Hatalom, mámor, Toszkána sorozat

Ez a sorozat már lezárult.

  • Szűrés
Anne L. Green: Toszkána vére
Anne L. Green: Toszkán örökös
Anne L. Green: Toszkán rejtély

Kiemelt sorozatértékelések

Zsanett>!

Hatalom, mámor, Toszkána sorozat

Hatalom, Mámor, Toszkána ez a három szó ami a sorozat címe is remekül vissza adja, hogy miről is szól! Imádtam ezt a sorozatot.

CsonkaSzaboBrigi89>!

Hatalom, mámor, Toszkána sorozat

Szeretem az írónő stílusát, de a könyvei elég vegyes érzéseket szoktak kiváltani belőlem – hiába imádom, ahogy ír, az erotika sok esetben elvitte a (számomra) fő szálat…

De ez a könyv… És a teljes trilógia valami eszméletlen módon beszippantott ♥
3 nap alatt „meg is ettem” a 3 kötetet ♥

Karaktereinket nagyon megszerettem, velük sírtam és nevettem – Katie és Dani abszolút kedvenc párosommá vált, a civakodásaik a menedékemmé, a Toszkána pedig teljes mértékben szerelmemmé ♥

Fő- és mellékszereplőink is jól felépítettek, szerethetőek, a leírások magukkal ragadnak, a cselekmény izgalmas!

Kölcsönben olvastam őket, de ennek a trilógiának mindenképpen a polcomon a helye, mert garantáltan újraolvasós lesz! ♥

Aries01>!

Hatalom, mámor, Toszkána sorozat

Könnyen lehet, hogy elfogult vagyok, de ez a trilógia számomra zseniális. Szívesen olvasom azokat a könyveket, melyek a borokkal foglalkoznak, borászatokban játszódnak, hisz magam is hobbi borász vagyok. Ehhez foghatót korábban még nem találtam. Kaptunk egy romantikus, nagyon szerethető történetet melyben a bort és annak készítését igen komoly tisztelet övezi. Aki valaha is foglalkozott szőlővel, az tudhatja, hogy Daniele karaktere nagyon is valóságos. Csakis ilyen alázattal és odaadással lehet a szőlőből jó bort készíteni. Igen nagy áldozattal jár, hisz rengeteg szabadidőt és odafigyelést igényel, de ha ezt meghozzuk igen gyümölcsöző az eredmény.
A trilógia minden szempontból élvezhető. A romantikus szál, Daniele és Katie csipkelődései majd kibontakozó szerelmük, kapcsolatuk fejlődése és a krimi jellegű szál is maximálisan le tudja kötni az olvasót.
Egy szó, mint száz, nekem ez a trilógia hatalmas kedvenccé avanzsált. Toszkána eddig is álom úticél volt, de ezek után konkrét hely is van: Panzano.