A Royal család sorozat

Ez a sorozat már lezárult. Ajánlott sorrendben olvasni.

  • Szűrés
Erin Watt: Papír hercegnő
Erin Watt: Megtört herceg
Erin Watt: Cifra palota
Erin Watt: Megkopott korona
Erin Watt: Bukott örökös
Erin Watt: Omladozó királyság

Eredeti sorozat

The Royals angol nyelvű 6

Erin Watt: Paper Princess
Erin Watt: Broken Prince
Erin Watt: Twisted Palace
Erin Watt: Tarnished Crown
Erin Watt: Fallen Heir
Erin Watt: Cracked Kingdom

Kiemelt sorozatértékelések

Nikike_k>!

A Royal család sorozat

Hullámzó a kapcsolatom a sorozattal. Némelyiket imádtam, némelyikben csalódtam, de nem tudom egységesen mondani, hogy az egész jó volt, így 3,5 csillagot kapott. Jobb fajta a tipikus erotikus regények között, de tele van klisével. Easton lett a kedvencem a sorozatban. *-*

sonozsoka>!

A Royal család sorozat

Nagyon szerettem a Royal fiúkat. Nekem mindegyik rész tetszett. A váltott szemszögeseket pedig egyszerűen imádtam. Szuper volt újra gimisnek lenni és pletykálni és szerelmesnek lenni.

Amy_Cortez>!

A Royal család sorozat

Mit is mondhatnék… Annyira de annyira tetszett… Kb 3x olvastam el egymás után. Ezek a Royalok!!!! :) Nagyon sajnálom, hogy vége lett a sorozatnak, olvastam még volna az ikrekről is. Fordulatos, nagyon jó párbeszédek vannak benne és a cselekmény is nagyon szuper. Csak ajánlani tudom.

ancsee P>!

A Royal család sorozat

Az első könyvet egyik sem tudta überelni és a szintjét hozni, limonádé, kimondottan brazil szappanopera szerű, egyszer olvasható, könnyen feldolgozható sorozat. :)

SumireNine>!

A Royal család sorozat

Sosem szerettem szappanoperákat nézni a tévében, de úgy látszik olvasni annál inkább szeretem. :D Régóta szemeztem már a sorozattal, a fülszövegek, és a szép borítók nagyon felkeltették az érdeklődésemet. Sokáig halogattam az olvasást, de végre rászántam magam. Magam sem hittem volna, hogy ennyire fog tetszeni ez a sorozat. Persze vannak benne logikai buktatók, hülyébbnél hülyébb helyzetek, de annyira olvastatta magát az összes könyv, hogy az valami hihetetlen. Ella karaktere eleinte nagyon tetszett, de a sorozat felétől kicsit ellaposodott szerintem. A Royal fiúk közül Easton lett a nagy kedvencem már az elején.

FreshDreamFury>!

A Royal család sorozat

Nagyon megkedveltem az egész Royal családot meg nagyon szivesen olvastam volna további folytatásokkat is például az ikrekrol is vagy Callumrol is de ez igy alakult és így is nagyon szuper könyvek lettek. Dráma pillanatokbol kaptunk jó sokkat. Osszesegebbne nekem tetszett volt rész ami kevésbé de azért az sem volt rossz.

Ada765>!

A Royal család sorozat

Az első három rész abszolút 5* imádtam, de a többi rész nekem nem annyira jött be :(

iampetraaa>!

A Royal család sorozat

Nem most olvastam a sorozatot, de úgy gondoltam leírom így utólag is az értékelésem.

Először is mádom a Royal fiúkat! Nagyon szeretem a dupla nézőpontot, mert így nem csak Ella de Reed és a többi pár személyiségébe, gondolatába is beleláthattunk amit imádtam! Easton lett a kedvencem de az összes Royal fiú belopta magát a szeretett karaktereim közé! Csak annyit sajnáltam/sajnálok, hogy az ikrek szerelmi háromszögébe nem tudtunk annyira belelátni, mert nincs külön könyvük, pedig szerintem az is megérne egy könyvet csakúgy, mint Gideoné, habár az ő történetének elég rövid könyvet szántak, de szerintem így is nagyon jó volt!

pevike>!

A Royal család sorozat

Vegyes érzéseim vannak, azt hiszem, az írópárosnak meg kellett volna állnia az első három kötet után. Ella és Reed történetét imádtam. Tetszett Ella vagánysága és bátorsága illetve Reed sebezhetősége. Az egész meg volt spékelve egy erős szappanoperai beütésű pörgős, humoros és szórakoztató sztorival, amit könnyen lehetett olvasni. Gideon történetétől kezdődött a visszaesés, nekem pedig összecsapott érzésem lett, mintha csak rókabőrt akarnának újra és újra lehúzni a sorozatról. Eastet nem tudtam megkedvelni, ahhoz túl sok szemétség száradt a lelkén, Hartley pedig semmilyen volt. Az utolsó két kötet története unalmas volt – az első három kötethez képest mindenképpen – túl sok benne az iskolai szemétkedés, a piti harcok a diákok között, és már a szappanoperai fordulatokat is túlzásnak éreztem, és nem szórakoztattak. Szerkezetileg pozitívum, hogy az ikrek történetét már nem írták meg, így kicsit kilóg a szokásos ahány-testvér-annyi-kötet sorozatok közül, de fekete pont azért, hogy az első és a negyedik kötetet csak egy szemszögből írták meg, a többit pedig váltottan – nem szeretem az ilyen következetlenségeket + a negyedik kötetben Hartley-nak nagyon nem tett jót, hogy csak Easten keresztül ismerhettük meg. Összességében örülök, hogy vége van. Csak Ella és Reed miatt kap négy csillagot.