!

Halhatatlanok alkonyat után sorozat

A sorozatnak nem jelenik meg több kötete ezen a nyelven. Nem fontos sorrendben olvasni.

  • Szűrés
Kresley Cole: Vámpíréhség
Kresley Cole: Vámpírszerető
Kresley Cole: Vámpírharc
Kresley Cole: Vámpírvér
Kresley Cole: Vámpírzóna
Kresley Cole: A démonkirály csókja
Kresley Cole – Gena Showalter: A tél halálos csókja
Kresley Cole: A gyönyör sötét hercege
Kresley Cole: A sötétség démona
Kresley Cole: Az álmok sötét harcosa
Kresley Cole: Vámpírbosszú
Kresley Cole: Árnyak Hercege
Kresley Cole: Elfojtott üvöltés
Kresley Cole: Égsötét

A sorozat első kötete nem jelent meg magyarul.


Eredeti sorozat

Immortals After Dark angol nyelvű 20

Kresley Cole: The Warlord Wants Forever
Kresley Cole: A Hunger Like No Other
Kresley Cole: No Rest for the Wicked
Kresley Cole: Wicked Deeds on a Winter's Night
Kresley Cole: Dark Needs at Night's Edge
Kresley Cole: Dark Desires After Dusk
Kresley Cole: Kiss Of A Demon King
Kresley Cole – Gena Showalter: Deep Kiss Of Winter
Kresley Cole: Pleasure of a Dark Prince
Kresley Cole: Demon from the Dark

Kiemelt sorozatértékelések

_Lexy_ P>!

Halhatatlanok alkonyat után sorozat

Kresley Cole szeretette meg velem az urban fantasy/fantasy műfajt. A sorozat eddig megjelent összes kötete egyedi és mindegyik új kalandba hív minket. A szereplők legtöbbje szerethető és mindig szépen fel van építve a karakterfejlődés is. Akcióból humorból és badass hősnőkből/szexi,védelmező alfahímekből nincs hiány.

Justabookworm7>!

Halhatatlanok alkonyat után sorozat

Olyan sorozat, aminél várja az ember, hogy elolvassa mindet és minél többet és többet akar, miközben nem szeretné, hogy véget érjen. És én nagyon ritkán érzek ilyet.
Egy paranormális romantikus mű, fantasy és miegyéb, a címkékből nagy-vonalakban lehet látni mire kell számítani; azonban ezek a tökéletesen felépített és kivitelezett kötetek bizony sokkal többet rejtenek magukban.

Oké, a romantikus része teljesen a szokásos, elképesztő, csodálatos hímek, akik az örökkévaló arájukat várják akivel életük hátralévő részét eltöltik. Minden könyve beleszeretünk kicsit a szereplőkbe, ahogyan azt kell is. Külön is olvashatóak a művek pontosan ezért, azonban mégis érdemes sorban olvasni. Hogy miért?

Amivel ez a sorozat több mint amiket eddig olvastam: Olyan kiterjedt, részletes világot ad elénk, amely ugyan hasonlít ugyan a miénkre, de mégis többszáz éves lényektől hemzseg. Vámpírok, lykaek (vérfarkasok), boszorkányok, démonok, varázslók, lidércek, nimfák, szukkubuszok, vrekenerek, szellemek, és a kedvenceim, a valkűrök. És még sokan mások persze, a komplett paranormális lény-skála fel van sorakoztatva. Ők egy Szövetségben vagy azon kívül vannak, ugyanúgy megvannak a nézeteltérések a fajok között sőt még néha a fajon belül is. És ami az eddigi könyvekben végig a háttérben motoszkál: az Örökösödés. Amikor cirka ötszáz-évente háborúba kezdenek egymással a fajok, amolyan természetes népességszabályozóként, ha már jómaguk halhatatlanok. Többé kevésbé. Mindezeket pedig olyan körítéssel kapjuk, ami néha humoros, néha szívfacsaró, akár a boldogságtól, akár a szomorúságtól, de egy percre sem hagy unatkozni.

És hát aki az én személyes kedvencem volt, és végig ott áskálódik a háttérben: a mindentudó, jövendőmondó ősvalkűr Nix. (másnéven: Kurva Flúgos Nix). Minden könyvben segít a szereplőinknek ha akarják ha nem, bár néha úgy tűnik mintha ártani akarna nekik, de persze a végére kisimul mit miért is tett. Egy amolyan tündérkeresztanya, csakhogy a flúgosabb fajtából, aki akkor segít amikor akar és akkor is csak annyit amennyit ő szeretne, és lehet, hogy a következő pillanatban semmire sem emlékszik. És ahogy a könyvekből apránként kiderül: Nixienk istennővé akar válni a hamarosan bekövetkező Örökösödés után, közben vagy ilyesmi. Csoda ha ez a kissé kattant karakter lett a kedvencem?
Egyetlen probléma van csupán, hogy az angol 19 részes sorozatból magyarul csupán 14 rész van meg magyarul…