pH ​csoda – Lúgosító ételreceptek 5 csillagozás

Zsigovics Judit: pH csoda – Lúgosító ételreceptek

Mindannyian ​szeretnénk egészségesen táplálkozni, karcsúnak és egészségesnek maradni egész életünkben… és nagyon szeretjük enni azokat a kedvenc ételeinket, amelyekkel sajnos ez az állapot általában nem elérhető.
Mit tehetünk?
Ha létezne egy olyan „diéta”, egy olyan életmód, ahol Ön rengeteg finom étel közül válogathat, sokat ehet, és nem kellene folyamatosan nélkülöznie a vágyott ételeit, mégis megőrizné kacsúságát, fiatalos energiáját és egészségét, akkor szívesen életmódot váltana? Nos, van egy jó hírem az Ön számára. Ez a fajta táplálkozás és életmód létezik. Elérhető mindenki számára, akinek valóban fontos az egészsége. Ez a PH CSODA lúgosító életmód!
A lúgosító életmódra való áttérés nem mindig egyszerű feladat, különösen, ha az egész család táplálkozását szeretnénk átalakítani, megváltoztatni. Ezzel a könyvvel, a benne lévő tanácsokkal és receptekkel segítséget nyújtanék mindazoknak, akik szeretnének egészségesen, mégis változatosan táplálkozni, akik… (tovább)

>!
Bioenergetic, Budapest, 2014
272 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789632911557
>!
MG Európa, 2009
272 oldal · ISBN: 9789630675109

Most olvassa 1

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

pipoke>!
Zsigovics Judit: pH csoda – Lúgosító ételreceptek

Nekem segített a könyv tudatosabban táplálkozni. Örülök, hogy megfogattam a szerző tanácsait, mert valóban élénkebbnek, kiegyensúlyozottabbnak érzem magam lúgosító ételek fogyasztásával és rendszeres testmozgással. Persze nem egy pénztárcabarát életmód, de én sem álltam át teljesen erre, imádok sütni, és nem kizárólag lúgosító sütiket készítek ;)


Hasonló könyvek címkék alapján

Kollár Anita: Gluténmentes és finom!
Posta Renáta: Paleolit konyha hedonistáknak
Császárné Benke Mária: Életünk és ételünk
Oláh Andor – Kállai Klára – Vadnai Zsolt: Reformkonyha
Lénárt Gitta: Lúgosítás élő ételekkel
Mezei Elmira: Autoimmun szakácskönyv 2.
Lénárt Gitta: Élő ételek könyve
Christian Guth – Burkhard Hickisch: Zöldturmixok
Gabonaételek
Szilágyi Ágnes – Hunyadvári Lászlóné: Az egészséges életmód étrendje