Levesek ​és főzelékek 0 csillagozás

Zsolnai Margit (szerk.): Levesek és főzelékek

Lehet-e jobban kezdeni egy finom ebédet, mint egy tál nagyszerű levessel? A levest mindig szívesen fogadja a gyomor, akár délben, akár este. És az sem megvetendő persze, ha az étkezést egy finom főzelékkel folytatjuk.
A legtöbb leves elkészítése szinte gyerekjáték. Egy-egy különleges levesbetéttel egyedi ínyencséget tálalhatunk. És igazán egyszerű a főzelékek elkészítése is.
És ne feledjük: a teremtés koronái kivétel nélkül elérzékenyülnek kedvenc levesük vagy főzelékük tálalásakor. Kedves háziasszonyok: járjanak hát a kedvükben!

>!
Food Time, Budapest
80 oldal · ISBN: 9639467146

Hasonló könyvek címkék alapján

Nébih szakácskönyv
Horváth Ilona (szerk.): Levesek, krémlevesek
Frank Júlia: A legfinomabb levesek
Bernáth József: Így főz Bernáth József stílusosan, lezseren
Gáll Tímea: Kölcsönkért kovász
Gáspár Bea: Bea konyhája
Váncza József: A mi süteményes könyvünk
Mautner Zsófia: Egy év a konyhámban
Jancsa Jani: Nagy burgerkönyv
Magyar Elek: Az ínyesmester szakácskönyve