神風怪盗ジャンヌ ​(Kamikaze Kaito Jeanne) 2. (Kamikaze Kaito Jeanne 2.) 0 csillagozás

種村有菜: 神風怪盗ジャンヌ (Kamikaze Kaito Jeanne) 2. 種村有菜: 神風怪盗ジャンヌ (Kamikaze Kaito Jeanne) 2. 種村有菜: 神風怪盗ジャンヌ (Kamikaze Kaito Jeanne) 2.

怪盗シンドバッドは、悪魔の手先でジャンヌの敵!? ある日、まろんは稚空がシンドバッドに変身するのを目撃してしまい……。ハートがふるえるラブ・アクション!!

Eredeti megjelenés éve: 1999

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

集英社 (Shueisha), Tokió, 1999
176 oldal · puhatáblás · ISBN: 9784088561202 · Illusztrálta: 種村有菜
>!
176 oldal · ASIN: B00ANYH63W · Illusztrálta: 種村有菜
>!
176 oldal · ASIN: B00ATLMGSO · Illusztrálta: 種村有菜

A sorozat következő kötete

Kamikaze Kaito Jeanne sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

武内直子: 美少女戦士セーラームーン (Bishoujo Senshi Sailor Moon) 3.
武内直子: コードネームはセーラーV (Codename: Sailor V) 1.
ひかわきょこ: 彼方から (Kanata Kara) 10.
音久無 (Oto Hisamu): 花と悪魔 (Hana to Akuma) 1.
咲坂伊緒: アオハライド (Ao Haru Ride) 9.
葉月かなえ: 好きっていいなよ。 (Sukitte ii na yo.) 1.
やまもり三香: ひるなかの流星 (Hirunaka no Ryuusei) 2.
高野苺: Orange 3.
ろびこ: となりの怪物くん (Tonari no Kaibutsu-kun) 1.
やまもり三香: 椿町ロンリープラネット (Tsubaki-chou Lonely Planet) 7.