Időnként megkérjük a pedagógusokat arra, hogy írják le nekünk szépirodalmi stílusban azt, hogy mi foglalkoztatja őket az életben. Ennek idén ez az antológia a végeredménye, amelyben pedagógusok verseit és novelláit közöljük.
A bundáskenyéren innen 1 csillagozás

Eredeti megjelenés éve: 2022
A művek szerzői: Pelesz Alexandra, Péter Zoltán, Lauer Péter, Varga Árpád, Hegedűs Rita, Ambrus József, Lőrincz Zoltán, Fogarasy Attila, Császár József, Kalász István, Mátrai Stella, Frekot Erika, Apáti Gabriella, Bognár Stefánia, Bencs János, Molnár Julianna, Róza Kata, Klotz Mária, Bank Eszter Katalin, Magyariné Elek Andrea, Petres Katalin, Pollmann Teréz, Szilasi Katalin, Thurner Ákos, Sáringer Márta, Marton Lívia, A. M. Summer, Tóth Károly Gábor, Várady Endre, Kondora Beáta, Friedler Magdolna, Pék Bálint Márk, Nagy Antal Róbert, H. Szabó Klári, Prónai Éva, Herczeg-Vecsei Katalin, Károly Zsolt, Ruzsik Noémi, Mile Viola, Asbóth Anna, Telkes Zsoltné, Sáfrány-Tóth Kata, B. Torda Hajnal, Elek Ildikó, Bodnár Ildikó, Rumy Ágnes, Vargáné Darabos Márta, Bán Szabó Laura, Jilg-Keresztúri Anna, Kasza Kriszta, Széki-Győri Mónika, Mazula-Monoki Zsuzsanna, Baranya Imre, Birovits Zsuzsanna, Balogh-Tóth Benigna, Csendes Ramóna, Dobai Katalin, Mayer Zseraldina, Dubovszky Katalin, Ózdi Zsuzsanna, Manó Sándorné, Molnár-Kozma Alexandra, Tokaji Edit, Sós Viktória, Szegedi Noémi, Temesi Márton, Sas Éva, Sági Klári, Lengyel Szilvia, Mary Grossl, Parti Tamás, Rocskó György, Róth Ilona, Kukora Katalin, Körtvélyessy Csilla, Koncz Edit, T. L. Julia, V. Nagy Ágnes, Vidusné Pap Nóra, Bálint Róbertné Szovár Rózsa

Zsoldos Árpád – Zsoldos Adrienn (szerk.): A bundáskenyéren innen Pedagógus alkotók antológiája
Pedagógus alkotók verseit és novelláit tartalmazza a kötet, amelyben jópár írás kellemes meglepetést okozott. Az egész gyűjteményt belengi egyfajta mélabú, őszintén remélem, ez nem a pedagógus közösség általános lelkiállapotát tükrözi. Az mindenképpen örömteli, hogy ezen a manapság igencsak viharvert pályán ilyen alkotóenergiával teli emberek dolgoznak.