Grisa trilógia sorozat

Ez a sorozat már lezárult. Ajánlott sorrendben olvasni.

  • Szűrés
Leigh Bardugo: Shadow and Bone – Árnyék és csont
Leigh Bardugo: Siege and Storm – Ostrom és vihar
Leigh Bardugo: Ruin and Rising – Pusztulás és felemelkedés

Eredeti sorozat


Kiemelt sorozatértékelések

Erika_Kézi>!

Grisa trilógia sorozat

Egy lánnyal és egy fiúval kezdődött, és egy lánnyal és egy fiúval végződött.♥ Hogy a kettő között mi történt? Derítsd ki!

Král_Friderika>!

Grisa trilógia sorozat

Alina az első két kötetben borzasztóan idegesített. A harmadik könyvben már volt pár saját gondolata, nem csak mások utasításait követte. Összességében nem volt rossz, de kiemelkedően jó sem.

Könyves_Kutymuruty>!

Grisa trilógia sorozat

Nehezen indul be a sorozat.Konkrétan az utolsó könyv a legizgalmasabb.Viszont a főszereplő leány borzasztóan irritáló.Nem tudnám meg mondani, hogy miért, egyszerűen csak az.
Mellette szól még, hogy nagyon szépek a könyvek.Illetve, érdekes hogy a szláv kultúra az alapja.Nekem ez újdonság volt.
Elmegy egynek érzésem van.Nem jó,de nem is rossz.

nonacsa>!

Grisa trilógia sorozat

Nem a legjobb sorozat, amit valaha is olvastam. Rengeteg problémám volt a könyvekkel olvasás közben, összességében azonban egyszer olvasható és élvezhető. Bizonyos karakterek pedig kedvelhetőek benne, pozitívum még a könyv humora. Néhol nagyon izgalmas és meglepő csavarokkal tarkított, sok esetben bugyuta, logikátlan, irritáló. A világ rendkívül egyszerű, semmi mélység nincs benne, nem tudunk meg túl sok mindent. Viszont ez inkább jól áll a történetnek – amikor elkezdi fejtegetni az erő mibenlétét és ahogy Alina hatalma folyton nő, amire próbál logikus magyarázatot adni a történet, csak nevetségesnek és ostobának érzem az egészet, jobb ha nem tudunk semmit-. Csendes misztikum inkább, mint egy totális hülyeség. Szóval vegyes érzéseim vannak, de szerintem egyszer megéri átrágnia magát rajta az embernek.

FreshDreamFury>!

Grisa trilógia sorozat

Nagyon szeretem az egész könyvsorozatot és már nagyon várom hogy sorozat formájában is erkezen a folytassa. Nagyon szomorú voltam hogy vége lett de nagy örömmel is volt hogy Alina végre boldog volt spoiler