A siló sorozat

A sorozatnak nem jelenik meg több kötete ezen a nyelven.

  • Szűrés
Hugh Howey: Holston
Hugh Howey: Megfelelő méret
Hugh Howey: Kivetve
Hugh Howey: A megoldás
Hugh Howey: A hajótörött
Hugh Howey: Örökség
Hugh Howey: Rendelkezés
Hugh Howey: Szerződés

Eredeti sorozat

Wool angol nyelvű 11

Hugh Howey: Wool
Hugh Howey: Proper Gauge
Hugh Howey: Casting Off
Hugh Howey: The Unraveling
Hugh Howey: The Stranded
Hugh Howey: Wool Omnibus
Hugh Howey: First Shift: Legacy
Hugh Howey: Second Shift: Order
Hugh Howey: Third Shift: Pact
Hugh Howey: Shift

Kiemelt sorozatértékelések

Caley>!

A siló sorozat

Tavalyi random szerzemény, 80%os leértékelésben szereztem. A leírás megfogott és darabja kb 2-300 forintért abszolút úgy éreztem, hogy megéri. Elolvasva az összes kötetet, és látva, hogy a 9. részt hazai kiadásban elkaszálták…. csak sajnálni tudom, hogy nem előbb találtam rá, és áldoztam rá többet, hogy a kiadónak is megérje az utolsó könyv.
Mikor megkaptam a csomagom, elsőre megdöbbentett a kötetek vékonysága, bár gazdaságilag értem, miért lett így kiadva, az angol omnibuszos kiadások szerintem jó ötlet.
Nehéz sorozatértékelést adni spoilermentesen, hiszen mindegyik könyv fordulatos csavarral zárul. Összességében jellemző, hogy bár minden információt tudunk, bennem mindig pislákolt a remény, ahogy a siló lakóiban is. A könyvek és a történet magávalragad, és bár sok kérdés merülhet fel, amire nem kapunk választ, szerintem sok olyan kérdést megválaszol, amit a hasonló világvége témájú írások nem szoktak. Kifejezetten izgalmas, a Műszak kötetekben megismerni, hogyan élik meg a megteremtett jövőt azok, akik ilyenné tették. Hiszen egy átlagos ember a tettei következményét, amelyek hosszútávúak, ritkán éli meg, hogy lássa, igaza volt-e, vagy hatalmasat tévedett.
Azoknak mindenképp ajánlom, akik szeretik a posztapokaliptikus világvége hangulatot, és akik szeretnének ilyet olvasni tinidráma és szerelmi háromszögek nélkül, annak egyenesen kötelező.
Kellemesen borús hangulat, szerethető és gyászolható karakterek és élettörténetek. Magával ragadó leírások, átélhető világépítés ami itt történik.