Shaph könyvpéldánya


!

2rxjb79

2.000 Ft · ★★★★★ Eladó · Üzenetet írni bejelentkezés után tudsz: Bejelentkezés

Kedves leendő vásárlóm! :)

✿ Az adott könyvről, ahol nem találsz rövidített linket, ott kérésre küldök képet a könyv(ek)ről. (Minden képet drive linken keresztül lehet megtekinteni.)
✿ Személyes átvételre Nyíregyházán van lehetőség.
✿ Postázást/csomagküldést csak előre utalással vállalok, melynek költsége téged, mint vevőt fog terhelni. A könyvnél feltüntetett árakban a postaköltség NINCS benne. Egyeztetés során minden információt megosztok, mivel mind a csomagküldők (Foxpost), mind a posta más díjszabás mellett dolgozik + változik a költség akkor is, ha házhozszállítással vagy csomagautomatában megy a könyv.
✿ Az árak nem alkuképesek, és igen a csomagküldés díjára is vonatkozik ez (Sajnos a csomagküldőkkel nem lehet egyezkedni…).
✿ A kiadások minden könyvnél csatolva vannak, ahol az számít (pl. régebbi kiadások esetében), ennek ellenére, kérésre természetesen szívesen megírom.
✿ A hirdetett sorozatokat, ha egyben hirdetem, egyben is szeretném eladni. Ez azt jelenti, hogyha a megjegyzésnél feltüntetem, hogy a sorozatot/könyveket egyben szeretném eladni, akkor az egyes könyvek mellett szereplő árak, a sorozatra érvényesek.
✿ Csere csak abban az esetben érdekel, ha az jelölve is van az adott könyvnél.
✿ Egymás tisztelete érdekében, ha érdeklődsz egy könyv után, és egyeztetünk a küldésről, de valamilyen oknál fogva mégsem kéred, kérlek, írj egy üzenetet, hogy köszönöm, de mégsem szeretném megvenni tőled a könyvet. Nem kell indok, viszont én sem várok utalást, és nem csomagolom feleslegesen a könyvet.

Köszönöm, hogy elolvastad! ^^

Személyes átvételNyíregyháza
Megszerzés ideje2016. november 23.
Ár2.000 Ft
Állapot★★★★★
Plusz információ

Kíváló állapotban van.
Nyíregyházán személyesen átvehető.