Heartstopper sorozat angol nyelvű

Ajánlott sorrendben olvasni.

  • Szűrés
Alice Oseman: Heartstopper 1.
Alice Oseman: Heartstopper 2.
Alice Oseman: Heartstopper 3.
Alice Oseman: Heartstopper 4.
Alice Oseman: Heartstopper 5.
Alice Oseman: The Heartstopper Colouring Book
Alice Oseman: The Heartstopper Yearbook

Magyar nyelvű sorozat


Kiemelt sorozatértékelések

Naiva P>!

Heartstopper sorozat

Az egyik legaranyosabb, legszerethetőbb könyvsorozat, amit valaha olvastam. Megmelengeti a szívedet és újra hiszel az önzetlen szerelemben.

discipula_magistrae>!

Heartstopper sorozat

Nem hiába kedvelt sorozat, szerintem elég sokan tudnak kapcsolódni hozzá különböző okokból. A szereplők annyira aranyosak, hogy nem éreztem magam egyedül, amíg olvastam – ez is nagy erénye.

hajzer_antonia>!

Heartstopper sorozat

„You look so cuddly like that.”
„Do I?”
„Yeah.” *proceeds to hug him*

Szerintem nálam ez a Heartstopper mánia akkor vált egészségtelenné, amikor a Netflixes adaptációt háromszor néztem meg a megjelenést követő egy hónapon belül. Így már azon meg sem lepődöm, hogy újraolvasás alkalmával hallom a színészek hangját a fejemben. Úgy érzem viszont, hogy ezen mániám teljesen indokolt, hiszen nem lehet nem imádni Nick és Charlie történetét ♡.♡

Ez a sorozat kifejezetten sokat segíthet azoknak, akik hasonló cipőben járnak, mint Nick, és éppen most próbálják felfedezni a saját szexualitásukat, valamint úgy érzik, hogy hirtelen zúdult rájuk ez az egész. Nick is így érezhetett akkor, amikor rájött, hogy Charlie-t nem csak platonikusan kedveli, és szeretne teret engedni közöttük akár egy romantikus kapcsolatnak is. :) Ezen kívül a sorozat több szempontból is kiemelkedő, hiszen több etnikumot, identitást és szexualitást is megjelenttet, így mindenki megláthatja a szereplőkben saját magát. Hiánypótló sorozat, kívánom, hogy a jövőben több ehhez hasonló, a queer kapcsolatok boldog oldalát bemutató, fluffy sorozat jelenjen meg, hiszen a médiában előszeretettel a meleg kapcsolatokat csupán szexuális megközelítésből mutatják be (természetesen egy kis traumával keverve).

Nachtkrapp >!

Heartstopper sorozat

Ezentúl ha bármikor is szomorú leszek, tudom, mivel kell bekuckózni. :')

Samuella I>!

Heartstopper sorozat

Szögezzük le, ezt a sorozatot képtelen vagyok kritikai szempontból nézni.
Mert tény, nem a Heartstopper fogja megváltani a világot. Kritikai szempontból talán a Szent Johanna Gimi szintjén lenne, ha nem lejjebb. Összehasonlíthatatlan bármilyen klasszikussal vagy kicsit is komolyan könyvvel.
Ugyanakkor, a könyv nem is feltétlen akar az lenni.
A könyv olvasása közben azonban olyan érzés jár át mindenkit (és utánanéztem és tényleg sok embert) mintha hirtelen minden a helyén lenne. Egy puha meleg takaró ez a történet, amibe beleburkolózhatunk egy hosszú nap után, megmelengett a legszörnyűbb napjainkon is. Karakterei és fordulatai ugyan kliések sokszor, de mégis valahogy valóságként lépnek elő amikor elolvassuk őket.
Tényleg nem tudok mást mondani.

jwssicaa>!

Heartstopper sorozat

Nemsokára kijön a sorozat 2. évada, így gondoltam ideje értékelnem a képregényeket :)
Csodálatosak, egyszerűen imádom őket. Még tavaly januárban akadtam rájuk egy tiktok miatt, gyorsan meg is lestem őket. Akkor tudtam meg, hogy lesz belőle sorozat is. Nagyon tetszenek a rajzok. A történet is nagyon jó, sok fontos téma megtalálható benne, ez off egy tininek off hasznos tud lenni, látja, hogy nincs egyedül. Szívből ajánlom mindenkinek, aki szeretne egy aranyos, de mégis komoly történetet olvasni. ♥

Book_Moly>!

Heartstopper sorozat

Nagyon aranyos az egész sorozat. Elolvadtam tőle. *_*