!

Adam Fawley sorozat

  • Szűrés
Cara Hunter: Egy közeli ismerős
Cara Hunter: Sötétben
Cara Hunter: Nincs kiút
Cara Hunter: Féktelen harag
Cara Hunter: Csakis az igazat
Cara Hunter: Így görbüljek meg

Eredeti sorozat

DI Adam Fawley angol nyelvű 6

Cara Hunter: Close to Home
Cara Hunter: In The Dark
Cara Hunter: No Way Out
Cara Hunter: All the Rage
Cara Hunter: The Whole Truth
Cara Hunter: Hope to Die

Kiemelt sorozatértékelések

eSsZ>!

Adam Fawley sorozat

Egyszerűen imádom ezt a sorit, de legjobban Adam karakterét imádom. ♡ Nem tudom, hogy hogyan történt az első rész után, viszont annyi biztos, hogy egyszer csak azon kaptam magam, hogy oda vagyok ezért a nyomozóért ☺ Oké, azért Adam csapata is nagyon szimpatikusak, és velük együtt a történetek is nagyon tetszenek. Az esetek többségében díjazom, ha egy krimi beteg és fröcsög a vérben… de itt, ennél a sorinál… teljesen megvagyok ezek nélkül.. az írásmód és a szereplők tökéletesen kárpótolnak. Remélem még sok ilyen könyvet kapunk! ♡
( Nem mellesleg, az Írónő is nagyon kedves ☺)

Krumplicsku>!

Adam Fawley sorozat

Véletlenül, ajánlásra találtam rá, aztán lehúztam az összes részt egymás után. Meglepően egyenletesek a könyvek, a hatodik sem ismétli önmagát, türelmetlenül várom a folytatást, remélem, jönnek majd (csak, mert mostanában nem egy sorozatom van, aminek eredetiben még számos része (kettőnél több :-D) van, a magyar kiadó mégsem lát benne fantáziát.

Izabella_Kosztovics>!

Adam Fawley sorozat

Megszerettem ezt a sorozatot. Mostanában találtam rá, igy egymás után el tudtam olvasni 5 könyvet. Mint az átlag ember én is csak a filmekben találkozom bűnügyekkel. És igen ott, másfél óra alatt lerendezik a legbonyolultabb eseteket is ! :) Ebben a sorozatban tényleges nyomozás folyik, rendkívül érdekes számomra, ahogy a kis részletekből, legyen az tárgyi bizonyíték, vallomás, stb. lassan összeáll a kép. És mennyi, de mennyi félrevezető nyom merül fel egy-egy eset kapcsán ! Belegondoltam, és megijeszt, hogy valójában mennyi apróságon múlik, hogy kiderüljön az igazság. (Gondolom a valóságban is így lehet) Bár még ezt is megbonyolítja az írónő, mert minden eset tényleges történésénél azért kiderül, hogy még sem sikerült 100 %-ig kinyomozni mindent. Szerencsére ezek az utolsó „morzsák” csak kiegészítik a történetet és hájjal kenegetik az olvasó igazságérzetét. A nyomozásokon kívül szeretem, hogy megismerjük a csapat tagjainak, (élükön a felügyelővel ) életét, egymáshoz való viszonyukat, ami szintén nem sablonos Különösen a negyedik könyv volt számomra megrázó. A leggyengébb talán az ötödik könyv. Várom az újabb könyveket.