!

Csinos játékbabák sorozat

Ez a sorozat már lezárult. Ajánlott sorrendben olvasni.

  • Szűrés
Ker Dukey – K. Webster: Pretty Stolen Dolls – Ellopott babácskák
Ker Dukey – K. Webster: Pretty Lost Dolls – Elveszett babácskák
Ker Dukey – K. Webster: Pretty New Doll – Csinos új babácska
Ker Dukey – K. Webster: Pretty Broken Dolls – Tönkretett babácskák

Eredeti sorozat

Pretty Little Dolls angol nyelvű 4

Ker Dukey – K. Webster: Pretty Stolen Dolls
Ker Dukey – K. Webster: Pretty Lost Dolls
Ker Dukey – K. Webster: Pretty New Doll
Ker Dukey – K. Webster: Pretty Broken Dolls

Kiemelt sorozatértékelések

FeketeAlex I>!

Csinos játékbabák sorozat

Az első két rész jobban tetszett, amikor Jade sztorija volt a középpontban. Beteg dolgok terén nem volt hiány a folytatásokban sem, és Elizabeth karaktere kifejezetten tetszett is spoiler, de a két utolsó részben, Tannerspoiler megjelenésével elment az ő irányába a történet.

NikolettH>!

Csinos játékbabák sorozat

Remélem a folytatások megjelennek magyarul.
Azt hittem az első rész után,hogy ez már nem lehet betegebb. A válasz az,hogy de. Sokszor éreztem undort ez alatt a két könyv alatt,de nem tudtam letenni.
A második részből sokat meglehet tudni Bennyről,kapunk választ a miértekre.
Fordulatos volt és szokszor úgy éreztem ezt már nem lehet fokozni. De bizony lehetett.
Szóval számomra egy 5*,beszippantva,lélegzet visszafojtva olvastam.

Aryna>!

Csinos játékbabák sorozat

Nagy kedvenc lett! Nehéz megfogalmazni mi tetszett az egész sorozatban hisz nagyon kegyetlen,sötét és gyomorforgató.. mégis nagyon tetszett! Fordulatos,jól felépített sorozat,jól lehet vele haladni,örülök hogy nem 300+ oldalakat kellett olvasni. Mikor elkezdtem nem tudtam,hogy nyomozás is lesz benne így ez még jobban feldobta az egészet,igaz tudtuk ki a rossz de mégis szerettem velük együtt nyomozni.. utolsó kettő rész első kettőtől is brutálisabb,tényleg csak erős idegzetűeknek ajánlott.

2 hozzászólás
L_Sandra P>!

Csinos játékbabák sorozat

Zseniálisan összerakott történet egy brutális, mocskos világban. Benny és a babácskáinak története csak erős idegzetűeknek ajánlott, mégis azt mondom, ha bírod a mocskos, brutális, erőszakos jeleneteket, olvasd el, mert amit az írónők alkottak, az nem semmi ☺️
A brutalitása ellenére kedvenc sorozat lett nálam.

Bonneetoile P>!

Csinos játékbabák sorozat

Az, hogy egy ennyire betegesen beteg sorozatnak ilyen magas az értékelése, az nem lehet véletlen. Megfogalmazni nagyon nem tudnám, hogy egy ilyen gusztustalan, bicskanyitogató, hányingerkeltő leírás, hogy lehet mégis ennyire „csodás”. Kevés olyan könyv van, aminek minden sorát olvasom, betűről betűre.. ez ilyen volt. Azt mondják, az olvasó beleéli magát a szerepbe és mivel tetszik neki a cselekmény, ezért könnyen azonosul a szereplővel. No, ez ezeknél a könyveknél egyáltalán nem igaz. Talán annyiban, hogy miközben az olvasó olvassa az jár az eszében, hogyha egy kicsit is közel kerülhetne Bennykéhez, milyen válogatott kínzásoknak vethetné alá az elfajzott lelkét. Nagyon várom a következő részt, talán elsőként veszem majd meg a boltban..

1 hozzászólás
Lealevai0609 >!

Csinos játékbabák sorozat

Beteg, beteg, beteg, de az egyik legjobb sorozat amit valaha olvastam. Az első résztől az utolsóig teljesen lekötött, és minden egyes undorítóságával együtt imádtam, noha inkább meg kellett volna botrénkoznom rajta. Egyszerűen annyira össze van rakva itt az összes könyv, elejétől a végéig, hogy hetekig bennem volt, és bár én kifejezetten bírom, és kedvelem ezt a fajta műfajt, ezután még nekem is egy lightosabb olvasmányt kellett beiktatnom.

1 hozzászólás
Nedi>!

Csinos játékbabák sorozat

Atyaég! Ennyire beteg sorozatot még nem olvastam, de imádtam minden szavát. És ami a legelképesztőbb hogy még a gonoszokat is valamilyen szinten megértettem, és sajnáltam, vagy együtt éreztem velük
Nem is tudom mi a jó szó.
Mindenesetre biztos újra olvasós

TZSB>!

Csinos játékbabák sorozat

Ennél tökéletesebb nem is lehetett volna. Mind a négy könyvet imádtam. Minden résszel egyre jobb és jobb lett, pedig már az első is fantasztikus volt. Elég élesen szétválasztható az első kettő és az utolsó két rész, nem is igazán összehasonlítható. Számomra az első kettő egy brutális thriller, második kettő meg egy beteg dark romance kategória inkább. Csak reménykedek, hogy a V-viadal is eléri majd ezt a szintet. (első része után sajnos nem úgy tűnik, de hátha)