2018 december 3

!

meseanyu P

  • Szűrés
!
meseanyu P>!
Keith Stuart: Kockafiú

Nick Hornby regényeire emlékeztetett, és ez nagyon jó, mert ő az egyik kedvencem. A középosztály nagy problémái jelennek meg, amelyekkel tudok azonosulni, mert ez az én életem is, ismerem az autizmust, a számítógépes játékokat, a bölcsészek útkeresését, egy házasság nehézségeit, és még sorolhatnám. Keith Stuart jól mixeli ezeket az elemeket, remek stílusban tálalja, hol viccesen, hol szívhez szólóan, úgyhogy remélem, írni fog még nekem sok könyvet.

!
meseanyu P>!
Csigó Zita: Csomagolj ebédet!

Csigó Zita: Csomagolj ebédet! Munkába, iskolába, utazásra

Nagyon szép kivitelű, igényes könyv, és tartalmilag is minden benne van, amit ebben a témában el lehet mondani. Innovatív, modern, el is szégyelltem magam, hogy milyen egyszerű étkekkel etetem a családot. :-) Emellett nagy hangsúlyt fektet az egészséges étkezésre is, de nem tolakodóan, hanem csak finoman terelgeti az embert a hasznos alapanyagok felé. A bonyolultabb recepteket biztos nem fogom kipróbálni, de a salátákhoz, a változatosabb hozzávalók használatához ismét nagy kedvet kaptam.

!
meseanyu P>!
Lovranits Júlia Villő: Macskakő

Lovranits Júlia Villő: Macskakő Történetek gyermeklelkű felnőtteknek

Nagyon kedves, hangulatos történetek, remek illusztrációkkal. Imádom ezt az otthonos, hangulatos, békebeli világot, olvasnék még sok ilyen történetet és nézegetném hozzá a kellemes színvilágú, letisztult stílusú képeket. Gratulálok az alkotóknak, remélem, lesz még ilyen együttműködésük!