!

A csütörtöki nyomozóklub sorozat

  • Szűrés
Richard Osman: A csütörtöki nyomozóklub
Richard Osman: A férfi, aki kétszer halt meg
Richard Osman: Az eltévedt golyó
Richard Osman: Az utolsó ördög

Eredeti sorozat


Kiemelt sorozatértékelések

eenca P>!

A csütörtöki nyomozóklub sorozat

Nagyon szeretem ezt a sorozatot, annak ellenére, hogy a legelején féltem attól, hogy nyugdíjasok vannak a főszerepben. Amennyiben én is ilyen nyugdíjas leszek, mint Elizabeth, Joyce, Ron vagy Ibrahim, akkor örömmel várom a második virágzásomat :D

Cukormalac P>!

A csütörtöki nyomozóklub sorozat

Szerintem a könyvpiacon mostanság jelen lévő, külföldi szerzők által jegyzett szórakoztató irodalmi sorozatok közül ez a legtökéletesebb választás. Osman remek stílusban és kivételes tehetséggel egyensúlyoz a már-már abszurdba hajló, hangos nevetésre ingerlő, valamint szívszorítóan komoly, szinte prevenciós jellegű pillanatok között. A tévés műsorvezető/producer/humorista sikerszériája a békebeli, főleg vidéken játszódó angol sorozatok hangulatát hozza rengeteg humorral és természetesen szövevényes bűnügyekkel beoltva, nyugdíjasai között pedig van egykori kém, ápolónő, pszichiáter és nagyhangú megmondóember is. Legjobban a második rész tetszett, de nyelvtől és cselekménytől függetlenül bármikor bármelyiket szívesen újraolvasnám, frenetikus.

Bővebben a kötetekről:
https://moly.hu/konyvek/richard-osman-a-csutortoki-nyomozoklub/en-es-a-konyv/cukormalac
https://moly.hu/konyvek/richard-osman-a-ferfi-aki-ketszer-halt-meg/en-es-a-konyv/cukormalac
https://moly.hu/konyvek/richard-osman-the-bullet-that-missed/en-es-a-konyv/cukormalac

rókatündérlizi P>!

A csütörtöki nyomozóklub sorozat

Könyvek, amelyek észrevétlenül kerülnek kiolvasásra és igazán nehéz a végén összecsukni azokat, mert rögtön kezd hiányozni ez az imádnivaló idős banda.