!

Legendák a Bagolyvárosból sorozat

  • Szűrés
Gabriella Eld: Talpig feketében
Gabriella Eld: Játékok unatkozó felnőtteknek
Gabriella Eld: Húsevők ketrece
Gabriella Eld: A lányok titkos élete

Kiemelt sorozatértékelések

DzsDzs88 IP>!

Legendák a Bagolyvárosból sorozat

Egy-egy rész képes arra, amire egy 400 oldalas könyv, hiszen minden megvan benne.
Zseniális a képi világa, óhatatlanul körbenézünk a világban, amiben beszippant, mert túlírás nélkül tele van egyedi részletekkel.
A karakterek egyediek, mégsem túlzók – hihetetlenül szerethetőek.♥️
Vicces, izgalmas, komoly, látványos.
Mindemellett érződik, mekkora odafigyeléssel és törődéssel íródott a teljes sorozat. És hogy Gaby mekkora odaadással szőtte a történetet a mondanivaló köré, megőrizve annak komolyságát.
Kedvenc lett.
Köszönöm az élményt!

Letta_Reads>!

Legendák a Bagolyvárosból sorozat

Számomra Gabriella Eld az év felfedezettje. A stílusa hiánypótló és magával ragadó a karakterei különlegesek és nem mindennapiak. Nem rakja be őket, abba a bizonyos dobozba. Friss, különleges és élettel teli.

Gondolkoztam, hogy külön-külön értékeljek vagy egybe, de nekem ezek a történetek annyira egyben vannak, hogy lehetetlen csak egyről írnom. Fingom nem volt, hogy mire számítsak mikor elkezdtem csak azt tudtam, hogy nem szokványos történetek lesznek és így is lett.

Izgalmasak és fordulatosak és mind ezt egy különleges helyszín és kor teszi még látványosabbá és ránt be teljesen. Folyamatosan tudni akartam, hogy kivel mi történik és milyen helyszínek és plusz karakterek jönnek még be. Nagyon tetszett, hogy mindig több szempontot kaptunk így sok mindenki fejében jelen lehettünk. Könnyed és vicces ugyanakkor komoly témákkal is foglalkozik.

Egyszerűen imádom és csak ajánlani tudom ezt a sorozatot.

Clementine_929>!

Legendák a Bagolyvárosból sorozat

Húúú, nagyon félve álltam neki ennek a sorozatnak, mert olyanok méltatják, akiknek a véleménye sokat jelent a számomra. off De nem csalódtam, abszolút élvezhető és szerethető sorozat.
A karakterek dinamikusak, egyediek, jól megállják a helyüket, nagyon szeretem az interakcióikat egymás közt. Várom nagyon, mi történik még a Bagolyvárosban, annak ellenére is, hogy az utolsó kötettel valahogy nem lettünk puszipajtások.

1 hozzászólás
Popovicsp87 P>!

Legendák a Bagolyvárosból sorozat

Bár az értékeléseim nem azt mutatják, hogy maximálisan elégedett lennék a sorozattal, de az az igazság, hogy az első két kötete teljesen beszippantott Bagolyváros világába.
Nagyon szórakoztató olvasmányok, de igazából Igor, Alaska és Adorian az, akikért megéri belevágni a sorozatba.
Az Adottságok kellően változatosak, és ezeknek köszönhetően a cselekmény is eléggé pörgős (már amelyik kötetnél).

Shaph>!

Legendák a Bagolyvárosból sorozat

Nehéz témákat rejteget, de szerintem ifjúsági kategóriában egy fantasztikus regénysorozat. Humor, izgalom és akciójelenetek egyaránt vannak benne. Ajánlom nemtől független, de határozottan 12 felett.

Vas_Barbi>!

Legendák a Bagolyvárosból sorozat

Mind a négy könyv minden percét imádtam. Hiába kevesebb, mint kétszáz oldalasak, így is minden megvan bennük, ami egy élvezetes regényhez kellhet. Pörgős cselekmény. Végig érezni a levegőben a feszültséget, nem tudni mi fog történni és végig arra gondoltam, vajon ebből hogy húzzák ki magukat a karakterek. Azután van egy érezhető tetőpont, egy pillanat, amikor mintha minden megoldódna. Ha nem is így van utána kezdenek megnyugodi a kedélyek. Onnantól úgy éreztem semmi rossz nem történhet a szereplőkkel. Ha már karakterek. Imádnivaló mindenki egytől egyig, a maguk módján. Alaska és Igor dinamikája, hiába akadozik néha, így is tökéletesen kiegészítik egymást. A mellekszereplők mindegyikével azonosulni tudtam. ( A Green fivérekkel kevésbé) A világ, amit az írónő megteremt pedig, egyszerűen magába szippant. Az újabb adottságok megjelenésekor mindig arra gondoltam, hogyan találhatta ki ezt az íronő úgy, hogy ennyire passzoljon a történtbe. A borítók, a címek és az ábrák a borítón egyszerűen gyönyörű és tökeletesen illenek egymáshoz.
A négy könyv elolvasása után már csak egy kérdés maradt bennem. Lessz e még Legendák a Bagolyvárosból? És ha igen, mikor?