Az azonos című tankönyvhöz tartozó Példatár az alapszámításoktól kezdve az árképzésen, jövedelmezőségen, elszámoltatáson át átlagszámításokat, készletgazdálkodási feladatokat, viszonyszámtípusokat mutat be a gyakorlati munkából vett szemléletes példákon keresztül.
Vendéglátó gazdálkodási ismeretek – Példatár 0 csillagozás
Hasonló könyvek címkék alapján
- Kovács Zoltán – Pató Gáborné Szűcs Beáta: Beszerzés ·
Összehasonlítás - Richter Ágnes: Vendéglátó technikus – német I-II.
·
Összehasonlítás - Győriványi Sándor – Pálmai István: Idegenforgalmi ismeretek ·
Összehasonlítás - Raátz Judit: Kommunikáció a vendéglátó- és az idegenforgalmi szakképzés számára ·
Összehasonlítás - Becze Ákosné – Fischerné Jilek Zsuzsanna: Deutsch in der Gastronomie / Német nyelv a vendéglátásban ·
Összehasonlítás - Botár Klára – Lukács Júlia: Vendéglátás, idegenforgalom gyakorlókönyv – Angol B2, középfok ·
Összehasonlítás - Becze Ákosné: Vendéglátás, idegenforgalom gyakorlókönyv – német B2, középfok ·
Összehasonlítás - Burkáné Szolnoki Ágnes: Vendéglátó szakmai alapismeretek ·
Összehasonlítás - Jávor Júlia: Korszerű szállásszolgáltatás ·
Összehasonlítás - Horváth Péter: A gasztronómia alapjai ·
Összehasonlítás