darab dedikált könyvet lehetett nyerni. Rövidre fogva a szót, megnyertem. És vajon éppen melyik könyvek voltak? Hát persze hogy a Luxen sorozat! Ami vicces, mert teljes őszinteségből írom, hogy nem néztem milyen könyvek is azok pontosan. Csak úgy gondoltam „próba cseresznye", valamint vörös pöttyös, így talán nem lehet rossz történet. Ennyire véletlen egybeesést kevésszer éltem át!

Imádom Katyt, imádom Daemont! Nagy meghatározója volt a könyv imádatom felé.

Ha eddig elolvastad az értékelésem, csak annyit tudok írni, hogy ha eddig még nem tetted meg és szereted az olyan történeteket, amelyekben nem minden úgy alakul ahogy, illetve egy misztikus, megdöbbentő, bár szerethető világba szeretnél csöppenni, nagy szívvel ajánlom ezt a sorozatot! Nem lehet „benne” unatkozni! Barátnőm is mai napig emlegeti ezt a sorozatot

NovaTime>!

Luxen sorozat

Nagyjából az utolsó részig Daemont szerettem volna minimum tucatszor orrba verni/könyv.
Ahhoz képest, hogy a csapból is ő folyik, mint A srác, akiért mindenki sóhajtozik, nekem inkább bosszantó volt az egész viselkedése.
Persze, megismerjük az okokat a kezdeti bunkósága miatt, amivel Katy-t fogadja, aztán felépül a sztori és elválaszthatatlanság örök szerepet kap. Minden megy, ahogyan mennie kell.
Maga a történet, az alapötlet, a felépítése a cselekményeknek tetszik, igazán érdekes elképzelni, milyen lenne a világ és vajon bármit észrevennénk-e belőle… Oké, a „nagy bumm” azért elég látványos lenne, nem tagadom. Viszont ott vannak az alapok, elég szilárdak, minnél jobban merülünk bele annál több minden értelmet nyer és egyre jobban érdekel, mi hozható ki belőle a továbbiakban. Rengeteg minden.
Egyes részei csöppet zavarosak számomra, igaz, lehet pont az orrbagyűrések miatt nem sikerült kellő figyelmet fordítanom rá, ellenben kétségtelen, színessége a történetnek, a háttérnek páratlan.
Harcoltam a sorozat ellen, a felkapottsága miatt félő volt, nem fogom annyira élvezni, erre már volt példa nem is egy. Kár volt eddig halogatnom, ennyit mondhatok. A szereplők annyira nem értek el a szívemhez a történet maga maximálisan kárpótolt. Hatással volt rám, tetszett, szívesen olvasnám tovább. Kicsit „félbehagyott” érzésem van.

Bogci P>!

Luxen sorozat

2 éve olvastam el a Luxen sorozatot.
Nagyon tetszett. Imádtam. ;)